Перейти до змісту

Закордонний паспорт

Metalowar

Рекомендовані повідомлення

Виникли такі 2 питання :

1) Яка ціна зробити закордонний паспорт в Луцьку. Не довго думаючи заліз в гугл і найшов там такі данні :

- державне мито - 170 грн

- послуги ДМС - 87.15 грн

-послуги з реалізації бланку - 120 грн

Отже ціна паспорту обійдеться 377,15 грн. Але деякі мої знайомі кажуть що платили 520 грн за паспорт. бо в паспортному столі вимагали саме таку суму. Чи можу я вимагати таку ціну яку я знайшов в інтернеті чи скоритися тому яку ціну мені назвуть ???

2) Які документи потрібні для закордонного паспорта ?.

В інтернеті сказано що потрібно тільки : копія паспорта і індефітикаційного коду.

Хоч мої знайомі кажуть що в них вимагали довідку про не судимість. Чи можу я відмовитись від надання цієї довідки, оскільки її вимагають тільки в разі якщо був замішаний в судових процесах.

Наскільки я зрозумів в паспортному столі включають непотрібні документи, щоб побільше грошей здерти, то як можна це обійти і чи вдастся ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже так важко пошукати теми?...

вам сюда

і сюда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навчіться користуватись пошуком!

Тему вже не раз обговорювали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чув про нові правила видачі закордонного паспорту. кажуть, що на данний час не потрібно парубкам до 25 років довідки з військомату. тобто, документи для подачі, любій повнолітній людині, - внутрішній паспорт, код, проплата.

підкажіть, чи так це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 bagsss : Дякую, деяку корисну інформацію я там знайшов, хоч ці дві теми мають багато протилежностей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...