Перейти до змісту

[КУПЛЮ] Відеокарти Radeon по адекватним цінам

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю відеокарти на базі Radeon.

Цікавлять відеокарти тільки на чіпах 5970, 6930, 6950, 6970, 6990, 7950, 7970, 7990, 280х. Робочі, нові або б/в, за адекватиними цінами. Можливо хтось думав апгрейднутись або позбутись складських залишків, саме час :)

Пропозиції будь-ласка в приват, розгляну всі і всім відповім.

Наперед дякую.

Опубліковано

яку ціну вважаєте адекватною ?

так питання на засипку ))))

відповідь буде відповіддю на ваше питання про ідіотів ))

Опубліковано

на картах с чипами 5970, 6930, 6950, 6970, 6990, 7950, 7970, 7990, 280х. не продают

а если кто продаёт - идиот,

особенно сейчас,

когда лайт по 38.....

2I-Com человек зарегался (зарегал твинка) чтобы попробовать купить карты....

и корчит из себя СентаКлауса

думав апгрейднутись або позбутись складських залишків, саме час :)

фу

Опубліковано

яку ціну вважаєте адекватною ?

ціну прийнятну для обох учасників купівлі-продажу.

на картах с чипами 5970, 6930, 6950, 6970, 6990, 7950, 7970, 7990, 280х. не продают

а если кто продаёт - идиот,

особенно сейчас,

когда лайт по 38.....

Ви справді думаєте що світ крутиться навколо ваших і моїх інтересів в майнінгу? Уявіть собі що є люди які не знали, не знають і не хочуть знати в силу різних причин про такі речі. Не у всіх є електроенергія яку оплачує, наприклад роботодатель. Дехто любить просто пограти в ігри і час від часу змінює відеокарти.

Якщо хтось вміє лопатою заробити, бо копання кубу землі зараз по 38, то всі хто продає лопати ідіоти? Мені здається ви занадто категоричні і не виховані у своїх висновках.

фу

це взагалі по дитячому :)

адекватна ціна зараз тим картам

помножена на ДВА - і це як мінімум )

всіх хто буде мені пропонувати адекватну помножену на два, я буду направляти до вас. Бо ви так вважаєте. Добре?

Я взагалі не розумію чого ви на мене накинулись? Вам також треба картки? так створіть свою тему! Ні? Чим ви міряєтесь в моїй? Хочете показати що ви про щось там знаєте? так про це знаються купа народу. Чи життєвий принцип "Копнути ближнього, насрати на нижнього" не дає спокійно всидіти на дупі?

Опубліковано

Хм! А месяца полтора назад, я продавал свои за 1500гр. 6970 и 5870 так сказали что много хочу :) оказывается теперь не много :)

Опубліковано

Ви справді думаєте що світ крутиться навколо ваших і моїх інтересів в майнінгу? Уявіть собі що є люди які не знали, не знають і не хочуть знати в силу різних причин про такі речі. Не у всіх є

нужно их научить!!!!

с развитием интернета, как бы сказать....

обмен знаниями идёт очень быстро

Хм! А месяца полтора назад, я продавал свои за 1500гр. 6970 и 5870 так сказали что много хочу :) оказывается теперь не много :)

конъюнктура рынка изменилась :)

Я взагалі не розумію чого ви на мене накинулись?

из-за

Можливо хтось думав апгрейднутись або позбутись складських залишків, саме час :)
Опубліковано

в мене http://board.lutsk.ua/topic/143796-prodam-vdeokarti-amd-radeon-pci-express-dx11/ даже ніхто і не спробував купити

Зря таварищи ) ЗРЯ !!!

на Аукро карти пропали ((

PS - шукаю майстра що візьметься підняти HD5970 ( або продам за 1300 грн

Опубліковано

Ви справді думаєте що світ крутиться навколо ваших і моїх інтересів в майнінгу? Уявіть собі що є люди які не знали, не знають і не хочуть знати в силу різних причин про такі речі. Не у всіх є

нужно их научить!!!!

Прекрасна ідея! Я пропоную замість того щоб офтопити в моїй темі, створити вам особисто тему в якій ви будете позбавляти неграмотності і нести знання в маси! Чи як зазвичай всі тільки знають що треба робити, але всі хочуть щоб це зробили за них?!

