Перейти до змісту

Мастер фотошопа

Nesterukkk

Рекомендовані повідомлення

І що ніколи не закохуватись ?? просто вона мені дуже дорога !!! я ще їй не казатиму про те що я знаю - подумаю як усе правильно зробити !

І що ніколи не закохуватись ?? просто вона мені дуже дорога !!! я ще їй не казатиму про те що я знаю - подумаю як усе правильно зробити !

якщо я з нею розстанусю - х*й закохаюсь ще раз

бо це дуже больно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

pFsBj.jpg

Це вічна тема. :_07:

Тож так))) В цьому році вже третій, Якщо я не помиляюсь :_07:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то піз**ц ..... ну чого вони так роблять ??? ти їм віддаєш усе до останього, а вони ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди в мене є ще одне питання, як би ви поступили якщо б ваша дівчина таємно від вас зустрічалась з іншим ? Але б ви дуже не хотіли її втрачати ?

"Вечер перестает быть томным"

дуже не хотіли її втрачати ?

Яка тебе зраджує.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сваю хісторі во свет не виносіл :), дал человеку жить спокойно.

Просто незнаю, як правильно вчинити :0163:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то піз**ц ..... ну чого вони так роблять ??? ти їм віддаєш усе до останього, а вони ....

то піз**ц .....

жизня не справєдліва

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ж ти їй в 20 років "міг віддати до останнього"? Труси навіть забрала? :_07:

Я про почуття !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так поняв, Holy над картінкою зря мучився... особливо над словом "фореве"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так поняв, Holy над картінкою зря мучився...

ні, я їй скинув і говорю що кохаю - при зустрічі я їй усе вискажу !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може ти з нею занадто скромний, і взагалі занадто мало проявляєш свої таланти або не вмієш проявити красиво, що хочеш!

Вибачай за критику, але навіть те що прагнув подарувати їй в фотошопі не викликає взаємних відчуттів.

Звичайно, якщо вона шарить в тому що є кльово, а що ні.

От Holy зробив кльово і талановито, і видно по роботі що в нього є смак, гармонія і тд і тп. А як тебе вона мала оцінити?

По нашкрябаній картинці без смаку (сердечко банальне і я тебе люблю). Так кожен їй буде казати, якщо вона ще й зовні смазлива і дарувати

всякі банальні речі.

Тому хочеш завоювати її, то зроби щось так, щоб вона в тому що ти їй подаруєш бачила тебе, твої таланти, твої старання і прагнення бути кращим.

Є така приказка : "Удивил - значит победил". Дивуй її, зміни її думку про себе. І вона сама побіжить за тобою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може ти з нею занадто скромний, і взагалі занадто мало проявляєш свої таланти або не вмієш проявити красиво, що хочеш!

Вибачай за критику, але навіть те що прагнув подарувати їй в фотошопі не викликає взаємних відчуттів.

Звичайно, якщо вона шарить в тому що є кльово, а що ні.

От Holy зробив кльово і талановито, і видно по роботі що в нього є смак, гармонія і тд і тп. А як тебе вона мала оцінити?

По нашкрябаній картинці без смаку (сердечко банальне і я тебе люблю). Так кожен їй буде казати, якщо вона ще й зовні смазлива і дарувати

всякі банальні речі.

Тому хочеш завоювати її, то зроби щось так, щоб вона в тому що ти їй подаруєш бачила тебе, твої таланти, твої старання і прагнення бути кращим.

Є така приказка : "Удивил - значит победил". Дивуй її, зміни її думку про себе. І вона сама побіжить за тобою.

повір, я уже їй доказував силу своїх почуттів ! Я на екзамені плюнув на навчання, пішов купив роз і поїхав до неї за 170 км....просидів під вікном пару годин і тоді вона мені увічі сказала, що кохає !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і тоді вона мені увічі сказала, що кохає !

А звати її Юля?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну знаєш це скажем мягко ти на неї надавив таким вчинком. Якщо ти її знаєш, то знаєш її бажання і погляди на життя.

