Перейти до змісту

У Луцьку буде «ніч знижок»?

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

можливо, скоріше під новий рік, але спочатку накрутять дві ціни, а потім, горді, виставлять таблички "-30%" "-40%" і всяке інше "САЛЄ"...

Опубліковано

можливо, скоріше під новий рік, але спочатку накрутять дві ціни, а потім, горді, виставлять таблички "-30%" "-40%" і всяке інше "САЛЄ"...

Просто перед самим Новим роком ціни піднімуть , причому на мобілки вже числа з 15 го грудня.

Опубліковано

Власники торгових точок привикли заробляти по 199-250%, і торгують товаром по 3 роки. Знижки)))), хіба 5 грн , і скаже: я ж заробляють тут 30 грн., і більше не можу.

Опубліковано

Власники торгових точок привикли заробляти по 199-250%, і торгують товаром по 3 роки. Знижки)))), хіба 5 грн , і скаже: я ж заробляють тут 30 грн., і більше не можу.

Підтримую. В тих самих США (де останній рік одягаюся і взуваюся), на "Чорну п"ятницю" будуть продавати речі вже 13-ого року. А в "Юванті"...? Жесть, я інколи туди заходжу, порівнюю ціни цього "торгового центру" з цінами на американських сайтах і черговий раз переконуюсь, що не ту країну назвали Гондурасом. Про поняття бренд-небренд я просто промовчу. Чого бідні, бо дурні.

Опубліковано

Але американці можуть пронюхати про такі заробітки в нас і відкрити тут свої точки, варто їм тільки підказати....

Опубліковано

На велику кількість позицій зі знижками на Black Friday американці ставлять "Can not ship outside US". В основному на свої, американські, бренди. А це ще більше злить, бо для американця тих 100 баксів за якісь файні кроси це тьфу, відсилати за межі не хочуть (ну для цього є посередники), а в нас вони коштують 100500 мільйонів гривень.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...