Перейти до змісту

Сервісні Центри по ремонту телефонів

Гість Voovan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Рано чи пізно всі мабуть стикались з проблемою ремонту сотового. В Луцьку є багато типу сервісів, але туди де я звертався кваліфікованого ремонту я не отримав (багато хто обманював), а хочеться свій антиквар оживити!

Порадьте де це можна швидко і якісно!

Опубліковано

Здав свою Nokia 3230 в РемСервіс шо в "Слоненятках" обіцяли за 2 дні зробити, то вже тиждень роблять, і неясно коли зроблять. :)

На моє прохання забрати телефон вони відповіли, що він знаходиться на волі і віддати вони його звичайно не можуть.

Так що недай бог шо я більше туди не понесу.

;)

Опубліковано

непоганий сервісний центр той що в будинку побуту (перенесеній з Еванту на Киїївській)

Опубліковано
непоганий сервісний центр той що в будинку побуту (перенесеній з Еванту на Киїївській)

Теска це той будинок побуту, що на Лесі Українки? напроти піццерії?

Але на київській вони робили довго і нудно, і частенько повертали тело навіть нерозбираючи його (перевірено двічі мною)!

А на рахунок слоненят, то таке вже чув від декількох знайомих... робимо висновки :)

Опубліковано

Якщо телефон сертифікований, зайди в Акцент-Сервіс на Волі (вони ремонтують на місці нікуда не відправляючи телефон) :)

Опубліковано
Якщо телефон сертифікований, зайди в Акцент-Сервіс на Волі (вони ремонтують на місці нікуда не відправляючи телефон)

Гарантійний ремонт теж роблять? На скільки швидко та якісно хтось може сказати?

Опубліковано

Зараз в них гарантійний телефон моєї дружини - Nokia. Завтра 3 тижні як здали. Вони відправили в Рівне, а потім в Київ. У вівторок казали подзвоніть в кінці тижня - ще не дзвонив, десь після 14.00 передзвоню.

Опубліковано
Зараз в них гарантійний телефон моєї дружини - Nokia. Завтра 3 тижні як здали. Вони відправили в Рівне, а потім в Київ. У вівторок казали подзвоніть в кінці тижня - ще не дзвонив, десь після 14.00 передзвоню.

в понедельник можешь услышать, что телефон ушел дальше "по этапу" - в швецию или в китай...

Опубліковано
Якщо телефон сертифікований, зайди в Акцент-Сервіс на Волі (вони ремонтують на місці нікуда не відправляючи телефон) :rotate:

А несертифіковані тела вони що взагалі неприймають? І як в них з ціновою навалою???

Опубліковано

На гарантійний ремонт приймаються телефони Nokia, Samsung, Philips i Qtek.

Щодо негарантійного ремонту, то Nokia, Samsung - приймаються без проблем. За інші - треба домовлятися.

В першу чергу ремонтуються гарантійні телефони. Платні - за остаточним принципом. На жаль, на все часу не вистачає. Катастрофічно.

З цінами не все так погано. Не дуже дешево, але зараз, наприклад, заміна дисплею на "Акцент-сервісі" з роботою буває що обходиться дешевше, ніж лише ціна самого дисплею на інших фірмах. І це при тому, що всі запчастини - оригінальні.

Пару випадків було, коли ставили китайські корпуси за ПРОХАННЯМ КЛІЄНТА. Люди хочуть зекономити. Даремно, але це їхня справа.

Опубліковано

Для початку хочу поремонтувати 3650, надіюсь не відмовлять, і за якісний ремонт багато не візьмуть :angry:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На руках був w800 який не вмикався, зараз є все крім дисплея.

Евант сказали що не придатний до ремонту. Розібрали телефон приклеїли свою наклейку на болтик корпусу. Потім сам вскрив: нема болтів які дисплей закріпляють, нема двох захисних бляшок на платах, відламаний джойстік і приклеєний (косо).

Базар сказав, що телефон втоплений, через те, що контакти фастпорта якісь не такі, тіпа корозія. Всередині ж спеціальний індикатор білий - тобто, не було навіть надмірно вологого повітря.

Один дядько кажись навіть відремонтував, але телефон каже здох (не сильно вірю, ІМХО тож не розбирав).

перевірено, всі інші компоненти окрім плати працюють на ура.

Опубліковано
На моє прохання забрати телефон вони відповіли, що він знаходиться на волі і віддати вони його звичайно не можуть.

:D вони з грінпісу? вони беруть телефони в людей і випускають на волю? :)

Опубліковано

Вони здебільшого просто тягнуть час, роблячи вигляд напруженої праці над телефоном у випадку паяння щоб забрати свої чесно зароблені кілька гривень і сказати що телефон дійсно поламався.

Опубліковано

Сервісу не вигідно тягнути час. Краще зробив-взяв гроші-віддав. Якщо є всі потрібні запчастини, а телефон за три дні не зробили, то мало шансів, що його взагалі зроблять.

Опубліковано

Отож краще не ремонтувати, а купувати новий...

Хоча висновок наступний: 1.будинок побуту 2. Акцент-Сервіс на Волі

Опубліковано

Якщо телефон гарантійний - то полюбому варто нести в ремонт. І тоді навіть вигідніше, якщо його за два тижні не зроблять. Можна отримати заключення й повернути гроші чи взяти новий телефон. :-)

Опубліковано

Так, якщо причина поломки, брак-заводу, або іннша яка зазначена в гарантійному договорі...

Опубліковано

Звісно, сподіватися відремонтувати по гарантії телефон з механічними пошкодженнями, битим дисплеєм - марна справа. Топлячка також не варто нести по гарантії. В СЦ є можливість знаходити навіть незначні сліди вологи. Краще зняти батарею, положити все в поліетиленовий пакет і чим скоріше нести на платний ремонт. Більше шансів на відновлення телефону в початковому вигляді.

Опубліковано

2 Саня

Телефони не гарантійні. То куди краще всього нести тело, щоб заплативши гроші більш-менш швидко і нормально поремонтували смартфони?

Опубліковано

2 Саня

Дійсно прикро, я так і думав. Хоча для не дуже складних ремонтів Луцькі СЦ я думаю на рівні!

Опубліковано

"Акцент-сервіс" має другий рівень авторизації по Nokia і третій четвертий по Samsung. Серйозні ремонти по Nokia виконуються в Києві. Зараз такі телефони відправляються через Рівне, що вносить певні затримки. Скоро будуть напряму відправляти. Оформляються відповідні документи. Сподіваюсь, це дозволить скоротити терміни ремонту.

Опубліковано

Я ремонтував свої телефони декілька разів в "Сталкері" на вул.Стуса. Задоволений ремонтом. І ціна приємно здивувала. В одному з телефонів мінявся дисплей.

Опубліковано
Я ремонтував свої телефони декілька разів в "Сталкері" на вул.Стуса. Задоволений ремонтом. І ціна приємно здивувала. В одному з телефонів мінявся дисплей.

То де саме він знаходиться (Сталкер), можеш конкретніше написати!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...