Перейти до змісту

Князь Святослав

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

Чому ми дійсно мало знаєм про Князя Святослава?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доведеться історію переписувати. Він був останім слов'янським князем. Після нього відбувся перехват влади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і шо? Що ТС хоче нам донести цим роликом?

Напевне те, що історію пишуть люди, і змінюють її під себе теж люди. Для кожного покоління, верстви населення, для людей які заселяють той чи інший регіон, займають ту чи іншу нішу у суспільстві історія трактується по своєму. Та навіть зараз бачення історії у нас своє, а у росіян, наприклад, своє. Думаю, ніколи не будемо ми знати що там було насправді поки не придумаємо спосіб там побувати, і то, напевне, та машина, яка дасть нам змогу це зробити, нас надурить, бо придумана буде теж людьми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже на вброс для шукання потаємного змісту, там де його нема.

borec - він такий :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

македонский щенок ))

дякую далі не слухав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хотів цим відео сказати, що ви всі такі патріоти, за рідну неньку Україну, а своєї історії в дійсності не знаєте, зате знаєте багато всього іншого, як і про того македонського. І тому, хто не знає свого минулого - в того не має майбутноьгоІ

І саме основне, це те, що ми ніколи не були рабами, як принято зараз рахувать, і всі кажуть, що ми завжди комусь прислужували, і не даром в козаків написи що "рабів до раю не пускають"

Ось і відео файне!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BodyLife, а чого так мілко копаєш? Давай про полян.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BodyLife, ти язичник?

ні

BodyLife, а чого так мілко копаєш? Давай про полян.

на все свій час....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хотів цим відео сказати, що ви всі такі патріоти, за рідну неньку Україну, а своєї історії в дійсності не знаєте, зате знаєте багато всього іншого, як і про того македонського. І тому, хто не знає свого минулого - в того не має майбутноьгоІ І саме основне, це те, що ми ніколи не були рабами, як принято зараз рахувать, і всі кажуть, що ми завжди комусь прислужували, і не даром в козаків написи що "рабів до раю не пускають"

А ти свою історію звідки знаєш??? З книжок, правда? А жив би ти на років 50 раніше - історія твоя була би інша. І не важливо, яку історію ти вважаєш за істину, Наполеон все-одно пішов-би на Москву, Титанік потонув-би і Гітлер не став-би активістом Грін-пісу. Історія незмінна, міняється її інтерпретація. Я теж дуже хочу вірити, що наші предки були самі круті (сильні, чесні, справедливі, сміливі, величні), і я вірю в це. Але я також розумію, що історія це сукупність фактів і подій за певний час, і як би сильно я не вірив в те чи інше, ці факти і події вже відбулися, і віра моя їх не змінить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти свою історію звідки знаєш???

та мені тут Корчинський був заплатив 9000 грн, за те, щоб я місяць про Святослава розповідав! І тому мені історія правдива там, хто більше заплатить! Заплатиш ти 10000грн, буду пр євреїв розповідати, що це богоізбраний народ і все таке інше!

"Родина- там где задница в тепле, и ты лучше меня это знаешь"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BodyLife, скільки тобі років і скільки ти мав в школі по історії?

Не сприйми це за образу, просто цікаво. :)

Давай зустрінемося, за чашкою чаю, поспілкуємося, хочу поглянути на тебе з ким спілкуюся!

не сприйми це за якийсь виклик, просто хочеться побачити і поспілкуватися, дійсно з розумною людиною, можливо і чогось навчить мене, можливо і я в чомусь помиляюся!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BodyLife, приходь на бордо-здибанку, то побачиш багатьох активних учасників цього форуму. :)

так я активних і так знаю і бачив багатьох:)

та я якось не люблю шумні такі місця, давай десь зустрінемося самі, і поспілкуємося самі, щоб ніхто не мішав, а тож на борд-здибанці кожен захоче щось своє сказати, бо ж скільки людей стількі ж і думок....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Степень недоказуемости истории тем больше чем дальше в века вы углубляетесь и чем больше сторон было вовлечено в событие.

Так что харе бить себя пяткой в грудь с криком что я один такой знаю истинную историю, только если вы не Дункан Маклауд или не умеете делать квантовые скачки во времени.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще один "розумний" дядько казав, що латина пішла від "великого и могучего" руського язика.

див. з 19 хв.

і обсирає америкосів, хоча його земляки живуть в г..вні.

Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому ми дійсно мало знаєм про Князя Святослава?

А чому ми дійсно мало знаємо про Івана Протребенька II ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які ше поляни? З скіфів і трипільської культури тра починати.

Мілко плаваєте))). Я тут парюсь над питаннями - яка ж все таки смілива була та тварюка, яка перша вилізла з води на землю і чи були Адам з Євою мавпами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По історії дійсно багато питань.Істини ми точно навряд чи взнаємо.

Але є багато нестиковок,які ставлять під сумнів те,що ми вчили в школі.

- Наприклад на одному з нумізматичних форумів,я читав обговорення монет епохі Дмітрія Донского.На них викарбувано Князь Дмітрий-хан Тохтамиш.При чому карбування зроблено як слов'янськими письменами так і тюркськими.

- На куликовому полі немає ніяких доказів битви.

- В орді Батия були хлопці з оселедцями,русяві і синьоокі.Монголів( вузькооких,кривоногих,низеньких) не було навіть близько.

- орду Мамая називали дружиною,а військо Дмитра Донського називали ордою.

- В Монголії немає і не було ні руди ні металу, ні спеціалістів по металу.З чого ж вони робили зброю і обладунки?

- НІяких документів,рукописів,малюнків в Монголії не знайдено про велику війну.

- На території Русі не залишилось ніяких слідів перебування іншої культури

- Під час так званого іга на русі було збудовано чи не найбільше православних храмів і монастирів.

- Хани писали свої накази словянською мовою

- Мамая в деяких літописах називають елліном,тобто греком або християнином.(згадаємо козака Мамая).Це прозвище козацьке,яке значить мамкін син,як Батий означало батя,батько,старшой).

- Європейці називали татарами військових при руських царях.

- Чінгіз Хан означає Великий хан,це не ім'я. То що це за людина?

- В ті часи нормою вважалось розмовляти на слов'янській та тюркскій мовах(Навіть гетьман Хмельницький ще володів тюркською).

Ну писати можна багато.Але це тільки маленька частка нестиковок в історії,яку нам дають,яку писали німці.

А міф про іго-це те ж саме,що зараз нам говорить Азіров.Чому бідні? Бо винуваті папєрєднікі.Так само Москва прикривала свої грабунки і знищення народу монголо-татарським іго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але є багато нестиковок,які ставлять під сумнів те,що ми вчили в школі.

http://www.youtube.com/watch?v=DBBeHYJ858o

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ну і шо? Що ТС хоче нам донести цим роликом?

А ще один "розумний" дядько казав, що латина пішла від "великого и могучего" руського язика.

таки да
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таки да

Угрофін детектед.

что бы что то / кого то "дэтэктэд", необходимомо иметь мало-мальскую меру разумения происходящих взаимообусловленных и вложенных процессов

мир

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...