Dzhus_Bogdan Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 16:23 #1 Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 16:23 А точніше повна заміна начинки у корпусі.У мене є ноут DELL Inspiron 1300 і мені ну дуууже вже подобається той корпусяка.Сам ноутбук поки що працює, та йому не довго залишилось.Він інколи вимикається просто так, або якщо повернути зарядне, або взагалі до нього торкнутись. І щоб працювати потрібно завжди однією рукою прижимати, або поставити на нього щось важке - інакше вісне.І от мені цікаво, чи можна нову начинку з якогось іншого ноута в цей, і щоб монітор той самий лишився.
D.I.M.A Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 16:31 #2 Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 16:31 до mix_forever, звернись, він точно скаже
Skalyan Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 16:44 #3 Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 16:44 На скільки я знаю - кожен ноут має індивідуальний корпус. Звісно є стандартні комплектуючі, які стають в будь який нотик. Основна проблема материнська плата та кріплення. Я б радив не заморочуватись а замінити одразу цілого нотика ІМХО.Але також ражду скористатись порадою з попереднього посту, сам звертався до цієї людини.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.