Може вона молода і ще не вибрала, що хоче. З'явився хтось з тими рисами, що їй підходять і вона ще не розібралась, які риси важливіші,

наполегливість чи талант, чи розум, чи краса ззовні, мязи. Не знаю. Ти більше знаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женитись маєш намір?

Якщо ні, то 300px-Calm_down.jpg ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну знаєш це скажем мягко ти на неї надавив таким вчинком. Якщо ти її знаєш, то знаєш її бажання і погляди на життя.

Може вона молода і ще не вибрала, що хоче. З'явився хтось з тими рисами, що їй підходять і вона ще не розібралась, які риси важливіші,

наполегливість чи талант, чи розум, чи краса ззовні, мязи. Не знаю. Ти більше знаєш.

а ти мудрий =) пасіб

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і вона ще не розібралась, які риси важливіші,

наполегливість чи талант, чи розум, чи краса ззовні, мязи

БАБЛО - і чим побільше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли чогось дуже хочеш головне не дьоргайся. Спокій і дії зроблять своє))))) Якщо не зроблять, то вона тупа!

і як написано нею рулить бабло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли чогось дуже хочеш головне не дьоргайся. Спокій і дії зроблять своє))))) Якщо не зроблять, то вона тупа!

і як написано нею рулить бабло!

я вирішив знову усе кинути - завтра зранку я поїду до неї і або вона попросить вибачення і усе пояснить ( що я ну дуже сильно сумніваюсь), або це кінець .....

P.S. Моє перше справжнє кохання втоптала мене обличям в лайно =( ..... незможу більше бабам вірити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йоу, палєхче, не гарячкуй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женитись маєш намір?

занадто шустрий. То в лід, то в полумя. Якщо знаєш, що з кимось зустрічається і щось було, то зразу кидай.

розумій себе і свої відчуття. Може бути що ти їй не підходиш, занадто недотягуєш до її стандартів.

А може бути, що вона тобі не підходить. Ти тільки бачиш картинку і науявляв собі того, чого в неї може і не бути, а сам паришся.

Тут надо би покрутить трохи, а потом рішать витримають болти і кріплення на міцність чи зразу гайки розкрутяться))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме міцне зєднання не коли закручуєш силою! гайку за гайкою, піде шат і гайки розкрутяться.

А от коли дати пружинну шайбу (щоб був контакт між деталлю і гайкою), тоді всякі шатання забираються

тою пружиною, що між вами. І одної гайки потім достатньо (будь моєю сказати) і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женитись маєш намір?

занадто шустрий. То в лід, то в полумя. Якщо знаєш, що з кимось зустрічається і щось було, то зразу кидай.

розумій себе і свої відчуття. Може бути що ти їй не підходиш, занадто недотягуєш до її стандартів.

А може бути, що вона тобі не підходить. Ти тільки бачиш картинку і науявляв собі того, чого в неї може і не бути, а сам паришся.

Тут надо би покрутить трохи, а потом рішать витримають болти і кріплення на міцність чи зразу гайки розкрутяться))).

Я точно знаю що вона ходила гуляти.... мені сказала що з подругою, ТА ЯК ВИЯСНИЛОСЬ ПОДРУГА ДАЖЕ НЕ вкурсі цього

і такі неспівпадання в словах і гуляння були вже декілька раз !

Коли вона так гуляла то не брала трубку..... а як я просив почути голос подруги то чув всілякі відмазки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не слишком ли ты много от неё требуешь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не слишком ли ты много от неё требуешь?

Думаєш ??? я теж про це думав ..... але ж гуляти з іншими хлопцями це не правильно , та це ще півбіди якби вона все мені пояснила ..... а обманювати навіщо ??? як я тепер зможу їй довіряти ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ты ей не муж и не отец, она тебе ничего не должна, так же как и ты ей. Отношения на расстоянии это сложная штука. Очень редко из этого, что то путное получается. А пытаясь контролировать или устраивать допросы, не вариант. Только испортишь отношение к себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...