Перейти до змісту

[КУПЛЮ] Відеокарти Radeon по адекватним цінам

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

мені здається це вже називається самодурсттво і перевищення службових повноважень. Ця ситуація мене починає реально дратувати і як ти зрозумів оскільки я тебе особисто знаю то вона може

меня многие лично знают в одностороннем порядке ...... :)

я не прячусь емким ником Victor

просто вилитись за рамки форуму.

это есть угроза расправы в реале?

Коли ти перестанеш вбачати в тому що написане, щось більше ніж просто що написане? В моєму оголошені ти побачив спробу нажитись і обманути всіх потенційних продавців, із-за цього, абсолютно безпідставно вилив в цій темі купу бруду. У вислові "це може вилитись за межі форуму" ти вбачаєш якісь погрози.

Не треба читати між рядків і шукати якийсь прихований зміст, я сказав лише те що сказав. Перестань людей міряти по собі

Опубліковано

Не треба читати між рядків і шукати якийсь прихований зміст, я сказав лише те що сказав. Перестань людей міряти по собі

Ok кеп

Опубліковано
я продавал свои за 1500гр. 6970 и 5870 так сказали что много хочу

Звичайно багато, і це, я так зрозумів, ще й б/у

Для порівняння, свою радеон 7750 і т.д (нова, гарантія, DX11 - все як і має бути) брав за 800грн, в магазинах тоді вона була 1300 грн. Зараз вони приблизно по 800 грн в магазинах, я можу взяти значно дешевше. Так само і все інше залізо.

До чого веду. Якщо ви купуєте в магазинах на зразок діавесту, комп.всесвіт... де ціна майже в 2 рази вища за реальну і потім хочете продати майже за ті гроші, що коштує нова, то ви помиляєтесь. Тут і справді треба знайти ідіота)))

А взагалі свій сист.блок склав за 2.5 К при магазинній ціні 4.7 - 5К. Йдуть всі ігри, все нормально працює. Так для чого ж переплачувати?

P.S. Не займаюсь продажами і нікого не рекламую!!! Кажу так, як є.

Опубліковано
2Саша Иванов 7970 щас есть в продаже у твоих поставщиков? вопрос с подвохом

Не знаю, зв*язуюсь коли хочу зробити апгрейд або з компом щось нахімічу) А подвох в чому?) Знята з конвеєра чи ще нема в вільній продажі)))

Опубліковано

Вот именно что нету ... 5870 я покупал за 360долларов - со склада, это было 2900гривень, хотел продать в два раза дешевле, отдавал за 1200 :) . Ну конечно в два раза это мало :) Надо было за 500гривень продать :) ... Ну может я её и продал бы за 500 если бы их все продавали, на каждом углу. А так как цены на неё уже давно нет. То ставил как считал нужным. За дешевле ---- пусть валяется. Но вот вижу довалялась и снова пригодилась :) Как говорится " как нашёл".

Опубліковано

Куплю відеокарти на базі Radeon.

Цікавлять відеокарти тільки на чіпах 5970, 6930, 6950, 6970, 6990, 7950, 7970, 7990, 280х. Робочі, нові або б/в. Пропозиції будь-ласка в приват, розгляну всі і всім відповім.

Наперед дякую.

Все ще куплю

• 2 тижня потому...
Опубліковано

мопед не мой

есть вот такая

http://www.asus.com/..._DCII2DI4S2GD5/

кулнена в конце лета 11 года, луцкая гарантия (на асусы 3 года дают)

коробка и бумажки в комплекте

последние пол года лежит на полке

900$

post-4-0-21729600-1387819099_thumb.jpg

post-4-0-15169100-1387819100_thumb.jpg

post-4-0-23412700-1387819101_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...