Опубліковано

уж больно строчка задела

Можливо хтось думав апгрейднутись або позбутись складських залишків, саме час :)

Ну власне саме на цих людей які хочуть апгрейднутись або в кого завалялись ці картки, і які не знають, або знають і не хочуть цим займатись і орієнована ця тема. Створючи її я прекрасно розумів що майнери своїх карток продавати не будуть і якби відразу виділив свою цільову аудиторію. Чого вас це заділо? А знаю, ви просто подумали про мене відносно своєї системи цінностей. Побачили в моїх словах якийсь прихований зміст і вирішили "что в интернете кто то не прав" і треба його ткнути носом. Так? То краще читайте більше і сприймате світ ширше, не всі люди такі як ви.

Опубліковано

Чого вас це заділо? А знаю, ви просто подумали про мене відносно своєї системи цінностей.

за стариков в сёлах обидно, которых ушлые делки убедили что американский доллар "отменили" и теперь он по 10коп, и только сейчас, и акция только для них

Опубліковано

Чого вас це заділо? А знаю, ви просто подумали про мене відносно своєї системи цінностей.

за стариков в сёлах обидно, которых ушлые делки убедили что американский доллар "отменили" и теперь он по 10коп, и только сейчас, и акция только для них

Не зрозуміло два пункти:

1. До чого я, до того що вам "за стариков в селах обидно"?

2. Чого ви зараз сидите за компом, а не стоїте на майдані борячись за своє "обідно"?

Форумний боєць?

P.S. Так я вам запропонував влаштувати лікбез, для тих за кого вам "обідно". Зробіть це і вам стане легше від усвідомлення того що ви щось зробили для "стариков в селах". Хватить офтопити в чужій темі, пора братися за діло!!! :)

Опубліковано

Zevs_Isver, а може простіше написати в чому "вся соль", а то перелопативши пост, крім бруду який ллється нічого не було знайдено...

Опубліковано

Zevs_Isver, а може простіше написати в чому "вся соль", а то перелопативши пост, крім бруду який ллється нічого не було знайдено...

видахи что в первом посте, стоят шас значительно больше чем за них дают

и никто в здравом уме не продаёт их

Опубліковано

видахи что в первом посте, стоят шас значительно больше чем за них дают

и никто в здравом уме не продаёт их

Отаке пояснення... :) Зразу виникають питання:

1. "стоят шас значительно больше чем за них дают" дорожче ніж хто дає? Люди продають зараз їх так як і раніше, а може і більше, я маю на увазі кількість а не ціну. А з приводу їхнього здорового глузду, я би не сумнівався. Повторюся - не всі в цьому світі майнери!

2. А якщо малось на увазі що я даю менше ніж вона вартує, то може є хтось кого я обділив ціною, якісь конкретні факти?

Я так з того вище написаного зрозумів, що зевс і i-com, теж би непроти були купити, але чи то лінуються, чи то грошей нема, але теми про купівлю не створюють, а от насрати комусь в темі - це будь ласка, мол сам не гам і другому не дам.

Ніякого конструктиву я поки не побачив.

P.S. Доречі я не зрозумів хто в моєму повідомлені користуючись модерськими правами виправив слово роботодателя на работодателя? На підставі якого пункту правил було виправлено?

Опубліковано

P.S. Доречі я не зрозумів хто в моєму повідомлені користуючись модерськими правами виправив слово роботодателя на работодателя? На підставі якого пункту правил було виправлено?

я

Я так з того вище написаного зрозумів, що зевс і i-com, теж би непроти були купити, але чи то лінуються, чи то грошей нема, але теми про купівлю не створюють, а от насрати комусь в темі - це будь

смайлик

Опубліковано

я

На підставі чого ви міняєте мої повідомлення? Який з пунктів правил вони порушують?

Опубліковано

я

На підставі чого ви міняєте мої повідомлення? Який з пунктів правил вони порушують?

название коверкаешь

Опубліковано

я

название коверкаешь

мені здається це вже називається самодурсттво і перевищення службових повноважень. Ця ситуація мене починає реально дратувати і як ти зрозумів оскільки я тебе особисто знаю то вона може просто вилитись за рамки форуму. Тому наполегливо прошу більше в моїй темі не офтопити, і не провокувати мене.

Опубліковано

мені здається це вже називається самодурсттво і перевищення службових повноважень. Ця ситуація мене починає реально дратувати і як ти зрозумів оскільки я тебе особисто знаю то вона може

меня многие лично знают в одностороннем порядке ...... :)

я не прячусь емким ником Victor

просто вилитись за рамки форуму.

это есть угроза расправы в реале?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...