Перейти до змісту

Курси програмістів

Vayderia

Рекомендовані повідомлення

Чи є в Луцьку фірми при яких можна проходити навчання програмуванню з можливістю подальшого працевлаштування?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.lutsk.itstep.org/

вакансії на сайті не всі, завжди заходьте до адміністратора-менеджера в кабінет і запитуйте.

можливе навчання на дому, працює інтернет журнал-табель!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить С/С++/С# але я нульовий. час на тренінг є лише після 20:00

чи є у Луцьку такі приватні курси ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жесть... А чого хтось мав би пыд вас підстроюватись??? Може вам ще після 10 ночі зручно буде? Чом би й ні, в викладачів на курсах нема ж особистого життя, нема сімей, вони чекають лише Вас!

P.S. І, ще, innate, раз тебе забанили, то може клонів не варто було би створювати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Програмістів? Курси?

Завше думав що потрібне стаціонарне навчання..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить С/С++/С# але я нульовий. час на тренінг є лише після 20:00

Відеоуроки і книжки в зуби!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

усіх розмуників прошу помовчати.

mix_forever - харош каркати, і іди учи,що таке клон

і саме так - я готовий платити гроші викладачам,щоб МЕНЕ учили у зруний для МЕНЕ час

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Шаг, це гарне рішення, але якщо 0 то краще стаціонар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене робота інколи буває з 9:00 до 22:00, так що ніяк не виходить ходити на стаціонар, тому і шукаю приватні/загальні/веб

у Львові ходив на 21:30, курси тривали 1.5год, було доволі удобно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо бажання велике і непереборне то ісамому можна навчитись, як було вище описано відоуроки і книги ще ніхто невідмінив, я зараз розбираюсь із с++, по книжеці уважно крок за кроком, експерементуючи паралельно, якщо ти покладеш все на шию викладача то толку небуде,

я колись взяв старт у школі де мені пояснили основи, набридав своєму вчителю, потім зрозумів шо все що мені треба я і сам можу знайти і почав рости у програмуванні

Все у ваших руках, а спеціалізованих форумів із програмування де вам допоможуть із порадою масса

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ооо розвели дискусію))

Якраз сама зараз і вчу в тому напрямку якому вибрала. Але коли є той хто направляє і хочаб каже що вчити, то це йде скоріше (а мені час важливий) + при фірмі йде відразу практика, якої самій набути важко + відразу хотілося б і зачепитись у фірмі для подальшого можливого працевлаштування. Це нормальна практика. Наприклад у СофтСерві і ГлобалЛоджік якраз практикують такі речі. Думала може у Луцьку також таке є.

Мені лише день пішов на те, щоб визначитись що мені потрібно, а що лишнє у напрямку+ підібрати кращі книги.

А йти на 3 роки в Шаг мені не хочеться. В мене нема стільки часу, та й сама думаю вивчу скоріше при інтенсивному навчанні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ото ж бо й воно - тільки триндіти можуть,як баби базарні,а дати реальні лінки чи книжки клік мишки не дозволяє.

Мої знайомі (студенти 4-5 курсів) у Львові,які написали власного бота під травіан на С# не змогли попасти на курси в СофтСервіс, хоча знали всі питання.

у Луцьку я сумніваюся,що вони відкриють свій філіал =(

залишається лише самому навчатися, але і так часу не хватає на життя, а ще й читати нонстопом, тому, погодинний репетитор за 100грн в час я вважаю нормальною темою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КА "Шаг" дає можливсть навчання на напівстаціонарній формі.

Навчання або у суботу або в неділю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які написали власного бота під травіан на С# не змогли попасти на курси в СофтСервіс

Вони на який напрямок пробували попасти?

У Рівному є ще СофтСерв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

усіх розмуників прошу помовчати.

mix_forever - харош каркати, і іди учи,що таке клон

і саме так - я готовий платити гроші викладачам,щоб МЕНЕ учили у зруний для МЕНЕ час

трохи не так відформатуй свій текст:

"і саме так - я готовий платити ГРОШІ викладачам, щоб мене учили у зручний для мене час"

і викладачі знайдуться

ПС, якщо є стимул то і сам справишся. Я теж бота під травіан для фарма колись написав, бо мені дуже треба було, ніхто цьому не вчив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені говорили, но оскільки я від цього далекий, то ніц не запам*ятав.

вони самі іграють в травіан вже років 5, і рішили написати бота,як своє портфоліо. Команда травіана запропонувала їм вакансії,але для цього потрібно було їхати у Київ,і з.п. не внушала, то відмовилися. Так і далі грали (і не забанили )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайшов чудову книжку по С++ http://www.rulit.net/books/c-bazovyj-kurs-read-271738-1.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

А Джава ніхто не вивчає?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...