Перейти до змісту

Відеокарта під AGP слот

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт.

Маю старенький ПК IBM На ньому стоїть відео Geforce FX 5500 128 mb. AGP слот. Хочеться поставити 256 мб ну і якщо можливо то більше. Знаю, що комп'ютер старенький, новий купувати не буду так як потрібен тільки для інтернета та для "легких" ігор. У мене відео ось таке : post-7779-0-03537700-1388341185_thumb.jp

Моє відео має роз'єм поділений на 3 частини. На сландо є багато відео де пише, що вони під AGP слот, але у них роз'єм ділиться на 2.

Наприклад ось така post-7779-0-05171500-1388341277_thumb.jp

Знаю, що можна самому глянути але потрібно відкривати комп'ютера, а це у ньому дуже проблемно. Підскажіть, що можна мені поставити, блок живлення 300 чи 250 Ват.

Дякую.

Опубліковано

Підскажіть, що можна мені поставити

Були відеокарти під AGP класу десь 8600GT / GTS. правда на ДДР1 чи то ДДР2 памяті. Але то не критично. Зараз пошукаю, щось відпишу конкретніше .

Опубліковано

А це не сильно крута відеокарта для мого "дєдулі" ? Думаю, що потрібно буде міняти блок живлення. А як з роз'ємом? Бачу на фото він ділиться на 2, а у мене 3 , підійде мені ?

Мені це відео, що Ви скинули трішки не підходить у плані ціни. Я пк купив за 400 грн, а тут відео за 1000 грн :)

Опубліковано

Бачу на фото він ділиться на 2, а у мене 3 , підійде мені ?

влізе, на материнці ділиться на 2

Опубліковано

Моє відео має роз'єм поділений на 3 частини. На сландо є багато відео де пише, що вони під AGP слот, але у них роз'єм ділиться на 2.

Відповідь.

BUS_GUIDE.jpg

а я знайшов таку. І вона я вно цікавіша.

Опубліковано

Geforce FX 5500 - для AGP 8x - это была последняя версия слота, что в свою очередь означает возможность установки в него всех толковых видях, единственное вопрос питание, может понадобится подключение дополнительного от БЖ.

​Рассчитать мощность БП можно с помощью специального калькулятора: http://www.casemods.ru/services/raschet_bloka_pitania.html

Опубліковано

Питання ще одне, якщо я поставлю відео наприклад 256 чи 512 мб, буде якийсь результат ? Я маю наувазі ігри.

Коротко характеристика пк.

Проц. Pentium 4 2,4gz

ОЗУ 2 гб.

Блок живлення 280-300 ват, точно не пам'ятаю.

HDD 80 гб.

Материнка IBM

Опубліковано

Питання ще одне, якщо я поставлю відео наприклад 256 чи 512 мб, буде якийсь результат ? Я маю наувазі ігри.

Коротко характеристика пк.

Проц. Pentium 4 2,4gz

ОЗУ 2 гб.

Блок живлення 280-300 ват, точно не пам'ятаю.

HDD 80 гб.

Материнка IBM

на таку конфігурацію щось типу geforce 7600gs, radeon x800 or radeon x1600 - цілком достатньо. з підтримкою дх10 - radeon 2600/3650. потужніше - не варто - процесор не навантажить карту.

Опубліковано

відео наприклад 256 чи 512 мб, буде якийсь результат ? Я маю наувазі ігри.

Ще й який!

256-512 відео на відяшці, це значить, що відеокарта менше "їстиме" оперативки.

2 самих класних варіанта (із доступних), це буде Радеон х1600 із 512Мб пам'яті. Або ж за моїм посиланням 7600 від geFоrce. Правда я не догледів, вона там не зовсім робоча..

Іще були варіанти типу 3850 чи щось потужніше. Правда, вартують вони, як танк. Якщо вдасться знайти щось таке десь не дуже дорого - то була б казка.

Ось табличка радеоновських відях. Там є AGP відеокарти з характеристиками. Гуглим і шукаємо по цінам. Ще добре було б моджель материнки, щоб взнати який максимальних проц туди стане. Вони тепер вагонами валяються нікому не потрібні. Якщо що - то маю вінчестер на 200 Гб на ІДЕ інтерфейс. Віддам не дорого!

Опубліковано

но как не крути, это сомнительное занятие, вкладывать деньги в старый комп... видяхи не дешевые, а результата ого-го все ровно не получишь, да и пристроить потом это все куда-то не легко будет.

Опубліковано

Ось скрін материнської плати. Підскажіть, що можна поставити сюди краще ніж мій 2,4. Ну і відео, кидайте пропозиції яке ставити, блок живлення нагадую у мене до 300 Ват.

Якщо у мене стоїть DDR чи можливо мені ставити відео з DDR2 DDR3

post-7779-0-34421500-1388586898_thumb.jp

Опубліковано

процессор - максимальный, какой найдешь на Socket 478\FSB 800 MHz

пример: RK80532PG096512 / BX80532PG3400D 3.4 GHz, FSB 800 MHz, L2 512 KB, Hyper-Threading

видео - может быть и AGP GeForce 7800 GS

главное чтоб блок питания выдавал обещанные 300 Ватт, радеоны вроде 3650 потребляют больше энергии, в пике данный блок может не потянуть

Опубліковано

Я це все розумію, але нового зараз купляти не хочу!!! Якщо потрібно буде замінити процесор на 3,4 гц, так як писали вище тоді я зроблю заміну. Самий простий варіант це взяти 2 000 грн і піти хоч зараз та купити нового системника, але нафіга він мені ? Для інтернета та відео я думаю вистачить у нього докласти біля 500 грн і все, мені цього буде достатньо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...