Перейти до змісту

[КУПЛЮ] Відеокарти Radeon по адекватним цінам

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю відеокарти на базі Radeon.

Цікавлять відеокарти тільки на чіпах 5970, 6930, 6950, 6970, 6990, 7950, 7970, 7990, 280х. Робочі, нові або б/в, за адекватиними цінами. Можливо хтось думав апгрейднутись або позбутись складських залишків, саме час :)

Пропозиції будь-ласка в приват, розгляну всі і всім відповім.

Наперед дякую.

Опубліковано

Що ідіотського в тому щоб продати свою стару картку і придбати собі нову?

Опубліковано

яку ціну вважаєте адекватною ?

так питання на засипку ))))

відповідь буде відповіддю на ваше питання про ідіотів ))

Опубліковано

на картах с чипами 5970, 6930, 6950, 6970, 6990, 7950, 7970, 7990, 280х. не продают

а если кто продаёт - идиот,

особенно сейчас,

когда лайт по 38.....

2I-Com человек зарегался (зарегал твинка) чтобы попробовать купить карты....

и корчит из себя СентаКлауса

думав апгрейднутись або позбутись складських залишків, саме час :)

фу

Опубліковано

яку ціну вважаєте адекватною ?

ціну прийнятну для обох учасників купівлі-продажу.

на картах с чипами 5970, 6930, 6950, 6970, 6990, 7950, 7970, 7990, 280х. не продают

а если кто продаёт - идиот,

особенно сейчас,

когда лайт по 38.....

Ви справді думаєте що світ крутиться навколо ваших і моїх інтересів в майнінгу? Уявіть собі що є люди які не знали, не знають і не хочуть знати в силу різних причин про такі речі. Не у всіх є електроенергія яку оплачує, наприклад роботодатель. Дехто любить просто пограти в ігри і час від часу змінює відеокарти.

Якщо хтось вміє лопатою заробити, бо копання кубу землі зараз по 38, то всі хто продає лопати ідіоти? Мені здається ви занадто категоричні і не виховані у своїх висновках.

фу

це взагалі по дитячому :)

адекватна ціна зараз тим картам

помножена на ДВА - і це як мінімум )

всіх хто буде мені пропонувати адекватну помножену на два, я буду направляти до вас. Бо ви так вважаєте. Добре?

Я взагалі не розумію чого ви на мене накинулись? Вам також треба картки? так створіть свою тему! Ні? Чим ви міряєтесь в моїй? Хочете показати що ви про щось там знаєте? так про це знаються купа народу. Чи життєвий принцип "Копнути ближнього, насрати на нижнього" не дає спокійно всидіти на дупі?

Опубліковано

певно тобі щоб біткоїнти фармити?

маю відяшку 7950 за скільки візьмеш? ще півтора року гарантії

Опубліковано

Хм! А месяца полтора назад, я продавал свои за 1500гр. 6970 и 5870 так сказали что много хочу :) оказывается теперь не много :)

Опубліковано

Ви справді думаєте що світ крутиться навколо ваших і моїх інтересів в майнінгу? Уявіть собі що є люди які не знали, не знають і не хочуть знати в силу різних причин про такі речі. Не у всіх є

нужно их научить!!!!

с развитием интернета, как бы сказать....

обмен знаниями идёт очень быстро

Хм! А месяца полтора назад, я продавал свои за 1500гр. 6970 и 5870 так сказали что много хочу :) оказывается теперь не много :)

конъюнктура рынка изменилась :)

Я взагалі не розумію чого ви на мене накинулись?

из-за

Можливо хтось думав апгрейднутись або позбутись складських залишків, саме час :)
Опубліковано

в мене http://board.lutsk.ua/topic/143796-prodam-vdeokarti-amd-radeon-pci-express-dx11/ даже ніхто і не спробував купити

Зря таварищи ) ЗРЯ !!!

на Аукро карти пропали ((

PS - шукаю майстра що візьметься підняти HD5970 ( або продам за 1300 грн

Опубліковано

Ви справді думаєте що світ крутиться навколо ваших і моїх інтересів в майнінгу? Уявіть собі що є люди які не знали, не знають і не хочуть знати в силу різних причин про такі речі. Не у всіх є

нужно их научить!!!!

Прекрасна ідея! Я пропоную замість того щоб офтопити в моїй темі, створити вам особисто тему в якій ви будете позбавляти неграмотності і нести знання в маси! Чи як зазвичай всі тільки знають що треба робити, але всі хочуть щоб це зробили за них?!

