Перейти до змісту

Ахметов. В чому Правда? Підкажіть будь ласка!

VilanS

Рекомендовані повідомлення

Японці не знаючи ворога ніколи не йдуть в бійку. Натрапив на це відео.

В чому правда? Що за правду він відстоює???

Я по своїй суті теж за правду порву любого! але в чому ж правда в його словах?

На мій погляд все, що зараз відбувається це один великий психоаналіз в психіатра.

Коли чоловік з дружиною приходить до психолога і виясняють відносини. Обоє вважають праві і обоє сваряться.

Тільки в нашому випадку масштаби побільші: Влада - це чоловік, народ - це дружина, а Майдан - це кімната психіатра, а страждають діти!!!!!

Так вже хочеться, щоб один одного зрозуміли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь

Це його "Пріходітє ко мнє с правдой" нагадало мені алкашей і їх фразу "Ты меня уважаеш?" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в тому і СУТЬ!!! Що для нього є ПРАВДА!??? Зрозумієм його правду буде набагато легше щось вирішувати.

Як в сім'ї? чоловік (сила, адреналін, влада) завжди тупіший, а дружина шукає до нього підхід.

Так і в нас, Влада тупить, а ми суспільство повинні її зрозуміти і показати їм той реальний нормальний шлях розвитку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця комедія не для нас. Рінатік знявся для своїх закордонних партнерів. Він же найбагатша людина Східної Європи. На такому левелі головне то репутація. Тільки на повне стирання документів з свого минулого і створення нового іміджу він виклав біля 30млн.$. Зараз знову почало пахнути, трішко замсмерділо біля Ахмєтова. Потрібно якось виправляти ситуацію, поки що вийшло ось так. Ключове - ті хто прийшли на пікетування "обманщікі". І пофіг, що то чи є Ахмєтов в Лондоні, чи в Донецьку - нічого не вирішує, бо пікет направлявся не до нього, а до його будинку розташованого серед заповідного парку, пофіг репресії, побиття. Головне, що всі підконтрольні ЗМІ скажуть, що Ахмєтов за правду, а опоненти - брехуни. Хоча воно і розраховано на якийсь дитячий садочок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Якби у риби була шерсть, то у неї були б блохи. І тому я вам розповім не про рибу, а про блохи".

Навіть якби людина сказала, що квартира що квартира у Лондоні коштує 135 млн фунтів, він назвав би її брехуном, бо крім цієї суми скажімо було сплачено 5 млн податку. Тобто повна сума 140 млн. Але і ця сума відносна, бо ще на бенкет з приводу її купівлі пішло 2 млн. От що не скажи - все брехня виходить (у його розумінні). Люди прийшли до нього з іншим головним питанням. А він висмикнув фразу і зробив її головною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як мінімум він не побоявся приїхати сам (без охорони) до людей, які на нього гонять. Так що як мужчина він поступив правильно і класно все розписав пікетчикам, їхній організатор взагалі стояв як в воду опущений.

До речі, якщо вставляти відео з Ютуба, то треба вже повну версію )).

Люди прийшли до нього з іншим головним питанням. А він висмикнув фразу і зробив її головною.

Просто пікетчики не очікували такого повороту подій... )) А взагалі Ахметов правильно сказав "Вы меня берите умом, а не голосом".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як мінімум він не побоявся приїхати сам (без охорони) до людей, які на нього гонять. Так що як мужчина він поступив правильно і класно все розписав пікетчикам, їхній організатор взагалі стояв як в воду опущений.

Буде він у Донецьку боятися десятка пікетувальників. Охорона просто не потрапила у кадр. А я підтримую людей, які у Донецьку мали сміливість вийти на пікет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Охорона просто не потрапила у кадр.

Подивися повне відео в інеті. Він сам приїхав на своєму Мерсі.

А я підтримую людей, які у Донецьку мали сміливість вийти на пікет.

Я теж нічого не маю проти тих пікетчиків, але цього разу вони лоханулися. І замість того, щоб далі щось кричати, їм треба було вибачитися і піти. Тоді би той організатор теж поступив як мужчина, а так Ахметову +1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загалом не має що обговорювати. Як на мене подія не варта цього. Зрозуміло, прихильники чинної влади будуть усіляко вихваляти Ахметова,,подавати цей його крок як героїчний вчинок, але що відбулося наспраді? Ахметов вийшов до МИРНИХ пікетувальників, заздалегідь знаючи що машини йому палити не будуть, як Чорновіл бити ніхто не буде, та й не для діалогу власне. а так - показати ось мовляв який я пушистий і чесний :). Як на мене більше поваги заслуговують ті хто протистояв беркуту в ніч розгону Майдану..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивися повне відео в інеті. Він сам приїхав на своєму Мерсі.

Його охорона була серед пікетчиків!!! це ж очевидно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його охорона була серед пікетчиків!!! це ж очевидно!

Ага точно і кричала, що Ахметов зараз у Лондоні )). Не здивуюся, якщо в інеті деякі ЗМІ напишуть, що це була провокація ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

говорящая голова.

яка правда? що він несе?

це називається "у кожного своя правда".

в топку до чечетова, бондаренко, азарова і януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

говорящая голова. яка правда? що він несе? це називається "у кожного своя правда".

Це називається "Вы меня берите умом, а не голосом".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахмєтка просто трошки пропіарився для телебачення, а такі як unkorix вже пообслинювались від "васхіщєнія". Тьху мля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а такі як unkorix вже пообслинювались від "васхіщєнія".

