Перейти до змісту

Технічні характеристики планшетів: питання знавцям та власникам.

Рекомендовані повідомлення

Проблема власне заключається в наступному:

Людині потрібен планшет на ОС Андроїд. Задачі для планшета (приорітет даний цифрами):

1. Соціальні мережі.

2. Скайп.

3. Перегляд інтернет-сторінок.

4. Фільм.

5. Книги, журнали (можливо).

6. Ігри (можливо).

НЕ все одразу, по черзі.

Оскільки сам планшета не маю, знавець Андроїда не великий, у всесвітній павутині чітких відповідей не знайшов, прошу консультації у форумчан по питанню:

якої мінімальної апаратної частини (процесор, відеоприскорювач, оперативна пам'ять, постійна пам'ять, матриця) планшета вимагають вище перераховані завдання? Особливо цікавить належний об'єм оперативної пам'яті, так як на мою думку для перегляду інтернет-сторінок потрібний антивірус, який напевне цю саму пам'ять трохи "з'їсть".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

антивірус точно не треба) Це ж андроід.

коротко кажучи, будь-який планшет овер 1200грн з всіма завданнями справиться:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очень хороший планшет, если и покупать то только с этих, лично мое мнение.

http://rozetka.com.ua/asus_google_nexus_7_16gb_nexus7-1a051a/p306232/

http://rozetka.com.ua/asus_google_nexus_7_32gb_me571k/p301791/

http://rozetka.com.ua/asus_google_nexus_7_32gb_me571kl/p303805/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задачі для планшета (приорітет даний цифрами):

1. Соціальні мережі.

2. Скайп.

4. Фільм.

5. Книги, журнали (можливо).

6. Ігри (можливо).

Якщо тільки перші п'ять пунктів, то kompolom правильно відповів.

Якщо ж +ігри, то переглянь пропозиції nickblack'a.

Тільки ти не написав, чи інтернет через 3G чи через Wi-Fi. Різниця з 3g модулем в ціні трохи є.

Для більш точних пропозицій озвуч бюджет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа не у бюджеті (хоча не думаю, що варто платити більше 2000 грн.).

Питання, які мінімальні вимоги для перших трьох завдань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Соціальні мережі.

2. Скайп.

Буде працювати на планшеті і за 50 баксів і за 500.

Питання в іншому, наскільки зручно цим буде користуватись?

7" я б відкинув одразу(раз бюджет в районі 250$), як і дешеві китайські корчі, оскільки мала діагональ, це постійне масштабування, неможливість зручного читання і тд, а дешеві недопланшети - одноразові, ненадійні, тормозні.

Для комфортного використання, 8-10 дюймів, 1 гб озу, 2 ядерний процесор. Якщо планшет буде використовуватись практично завжди вдома - wi-fi є в кожній моделі, питання інтернету знімається. Коли є необхідність брати з собою, вбудований 3G модем - не лишній (саме вбудований, бо гірлянди з юсб свистками, секс ще той).

Відео та ігри також працюють практично на кожному девайсі. Більш дорожчі апарати легко відтворюють 720-1920р контент.

Читати журнали найкраще на 10" таблетках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю сумний досвід купівлі планшетів.

Дочка назбирала трохи грошей, і попросила купити їй планшета, але купити ВЖЕ, і не чекати. Всі мої переконання дозбирати трошки і купити дорожчого успіху не принесли. Пішли в магазин. Купили Assistant АР-710 (800 грн.). Покористувалась 3 місяці. Перші враження: інтернет - нормально працює, книги читає, а вот з іграми напряг, починає тупити, зависати, перегружатись, батарей вистачало від сили на 5-7 годин в режимі очікування, і 1-2,5 год. в режимі роботи. І ось, через 3 місяці перший ремонт (гарантійний), почав зависати на стадії загрузки. Магазин ремонував більше місяця, хоча я міг і сам перешити, за кілька хвилин, але тоді він злетів би з гарантії. Віддали робочого планшета. Через 3 тижні планшет знову зламався...... В один прекрасний день він просто не ввімкнувся. Я не став розбиратись, здав його по гарантії назад з вимогою повернути гроші. Гроші мені повернули в той же день...

Наступного дня я купив Samsung Galaxy Tab P1000 бувший у використанні, за 1400 грн., яким щоденно користується дочка, і досить активно користується.

А тепер основні технічні характеристики, які впливають на якість роботи:

Обидва планшети 7"

Assistant АР-710 новий (800 грн.) Samsung Galaxy Tab P1000 б/в за 1400 грн

Процессор ALLWINNER TECH А13 ARM Cortex A8 1,2 ГГц ARM Cortex A8 (1 ГГц)

Ядра 1 1

ОЗУ 512 512

Samsung працює цілими днями, в режимі очікування батареї вистачає на кілька днів. В активній роботі (інтернет, відео, ігри, з активним WI-FI) заряду батареї вистачає приблизно на 6-8 годин.

Отже, при "однакових" технічних характеристиках, якісна річ, яка попереднім власником куптена півтора року тому працює, і приносить задоволення, а новий дешевий китайський планшет за 4 місяці з моменту покупки поїхав туди, де йому належить бути - на смітник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа не у бюджеті (хоча не думаю, що варто платити більше 2000 грн.).

Питання, які мінімальні вимоги для перших трьох завдань.

http://board.lutsk.u...be-u18gt-novii/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

По свому ж ТС, може кому пригодиться.

Колега на роботі купив ось це: http://www.pipo.ua/p...-pro-16-gb.html

Тиждень тицяв в "pipo", та попутно консультувався в мене куди треба тицяти, бо в андроїді шарить ще менше від мене.

Результат - куча програм в фоні.

На вихідні я взяв у нього цю "піпу" погратися, доставив і довісив у фон скайп, запустив фільм (720р).

Отже по результатах тицяння в "піпу":

Процесор - вистачає 2 ядра, навіщо 4 - х.з.

Пам'ять оперативна - вистачає 1Гб, всі його і мої процеси 1Гб не забрали (антивірусу немає), зависань не помічено.

Пам'ять постійна - 4, 8, 16, 32 - тут кому як (більше звичайно краще, не треба довішувати флешки).

Відеоприскорювач - 4 ядра це сила, можливо вистачить і 2, не вирішив конкретно.

Екран - роздільна здатність чим більше тим краще для очей, краще згладжування, діагональ - 9 -10 дюймів, при меншій можна заробити косоокість.

Виробники. Я так розумію (можливо не правильно), що Андроїд відкрита система, яку кожен виробник "допилює" під свої вироби. І якщо наприклад Самсунг приділяє цьому "допилюванню" достатню увагу, то китайці "запхнули" систему і забули. Звідси висновок, китайців треба брати таких, що регулярно оновлюють прошивки на свої вироби. Ну і китайські виробники не були б китайськими, якби на чомусь не зекономили - камера, батарея, модуль вай фай або корпус. Однак виграють ціною.

Якось так.

Неправий - поправте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...