Перейти до змісту

Відпочинок для екстремалів

Jana

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную відпочинок у зимовому Волинському лісі. Ви зможете проїхатися санями і оглянути красу лісу. Є можливість посидіти біля вогнища з шашликом і зігрітися глінтвейном. В лісі є затишна альтанка. Хто захоче, зможе проїхатися верхом на коні. При відсутності снігу, сані замінюються возом. Тривалість подорожі 5-6 годин. Цей неординарний відпочинок розрахований на групу друзів, корпоратив у кількості 16-17 чоловік. Вартість -150 грн з людини (з своїми продуктами). У цю вартісь входить доїзд мікроавтобусом, подорож санями. На місці, в лісі Вам можуть приготувати шашлик, печену картоплю, глінтвейн. Добавте до суми ще 50 грн. (ціни орієнтовні, прохання узгоджувати).

e-mail: [email protected]

post-21519-0-24888400-1387916696_thumb.j

post-21519-0-14242500-1387916711_thumb.j

Опубліковано

в кожного свої розуміння екстриму,,, але я теж думав що відпочинок буде екстремальнішим :)

Опубліковано

Юхуууу, нарешті зможу дуже екстримально проїхатись на санках і, можливо, екстримально обїстись шашликів, або НАВІТЬ спробувати випасти з сідла СПРАВЖНЬОГО коня. Йопта, аж руки трусяться від адреналіну...

Опубліковано

Так, я з Вами згідна. Я особисто люблю коней і подорожі верхом серед лісових просторів де тільки я і кінь. Але ж є люди, які бачать природу лише за вікном автомобіля. Це для справжніх туристів не екстрим, а для міських жителів, які звикли до комфорту - є екстримом.

У нас був такий випадок, коли група вчителів на трьох возах поїхала на відпочинок в ліс. Ми проїхали трохи шляху і почалася злива. Один "віз" захотів повернутися назад в конюшню, а два "вози" вирішили їхати далі. І "перший віз" змушений був підкоритися більшості. До альтанки доїхали всі повністю мокрі. Добре, що це було в червні. Біля вогнища посушилися, відпочили. На зворотньому шляху нашу дорогу перетнула дика косуля. І хоча спочатку деякі висловлювались досить грубо, зате потім згадували про цю подорож їз сміхом як про чудову пригоду.

А іншого разу взимку ми приїхали до альтанки на перепочинок і деякі горе-туристи стали "бурчати" на відсутність теплого будиночка з каміном. Але нічого, потім їх "попустило". Посиділи серед засніженого лісу біля вогнища, поспівали, покатались верхом і всі залишились задоволеними.

Опубліковано

Ніхто з сідла випадати не буде. Це спортивні коні. Для тих, хто ніколи не сидів в сідлі є певна техніка безпеки. Великого викиду адреналіну тут сподіватись не варто - це просто відпочинок на природі і можливість краще познайомитись з чудовими друзями-конями. Хочу підкреслити ВІДПОЧИНОК, а не п"янка (коні таких не люблять, це небезпечно). Так що любителів напитися на природі а також тих, хто не любить тварин, природу прохання не турбувати.

Де? Звірівське лісництво, починається маршрут з Котова.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...