Перейти до змісту

хто знає коли відкриється 7 небо?

drot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я бы такие гадюшники а-ля "7 небо", "Колизей" ака "Шайба" навсегда прикрыл бы.

а оставил более пристойное что-то. "Метро", например и подобные клубы.

Опубліковано

а к закрытию колизея , сейчас как раз дело и идет...

уже был репортаж по аверсу, собираются подписи жильцов...

правда, не скажу точно, готовятся к закрытию, или к банальному переделу..

Опубліковано

ИМХО, все эти дискотеки по 5 грн. - сборище отморозков, пришедших "на девочек". под стать им там и девочки...

так что закрыть шайбу - за. это приведет к тому, что исчезнет очаг скопления пьяных малолеток в этом месте.

Опубліковано

Согласен на 110%. Не разу не ходил туда, и не пойду.

сборище отморозков, пришедших "на девочек"
во-во :(
Опубліковано

Кожен клуб розрахований на свою аудиторію, скажімо в шайбі, легко можна замовити "Владимирский централ", та заплатити за вхід 5 чи 10 грн, а тоді як в пристойних закладах 20-30, і Круга там не почуєш, і морду нікому не наб"єш, і інших розваг для "реальных пацанов" там також немає... Хоча довго можна дискутувати, хто в цьому винен самі клієнти чи власники подібних закладів...

Опубліковано

"Шайбу" уже выставили на продажу. Так что если есть интузиасты с деньгами можно замутить неплохой клубешник.

Опубліковано
ИМХО, все эти дискотеки по 5 грн. - сборище отморозков, пришедших "на девочек". под стать им там и девочки...

так что закрыть шайбу - за. это приведет к тому, что исчезнет очаг скопления пьяных малолеток в этом месте.

+1

Підтримую на всі 100%.

Я краще заплачу 30-50 грн і піду в нормальний клуб, де грає класна музика і збирається відповідна публіка!

P.S. XXI СТОЛІТТЯ FOREVER!!!

Опубліковано

Ну незнаю чи ті люди що ходили в подібні заклади пропадуть після їх закриття, скоріше за все що нікуди вони не дінуться.... Можливо попавши в інший, більш пристойний клуб, вони не будуть підходити до ді-джея з фразою назразок "Шеф, нада песню для реальніх пацанов...", маю надію що культурна атмосфера вплине на їх "блатние повадки"

Опубліковано

они не пропадут. но их скопление в более дорогом заведении менее вероятно (денег у них априори хватает на вход и на бутылку минералки. паленую водку они с собой принесли). а когда их процентное отношение низкое - они и ведут себя смирно. потому как против них бОльшая толпа ;)

да и вообще, не будут они ходить в "метро". они там по фейс-контролю не проходят :)

Опубліковано

В метро може і не будуть а от до нас в "21 століття" незнаю яким чином інколи такі унікуми проскакують... От і приходиться вислуховувати "рельных пацанов" з рогатками в штанах...

Опубліковано

это только из-за того, что на фейс-контроле в "трешке" бабушки-билетерши со времен кинотеатра.

да и размеры заведения подразумевают проскакивание всяко-любо...

Опубліковано
это только из-за того, что на фейс-контроле в "трешке" бабушки-билетерши со времен кинотеатра.

да и размеры заведения подразумевают проскакивание всяко-любо...

Тут ти правий, на рахунок цього "Трьошка" хромає. Потрібно робити процедуру фейс-контролю менш лояльною до подібних елементів.

Опубліковано

В Луцьку заплановано створення клубу не для малолєток, а для старших. Точний віковий ценз я ще не знаю, але знаю, що така задумка є. Хоч я і не люблю клуби-тусняки, але людину, яка цей клуб надумала організувати - трохи знаю особисто, дуже поважаю, і впевнений, що цей бізнесмен зможе створити клуб значно вищий по якості, ніж середньостатистичноукраїнські (в т.ч. й деякі київські - Шура, не сприйми як особисту образу ;) ) клуби.

Просто в Луцьку немало людей на Лексусах, БМВ-Мерсах, Крайслерах останніх моделей, є Бентлі etc... і ці люди теж хочуть відпочити в "клюбній" атмосфері, але статус (міркування безпеки, конфіденційність та ін.) не дозволяє "відірватися" в "Метро" чи деінде. А заточений під цих людей клуб може приносити непогані прибутки - і всі будуть задоволені.

Опубліковано
цей бізнесмен зможе створити клуб значно вищий по якості, ніж середньостатистичноукраїнські (в т.ч. й деякі київські - Шура, не сприйми як особисту образу ;) ) клуби.