М-да...Ти видно з тих, що "хто не з нами - той дурак". Просто тут Ахметов поступив, як нормальний мужчина. Якщо в аналогічній ситуації би так само вчинив Яценюк чи Тягнибок, я написав би теж саме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ахметов поступив, як нормальний мужчина.

Разом з стоматолого розікрав країну, що ще двом поколінням доведеться віддавати борги. Знайшов морального авторитета. Прямо совість нації. Так він виділяє через свій благодійний фонд кілька десятків мільйонів, але при цьому щороку краде мільярди. Можливо ще похвалиш його за гарний вибір автомобіля чи стильне пальто? Дивися у корінь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О!!!! він вийшов!!! О!!! мужик!!! поклонімось бацьку!! він вийшов до народу! :_07:

вийшов, плюнув і смився биріком щоб не заплювали в відповідь) мужик! :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись був свідком як людині, яка виконала на замовлення одного з підприємств Ахметова роботу на території Волині не заплатили зарплату за кілька місяців. В кабінетах наших державних мужів (написав це і подумав - якось комічно це звучить) йому порадили звернутися в суд, щоб відсудити гроші. У відповідь всі почули похмуру фразу: "Ви не знаєте що це за люди. Подасиш на них в суд - вони приїдуть до тебе і закопають тебе прямо на порозі твоє хати" Ось так от ... Можливо не зовсім в тему, але так, інформація для роздумів ...unkorix'у,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ахметов поступив, як нормальний мужчина.

Разом з стоматолого розікрав країну, що ще двом поколінням доведеться віддавати борги. Можливо ще похвалиш його за гарний вибір автомобіля чи стильне пальто? Дивися у корінь.

та про що ти говориш) ця людина апріорі не можу бачити всю картину) вона викликає тільки сміх)

я вже вступав в дискусію з одною такою) вийшла полеміка і це закінчилось словами " коли твої( чого це вони мої я хз) 3є дибілів розвалять країну- будеш винуватий ти"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Японці не знаючи ворога ніколи не йдуть в бійку. Натрапив на це відео.

В чому правда? Що за правду він відстоює???

Я по своїй суті теж за правду порву любого! але в чому ж правда в його словах?

На мій погляд все, що зараз відбувається це один великий психоаналіз в психіатра.

Коли чоловік з дружиною приходить до психолога і виясняють відносини. Обоє вважають праві і обоє сваряться.

Тільки в нашому випадку масштаби побільші: Влада - це чоловік, народ - це дружина, а Майдан - це кімната психіатра, а страждають діти!!!!!

Так вже хочеться, щоб один одного зрозуміли.

Для когось залишається загадкою хто привів чинного гаранта до влади і хто отримує більше всього дотаційних грошей з бюджету?

Когось ще дивує, що людина яка контролює близько 50 депутатів ВР вміє логічно зв'язати більше 2-х слів, на відміну від Чечетова, і подати їх під потрібним соусом, але не дивує що ніхто з фракції не проголосував про відставку уряду? Ти думаєш, що людей на антимайдан з ринатовських заводів везли без його відома?

Не смішіть мої підкови. Як тільки Ринат змінить свою позицію ми про це буде сказано дуже голосно і так, що всі почують, а до тих пір це все маячня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VilanS, якщо хочеш знати де правда зверни увагу на те скільки людей за всю історію сучасної України вийшли на підтримку донецьких ДОБРОВІЛЬНО. Я не памятаю жодного випадку щоб Янукович чи Ахметов зуміли зібрати Майдан, який би був готовий стояти за них не за гроші. а за ідею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нащо пересмикувати? Я пишу про цей конкретний випадок, а не про Ахметова взагалі. І ще раз повторюю, якби це зробив не Ахметов, а Янукович, Яценюк, Кличко, Тягнибок, Азаров, я теж би написав, що ця людина поступила, як мужчина. Просто стараюсь мислити більш розгорнуто, а не однобоко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як в сім'ї? чоловік (сила, адреналін, влада) завжди тупіший, а дружина шукає до нього підхід.

Ох я б тут, ще добряче поспорив, хто ще тупіший, чоловіки швидше за жінок думають в переважній більшості, більш адекватніші, і керуються головою, звісно якшо правильне виховання в такого чоловіка було або досвіду життєвого мав, перші йдуть на примирення або уступають в своїй позиції, а жінки то чєловєк впечетлєній, і дуже легко піддаються впливу, і через їхню тупість і не мудрість і чоловіки спиваються і проблеми налягають, і буває самі від своєї тупості страждають і стають феміністками, бо з чоловіками полюдськи не склалося бо голова на плечах ше була відсутня. Тай взагалі назвіть мені хоч одну жінку яка зробила якийсь прорив у науці, тобто була розумнішою за чоловіка????

Погугли для початку перш ніж таке писати. Це список 10 найкращих. Скласти список кращих порівняно саме з тобою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М-да...Ти видно з тих, що "хто не з нами - той дурак". Просто тут Ахметов поступив, як нормальний мужчина. Якщо в аналогічній ситуації би так само вчинив Яценюк чи Тягнибок, я написав би теж саме.

Судячи з такої твоєї логіки, то яник вообщє достоїн самого якого не є уваженія, стати прєзідєнтом і мати за пличима дві ходки!!!, бо ж судимих навіть дворніком брати не хочуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що тут ще сказати... Слова Ахметова говорять самі за себе: приїхав, полаявся, поїхав. Profit :)

P.S. Сподобалась цитата:

@Роман Шрайк

ахметов показал бы свою крутизну, если бы вышел:

1) в киеве.

2) среди тысяч людей.

3) из партии регионов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...