Перейти до змісту

Гріється комп'ютер

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

процесор прескот чи норвуд) можес скрін з аіди тільки вкладки про процесор зробити бо в мене була така сама проблема)) в мене П4 прескот 2,8 ( робоча температура прескотів 55-60 градусі і це нормально)

проблема вирішилась дрелькою і 3-ма крулерами)

один попереду) та на бокову кришку ( так як там небуло куди їх вчипити то прийшлось сверлити)

ну і 1 на видув

Опубліковано

фото зроблю коли поставлю новий кулер на вiдео. Температура проц. при першому запуску вiдразу 57. у Вас так само було ?

Опубліковано

фото зроблю коли поставлю новий кулер на вiдео. Температура проц. при першому запуску вiдразу 57. у Вас так само було ?

в мене зараз коли я читаю борду через оперу температура 52. раджу змінити термопасту та ставити кулера а після цього вже буде реальний результат)

Опубліковано

Замiнив термопасту но температура залишилась 57. замiтив що кулер на вiдео чомусь працюэ ривками а потiм взагалi перестав таке траплялось ранiше але зараз просто став. Коли його закрутиш трiшки поробить на малих обертах i стаэ. Я навiть не уявлляю скiльки я так пропрацював за ним. Чистка та змащення кулера не допомогло напевно прийшов йому кiнець. Як думаэте у сервiс нести весь комп чи саме вiдео? Вiдео то старе буде добре якщо знайдеться такий кулер. Нести буду у Icity знаэте краще мiсце порадьте.

Попробуй кулер на відео змастити, також колись була така проблема змастив солідолом і працює, якщо з лицьової сторони кулера нема отвора, то відкрути його і глянь з середени побачиш чи там взагалі є ще змазка.

Опубліковано

Замiнив термопасту но температура залишилась 57. замiтив що кулер на вiдео чомусь працюэ ривками а потiм взагалi перестав таке траплялось ранiше але зараз просто став. Коли його закрутиш трiшки поробить на малих обертах i стаэ. Я навiть не уявлляю скiльки я так пропрацював за ним. Чистка та змащення кулера не допомогло напевно прийшов йому кiнець. Як думаэте у сервiс нести весь комп чи саме вiдео? Вiдео то старе буде добре якщо знайдеться такий кулер. Нести буду у Icity знаэте краще мiсце порадьте.

Попробуй кулер на відео змастити, також колись була така проблема змастив солідолом і працює, якщо з лицьової сторони кулера нема отвора, то відкрути його і глянь з середени побачиш чи там взагалі є ще змазка.

Не советую не опытному такое делать, и ТС если у Вас так постоит кулер часик во время роботы видео накроется.
Опубліковано

Не советую не опытному такое делать, и ТС если у Вас так постоит кулер часик во время роботы видео накроется.

Ну якщо термопасту сам замінів, то кулер зможе змазати. ;)

Опубліковано

Я делаю выводы судя по постам ТС, человек далекий от железа, с таким успехом можно помочь ПК прекратить своё существование.

Ну якщо термопасту сам замінів, то кулер зможе змазати
Не соглашусь.
Опубліковано

Я делаю выводы судя по постам ТС, человек далекий от железа, с таким успехом можно помочь ПК прекратить своё существование.

Не соглашусь.

:_40:

Опубліковано

Не соглашусь.

А что непонятного, человек даже не знает что такое кулер 8-ка, и каким способом он подключается, и ты хочешь что бы он снял с видеокарты кулер, и смазал его!? Да и это ему не поможет, если кулер остановился, а ток то на него поступал, это тебе неочем не говорит?

:_40:

Опубліковано

Народ ви не думайте що я вже такий далекий вiд пк. колись вчився i ще пам'ятаю я воно все робиться. Радiатор чистий:) нарахуноок моторчика вiдео я його розбирав та змащував нiчого не допомогло.

Опубліковано

Замiнив термопасту но температура залишилась 57

Кхм. Термопасту міняти вміємо, чи по принципу "кашу маслом не испортишь"?

http://www.youtube.com/watch?v=q24bQhEj5Uk

паста намазується ТОНЮСІНЬКО. Майже прозоро. Вона служить для того, щоб метал об метал не торкався. Сама вона не охолоджує. А лише служить провідником тепла від процесора до радіатора.

Якщо радіатор закриває УСЮ поверхню процесора, то мазати необхідно процесор. Якщо ж радіатор круглий, а процесор квадратний, то мазати радіатор.

Попередньо необхідно видалити УСІ рештки старої термопасти і до блиску відтерти радіатор. По можливості і процесор, (сухою та м'якою шматкою) тільки обережно - статика вбиває проц. Ну і погнуті ніжки і т.д.

Опубліковано

Велике ДЯКУЮ Kompolom за кулери. Поставив на відео новий кулер, трішкі повідривав края радіатора, але став як має бути. Також поставив великий вентилятор на видув повітря. Видувая так що по ногах чути повітря (влітку буде замість кондиціонера), правда трішки шуміти почав. Температура при старті всеодно 57 градусів, але тепер вінт тримається 35-38 градусів а був 45-47. Скажіть чим можна перевірити температуру відеокарти, еверестом щось не можу знайти, там тільки проц і вінт.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...