Опубліковано

уж больно строчка задела

Можливо хтось думав апгрейднутись або позбутись складських залишків, саме час :)

Ну власне саме на цих людей які хочуть апгрейднутись або в кого завалялись ці картки, і які не знають, або знають і не хочуть цим займатись і орієнована ця тема. Створючи її я прекрасно розумів що майнери своїх карток продавати не будуть і якби відразу виділив свою цільову аудиторію. Чого вас це заділо? А знаю, ви просто подумали про мене відносно своєї системи цінностей. Побачили в моїх словах якийсь прихований зміст і вирішили "что в интернете кто то не прав" і треба його ткнути носом. Так? То краще читайте більше і сприймате світ ширше, не всі люди такі як ви.

Опубліковано

Чого вас це заділо? А знаю, ви просто подумали про мене відносно своєї системи цінностей.

за стариков в сёлах обидно, которых ушлые делки убедили что американский доллар "отменили" и теперь он по 10коп, и только сейчас, и акция только для них

Опубліковано

Чого вас це заділо? А знаю, ви просто подумали про мене відносно своєї системи цінностей.

за стариков в сёлах обидно, которых ушлые делки убедили что американский доллар "отменили" и теперь он по 10коп, и только сейчас, и акция только для них

Не зрозуміло два пункти:

1. До чого я, до того що вам "за стариков в селах обидно"?

2. Чого ви зараз сидите за компом, а не стоїте на майдані борячись за своє "обідно"?

Форумний боєць?

P.S. Так я вам запропонував влаштувати лікбез, для тих за кого вам "обідно". Зробіть це і вам стане легше від усвідомлення того що ви щось зробили для "стариков в селах". Хватить офтопити в чужій темі, пора братися за діло!!! :)

Опубліковано

Zevs_Isver, а може простіше написати в чому "вся соль", а то перелопативши пост, крім бруду який ллється нічого не було знайдено...

Опубліковано

Zevs_Isver, а може простіше написати в чому "вся соль", а то перелопативши пост, крім бруду який ллється нічого не було знайдено...

видахи что в первом посте, стоят шас значительно больше чем за них дают

и никто в здравом уме не продаёт их

Опубліковано

видахи что в первом посте, стоят шас значительно больше чем за них дают

и никто в здравом уме не продаёт их

Отаке пояснення... :) Зразу виникають питання:

1. "стоят шас значительно больше чем за них дают" дорожче ніж хто дає? Люди продають зараз їх так як і раніше, а може і більше, я маю на увазі кількість а не ціну. А з приводу їхнього здорового глузду, я би не сумнівався. Повторюся - не всі в цьому світі майнери!

2. А якщо малось на увазі що я даю менше ніж вона вартує, то може є хтось кого я обділив ціною, якісь конкретні факти?

Я так з того вище написаного зрозумів, що зевс і i-com, теж би непроти були купити, але чи то лінуються, чи то грошей нема, але теми про купівлю не створюють, а от насрати комусь в темі - це будь ласка, мол сам не гам і другому не дам.

Ніякого конструктиву я поки не побачив.

P.S. Доречі я не зрозумів хто в моєму повідомлені користуючись модерськими правами виправив слово роботодателя на работодателя? На підставі якого пункту правил було виправлено?

Опубліковано

P.S. Доречі я не зрозумів хто в моєму повідомлені користуючись модерськими правами виправив слово роботодателя на работодателя? На підставі якого пункту правил було виправлено?

я

Я так з того вище написаного зрозумів, що зевс і i-com, теж би непроти були купити, але чи то лінуються, чи то грошей нема, але теми про купівлю не створюють, а от насрати комусь в темі - це будь

смайлик

Опубліковано

я

На підставі чого ви міняєте мої повідомлення? Який з пунктів правил вони порушують?

Опубліковано

я

На підставі чого ви міняєте мої повідомлення? Який з пунктів правил вони порушують?

название коверкаешь

Опубліковано

я

название коверкаешь

мені здається це вже називається самодурсттво і перевищення службових повноважень. Ця ситуація мене починає реально дратувати і як ти зрозумів оскільки я тебе особисто знаю то вона може просто вилитись за рамки форуму. Тому наполегливо прошу більше в моїй темі не офтопити, і не провокувати мене.

Опубліковано

мені здається це вже називається самодурсттво і перевищення службових повноважень. Ця ситуація мене починає реально дратувати і як ти зрозумів оскільки я тебе особисто знаю то вона може

меня многие лично знают в одностороннем порядке ...... :)

я не прячусь емким ником Victor

просто вилитись за рамки форуму.

это есть угроза расправы в реале?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...