Перейти до змісту

Проблеми з HTC Desire SV та несподіване вирішення

Рекомендовані повідомлення

Історія така. Маю вищезазначений апарат, працював без глюків. Десь місяць тому підключив нет, і два тижні тому телефон почав вимикатись сам по собі. Звернувся в тех. підтримку. В безпечному режимі - вимикається. Скинув до заводських налаштувань - виключається. Без карти пам'яті користувався - вирубається.

Знайомий колись розповів, що сім карти мають версії і новіші карти працюють краще. Звернувся до Київстара, сказали на Лесі Українки, що то все казки, але запасну мікро сім, я собі взяв. Валялась без діла, але вирішив я перевірити телефон, активувавши, цю нову сімку. І, о чудо, телефон перестав вимикатись!!!!!

Ось така історія, можливо комусь допоможе!!!!

Такі теми пишуться не в торгівлі, перенесено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В старої сім-карти могли бути окислені контакти, або ж вгнуті всередину.

Через це міг втрачатися контакт між сім та телефоном.

Стикаюся з цим(окисленням) з інтервалом в місяць-два з карткою Life. Протер гумкою і все стає на свої місця. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Я в курсі, трохи помилився, пізно вже було))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Історія така. Маю вищезазначений апарат, працював без глюків. Десь місяць тому підключив нет, і два тижні тому телефон почав вимикатись сам по собі. Звернувся в тех. підтримку. В безпечному режимі - вимикається. Скинув до заводських налаштувань - виключається. Без карти пам'яті користувався - вирубається.

Знайомий колись розповів, що сім карти мають версії і новіші карти працюють краще. Звернувся до Київстара, сказали на Лесі Українки, що то все казки, але запасну мікро сім, я собі взяв. Валялась без діла, але вирішив я перевірити телефон, активувавши, цю нову сімку. І, о чудо, телефон перестав вимикатись!!!!!

Ось така історія, можливо комусь допоможе!!!!

Цікавить запасна сімка. Коли її активуєш, стара перестає працювати? Взагалі перестає і можна її викинути чи тільки коли активна запасна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли її активуєш, стара перестає працювати?

угу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, так, можна викидати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Питання до власника (і не тільки) даного телефону: чи у вас не бувало при завантаженні телефона вище середнього, що HTC Sense вивантажувався, при цьому телефон на декілька секунд зависає, заново завантажується головний екран і меню програм. Десь читав що можна добавити Sense в список програм, які андроїд не вивантажує, але я не знаю як. Чи мождиво проблема не в цьому? Телефон не рутований.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...