Перейти до змісту

Дітлахам життєво необхідно вірити в казку, що починається.....

Iryna  Yushchuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Товариство, тут така справа, хто має знайомих а в кого самого в яких є одяг дитячий, який вони можуть безкорисно віддати дітлахам??

для хлопчиків 2, 7 і 9 років

дівчинка - 4 рочки

???

ото 4 дітлахів з Луцька лишились без батьків (батька посадили, мама на привеликий жаль померла.. ), наразі ними бабця опікується, яка забрала їх до себе в Локачинський район, на одному з луцьких форумів побачила прохання про допомогу, просять допомогти одягом, ЗОКРЕМА ТЕПЛИМ, ТАК ЯК ЗИМА НА ВУЛИЦІ, було б файно до дня Миколи щось їм та й презентувати!!!

на крайній випадок, хоч цукерок тих самих.. думаю, бабця та дітлахи приймуть будь-яку допомогу.....дітям найцінніше то є увага!! і людське щире тепло!!!!!

тре не Україну до Європи, а почати творити Європу в Україні!! давайте почнемо її з добрих справ....

дітям просто життєвонеобхідна казка, де добро що лине з серця перемагає зло...так починається нація...

будь яка допомога приймаєть.. та вітається!!

в кого які думки будуть - пишіть .... в приват... або лишаю контактний телефон 095 733 50 48

п.с. та й бабці думаю буде приємно отримати презент від добрих людей....

Опубліковано

Миколи вже завтра((( .В мене є з старшого сина речі, що на нього малі, але їх треба попрати , попрасувати, бо на горищі лежать. То вже до нового року буде подарунок.

Й дякую вам за небайдужість. Ми не жебраки, щоб випрошувати у влади милостиню. Ми вільні люди й здатні допомогти тим хто поруч без чиїхось наказів та схвалень. А світ стає набагато кращим, коли на дитячому обличчі сяє усмішка.

Опубліковано

справа в тому що самі пізно побачили, що є ось така ситуація в цих людей, сьог їдемо туди побачимо що і як, а там буду інформувати громадськість про те що можливо іще буде їм потрібне...

я вже казала чому саме сьог вирішили їхати - кожна людина, тим паче такі маленьки беззахисні, мають відчувати що вони потрібні...

щиро дякуємо за Вашу громадську позицію!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...