Перейти до змісту

Продам 4 блоки Честер синій

Lut-sk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня людина зі мною розрахувалась 4-ма блоками цигарок Честрер синій я не курець! тому хочу продати, ціна на них 13.75 Я продам 1 блок - 90 грн

4 блока - 350 грн відписувати у приват=)

Опубліковано

Змий в унітаз! А якби наркотою розрахувались?

По перше флуд!

По друге до чього тут наркота? як то кажуть "Бред сивой кобылы"

Опубліковано

Змий в унітаз! А якби наркотою розрахувались?

По перше флуд!

По друге до чього тут наркота? як то кажуть "Бред сивой кобылы"

Поміркуй ще. Не всім одразу дається.

Опубліковано

Добре, дітки, поясню.

1. З автором розрахувались сигаретами, але він не подумав, що це не зона, і тут можна взяти грошима.

2. Йому абсолютно байдуже, що іншим пропонує шкідливий для життя непотріб - йому тільки потрібно повернути гроші. Байдуже, яким чином. Лінія між байдужим автором і мерзотниками-виробниками поступово стирається.

3. Курець kolialutsk вирішив проявити героїзм, бо прагне поваги зі сторони автора та репутації в колі сайту.

4. Якби замість 20-ти беників у пачці, з автором розрахувались кількома одиницями наркотичних засобів, він би їх так само захотів продати, тільки б перевести товар в готівку.

5. 100% всі планокури, "баригі" та "закопчені" манагери обуряться, прочитавши цей пост.

Одразу перепрошую за останній пункт. Промитим мізкам не зрозуміти. Нажаль.

Опубліковано

Добре, дітки, поясню.

1. З автором розрахувались сигаретами, але він не подумав, що це не зона, і тут можна взяти грошима.

2. Йому абсолютно байдуже, що іншим пропонує шкідливий для життя непотріб - йому тільки потрібно повернути гроші. Байдуже, яким чином. Лінія між байдужим автором і мерзотниками-виробниками поступово стирається.

3. Курець kolialutsk вирішив проявити героїзм, бо прагне поваги зі сторони автора та репутації в колі сайту.

4. Якби замість 20-ти беників у пачці, з автором розрахувались кількома одиницями наркотичних засобів, він би їх так само захотів продати, тільки б перевести товар в готівку.

5. 100% всі планокури, "баригі" та "закопчені" манагери обуряться, прочитавши цей пост.

Одразу перепрошую за останній пункт. Промитим мізкам не зрозуміти. Нажаль.

О, май боже :0159: . Як можна бути таким тошнотом?

Опубліковано

Вест00,ти реально дов@банутий!)).

І з чого ти взяв що я курець?

І саме головне,що ти робиш в цій темі?

Чого хтось має обуриться на твій маразм?

До чого тут зона? Чи ти думаєш що автор не взяв би грошима якби міг?

І звідки така ненависть до сигарет і "планокурів"?Може в тебе є що розказати з історії свого життя?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...