Перейти до змісту

World of Warships

lerov

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 199
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

і ще момент, вчора був бій,я на есмінці 3лвл, взірвали за 1 постріл (не залп), щось там розірвалося в мене.

чи є моди,чи скріни із слабкими місцями кораблів?

Опубліковано

і ще момент, вчора був бій,я на есмінці 3лвл, взірвали за 1 постріл (не залп), щось там розірвалося в мене.

чи є моди,чи скріни із слабкими місцями кораблів?

Бк рванул походу, флажок есть, типо вешаешь и бк не рвёт.

Опубліковано

Люди тільки в мене така фігня? Коли ще була закрита бета грав і горя і не знав. Мій калькулятор стабільно видавав 50 фпс і звук норм був. Як тільки стартувала відкрита бета почалися жосткі просадки фпс в снайперському режимі і відповідно звук став рваним. Заради тесту заганяв налаштування на самий мінімум і навіть розширення ставив не рідне для моніка 1080р а 720р і всеодно ідуть просадки фпс

Опубліковано

А танки нормально йдуть ?

Відео яке ? Проц який ? Операційну не міняв ?

Відяха , може , ще 550Ті , я , ніби , тобі продавав ? :_02:

Опубліковано

А танки нормально йдуть ?

Відео яке ? Проц який ? Операційну не міняв ?

Відяха , може , ще 550Ті , я , ніби , тобі продавав ? :_02:

Операційку не міняв. Проц - АМД феном х4 відяха Радеон 7770. Так саме кумедне шо такі лагі якраз почались з відкритою бетою

Опубліковано

Драйвери останні стоять на відео ?

останні драйвери то міф :) Декілька раз балувався, давно, проблем більше ніж користі. В мене відяха 5850, дата розробки драйвера 2011 рік, проблем нема, грав на максимальних, в деяких дико динамічних моментах на есмінцях почав просідати фпс після виходу відкритої бети, переставив настройки на середні й жодних проблем

Опубліковано

Знайшов причину просадки фпс. В мене в фоновому режимі працювала одна програмулінка яка грузила цп. Виключив програмулінку, просадки пропали

Опубліковано

Всі швиденько вводимо бонус-код ---- ALBANY

Дадуть корито 2 рівня зі слотиком

Корито досить таки цікаве, шкода тільки що стреляє лише з 6 км ((
Опубліковано

Поставив і я собі кораблики.

Після вже надоївших танчиків - то гра прикольна і цікава.

Єдине що не подобається - безкінечна кількість торпед, наскільки я зрозумів то вони не закінчуються.

Це неправильно. Пливу я собі на лінкорі, а есмінці і крейсери довкола мене кружляють і безкінця торпеди пускають.

Так не годиться, Було б куди цікавіше, якби була обмежена кількість торпед.

Тоді б на есмінцях і крейсерах потрібно було б добрі навички мати, вичекати момент і одним влучним запуском потопити ворога. А не так як зараз - пускають ті торпеди куди тільки можна.

Опубліковано

Поставив і я собі кораблики.

Було б куди цікавіше, якби була обмежена кількість торпед.

Тоді б на есмінцях і крейсерах потрібно було б добрі навички мати, вичекати момент і одним влучним запуском потопити ворога. А не так як зараз - пускають ті торпеди куди тільки можна.

Полюбому введуть пізніше.

Опубліковано

Хто на яких класах кораблів грає?

Бо я качаю лінкори і крейсери, то на останніх мені прикольніше.

А от лінкори я поки ще не "прощупав".

Опубліковано

як на мене - крейсери імби

якщо навіть порівнювати 4лвл есмінець,крейсер,лінкор

есмінець - крейсер однакова дальність торпед, майже одинакова швидкість плаву, втекти не реально

крейсер - лінкор майже однакова дальність стрельби, і та бронь взагалі не дпопомагає, зносять в пух і прах навіть 1 на 1

а коли попадаєш, де у противників 6 КокаКоли - бій триває не довше 5-7хв - просто маразм

всі,хто хоче швидко апнути хай лвл, раджу качати гілку СЩА і крейсерів, за свою маневренність, дальність пострілу, дальність торпед, а саме головне - швидкість перезарядки.

про авіка нічого не скажу, сьогодні придбаю,вже все прокачав якраз.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...