Lisovic Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 09:47 #26 Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 09:47 офф. мінус поставив я за колір тексту, поки прочитав то очі виїло.
xxx123 Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 09:52 #27 Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 09:52 офф. мінус поставив я за колір тексту, поки прочитав то очі виїло.колір змінив хтів просто виділитисьа що до представника фірми то таке враження що туть пишуть іші фірми.
Zheny@ Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 10:11 #28 Опубліковано 25 Листопада, 2013 в 10:11 колір змінив хтів просто виділитисьВиділятися потрібно не кольором тексту, а розумним ходом думок, та орфографією.Мінус від мене за безграмотність.особливо сподобалося:А фірма працює добре, а то знаємо спочатку обсеруть а потім все одно прийдуть до них.ПІсля того, як:- нічого я визнавати не буду я тут во всьому правий не подобається звертайтесь в судІ того що:на щастя допоміг вирішити проблему бордівецьЖесть просто.Директор, якщо дорожить своєю клієнтурою, не має права собі подібного дозволяти.Справжній керівник вибачиться за свого працівника (навіть, якщо той і правий) і запропонує компроміс. А не відправляти в суд.З рештою, таких, хто робить натяжні стелі - є вагон. Тому....
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.