тю... я только за... пусть будут и архикрутые тусовки для архикрутых и архибогатых.

но, осмелюсь допустить, что в таком "клюбе" беспредела от толстосумов может быть гораздо больше чем от малолеток. поскольку зачастую они считают, что им дозволено все. и если они хотят, то моя или твоя (Yarchik) жена просто обязана этот вечер быть с ними. это вот именно эти, на Бентли и на Крайслерах...

так что ... мы, средний класс, должны сидеть в своих заведениях :)

Опубліковано

Мабуть, я не зовсім точно омалював розклАди ;)

Планується клуб для респектабельних і поважних людей. Передусім, в тому й фішка - відкрити клуб, де навіть в бидла не вистачить сміливості проявити себе в усій красі (взагалі маю сумнів, що туди бидло пустять - бізнесмен, який це затіяв, навіть замначальника УБОЗа поставив на місце в своєму закладі громадського харчування, коли той з істерикою і наїздами хотів картку знижки на 30%, а не на 10%, яка в нього вже була). Так що він запрошуватиме туди тих, хто не стане йому завдавати клопоту :) - ІМХО. Це буде заклад закритого типу. І хтось один не стане створювати проблем решті. Тому що решта теж не пальцем роблена, і тому, що для клубу важлива буде репутація, де кожен, хто удостоївся нагоди стати членом клубу - почуватиметься себе вільно, незалежно, і захищено. Я певен, там буде охорона, яка будь-які "братковські" замашки пересіче.

Коротше кажучи, знаючи людину, яка це хоче організувати, і знаючи, який вона вміє наводити блєск, порядок і рівень - я переконаний, що навіть в мене, заядлого нелюбителя світських тусовок, виникне бажання часом долучитися до таких посиденьок...

А толстосуми - любителі пошуміти - будуть знати, що доступних дівчат вони знайдуть деінде. Якщо там відпочиватиме якась краля - донька/пасія когось із сильних світу цього, а якесь випивше чмо стане до неї приставати - то і у власника, і у чма можуть бути проблеми. Так що ще раз кажу - трохи знаючи манеру ведення бізнесу основноположника ідеї закритого клубу - переконаний, що такі проблеми просто надумані.

Опубліковано

почему надуманы? согласись, что написанное мною имеет место быть в нашей жизни.

ну а то, что ты описываешь может действительно оказаться очень хорошим, но закрытым клубом, до которого нам рыла не хватает.

хотя, зачастую такое - места для релаксации тугих кошельков с девочками (для некоторых мальчиками) со всеми вытекающими.

а Киев это или Луцк - все равно. в Луцке тоже деньги есть. и весьма немалые. но, по какому-то закону подлости, эти деньги, в основном, у людей с уровнем IQ как у Нокии 1100

Опубліковано
В Луцьку заплановано створення клубу не для малолєток, а для старших. Точний віковий ценз я ще не знаю, але знаю, що така задумка є. Хоч я і не люблю клуби-тусняки, але людину, яка цей клуб надумала організувати - трохи знаю особисто, дуже поважаю, і впевнений, що цей бізнесмен зможе створити клуб значно вищий по якості, ніж середньостатистичноукраїнські (в т.ч. й деякі київські - Шура, не сприйми як особисту образу :blink: ) клуби.

Просто в Луцьку немало людей на Лексусах, БМВ-Мерсах, Крайслерах останніх моделей, є Бентлі etc... і ці люди теж хочуть відпочити в "клюбній" атмосфері, але статус (міркування безпеки, конфіденційність та ін.) не дозволяє "відірватися" в "Метро" чи деінде. А заточений під цих людей клуб може приносити непогані прибутки - і всі будуть задоволені.

16 листопада відкриття клуба "Золото". Знаходиться він на Рівненській за запровлячкою "Лукойл".

Опубліковано

Класно перейшли. А починалось з того, шо хтось цікавився 7-мим небом..... :D

Опубліковано

кстати, а кто знает, что будет напротив гостинницы "Залески"? говорят, тоже какой-то крутой комплекс, со всякими возможными и не возможными развлечениями....

Опубліковано
В нашем городе все начинается с хорошей идеи. А вот дальше - как карта ляжет... :)

Хотіли як краще, а вийшло як завжди...

Або перефразовуючи, добрими намірами стелиться дорога в пекло.

Опубліковано
да доречі, цікаво, хто всетаки буде резидентами майбутнього клубу "Золото"....?

Tokyo, Mayak, Clever, Svist(ArtDirector)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...