Перейти до змісту

Посібник розмови з слідчим, ось як треба розмовляти з слугами народу!

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

Там і продовження є: "Примусова психіатрична експертиза". Раджу всім подивитись.

Зі сторони психолога (усе-таки психолога, не психіатра) наявна свідома провокативна поведінка, щоб "завести" пацієнта на якісь емоції (читай негативні, позитив у придираннях до слів будь-кого, до будь-кого бути не може апріорі), на якийсь негативний вибух, злість. Жодна нормальна людина такого терпіти не буде. Це зрозуміло.

" - Что вы можете сказать о вашем характере."

" - Ну.. если в плане чего. Смотря что рассматривать конкретно."

" - Вы уходите от ответа на мой вопрос."

Далі йдуть малюнки (описи) рук, варто послухати, що і як говорить психолог.

.............................................

.............................................

Психологи свою роботу можуть виконувати доброзичливо, а можуть прискіпливо чіплятись до кожного слова. Що ми і бачимо на відео. Кінець (починаючи із 19-ої хв) мене взагалі вбив :excl: . Психологи не повинні перебирати на себе роль слідчих (у них інші обов"язки)і розпитувати підозрюваних про їхні злочини. Це не їх фах. Не їхня компетенція. Але - справа явно замовна, журналіст поступив дуже вірно, сказавши про адвоката, молодчина.

Апогей відео: 19.27-20.10 і далі.

" - Все-таки скажите так, чтобы я понял по поводу того, что я сейчас увидел на видео"

" - Я сейчас без адвоката.."

"- Я не прокурор, мне просто разобраться.."

Дуже дивна поведінка психолога .. скажімо так, професійною етикою навіть і не пахне. Не здивуюсь, якщо перед цим був дзвіночок від слідчого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...