Перейти до змісту

Душова кабіна у ванні....Потрібна порада.

Natalia  Blagovirna

Рекомендовані повідомлення

В батьків була колись ванна, потім замінили її на гідробокс (плюси гідробоксу; можна швидко помитися та економія води, можна послухати мезику, зробити романтику - підсвітка азоряне небо, займає порівняно набагато менше місця,

мінуси; коли ти дуже втомлений так хочеться розлягтись та розслабитись, а не просто постояти під нопором теплої води, через кілька років вилазять косяки китайського гідробоксу- фурнітура майже вся неякісна (пластмасова) погано переключаються режими душу, через неякісну фурнітори зайві потьоки (в середині кабіни), почав тріскати акрил, позабивались отвори через які тече вода, і ще один величезнй мінус - коли мені довелось самому мити той гідробокс то я думав що краще застрелитись, те скло дуже важко відмивається.

як на мене то найкраще або якісна душова кабіна - ціна якої буде космічна, або самому з плтки викладати стінки душової кабіни та купити піддон і дверки ті які подобаються та легко миються...

PS. зараз роблю ремонт у себе в ванній то вибрав варіант з ванною 150х75 см розсувною шторкою до ванни зі скла та якісним змішувачем з душом.....можна буде і душ прийняти швиденько, і порелаксувати і дітей покупати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В батьків була колись ванна, потім замінили її на гідробокс (плюси гідробоксу; можна швидко помитися та економія води, можна послухати мезику, зробити романтику - підсвітка азоряне небо, займає порівняно набагато менше місця,

мінуси; коли ти дуже втомлений так хочеться розлягтись та розслабитись, а не просто постояти під нопором теплої води, через кілька років вилазять косяки китайського гідробоксу- фурнітура майже вся неякісна (пластмасова) погано переключаються режими душу, через неякісну фурнітори зайві потьоки (в середині кабіни), почав тріскати акрил, позабивались отвори через які тече вода, і ще один величезнй мінус - коли мені довелось самому мити той гідробокс то я думав що краще застрелитись, те скло дуже важко відмивається.

як на мене то найкраще або якісна душова кабіна - ціна якої буде космічна, або самому з плтки викладати стінки душової кабіни та купити піддон і дверки ті які подобаються та легко миються...

PS. зараз роблю ремонт у себе в ванній то вибрав варіант з ванною 150х75 см розсувною шторкою до ванни зі скла та якісним змішувачем з душом.....можна буде і душ прийняти швиденько, і порелаксувати і дітей покупати...

За гідробокси Ви праві, дуже рідко коли я чую позитивні відгуки, хороші гідробокси коштують приблизно від 30 тисяч гривень

За ванною і шторкою приходьте до нас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квартира хрущовка. Теж мала подібну проблему: ванна чи кабіна. Поставила кабіну, помістилась пралка ( з вертикальною загрузкою) і умивальник з тумбочкою. Кабіна з глибоким піддоном. Років до семи син там умудрявся, навіть, ниряти))) На рахунок миття стінок і дверей кабіни, то правда, мороки вистачає.

З кабіною вам доведеться відмовитись від насолоди полежати в ванні з пєнкою (((

Та якби зараз знову стало питання вибору між кабіною і ванною, обрала б кабіну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квартира хрущовка. Теж мала подібну проблему: ванна чи кабіна. Поставила кабіну, помістилась пралка ( з вертикальною загрузкою) і умивальник з тумбочкою. Кабіна з глибоким піддоном. Років до семи син там умудрявся, навіть, ниряти))) На рахунок миття стінок і дверей кабіни, то правда, мороки вистачає.

З кабіною вам доведеться відмовитись від насолоди полежати в ванні з пєнкою (((

Та якби зараз знову стало питання вибору між кабіною і ванною, обрала б кабіну.

тоже хрущ, через те і делема, що, куди і як. :0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За гідробокси Ви праві, дуже рідко коли я чую позитивні відгуки, хороші гідробокси коштують приблизно від 30 тисяч гривень

За ванною і шторкою приходьте до нас

За ванною і за консультацією прийдем, тільки треба розізнати де ви знаходитесь. Маршрутка яка і на якій зупипці виходити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зі свого досвіду - стандарна ванна кімната у панельці (170*150 - мінус плитка).

Встановили ванну , пральку та умивальник на шкафчику. Все влізло, вільного простору малувато, звичайно.

Але всі були задоволені - і ванну можна прийняти, і душ, і дитину помити.

Зараз у такій же ванні соїть китайський гідробокс.

Це просто жах. Тече, підкапує, ретельно вимити його просто нереально.

Місця нібито і більше стало, але толку з того?

Тепер доведеться викидати той гідробокс і ставити ванну.

А для цього доведеться переробляти виводи.

Так що, якщо раптом надумаєте ставити оту фіговіну під назвою "гідробокс", то продумайте шляхи відступу - робіть виводи на воду та каналізацію так, щоб потім можна було встановити ванну.

А ще, подивіться на ось такий варіант ванни

http://ravak.kiev.ua/asimmetrichnye-vanny-vanna-avocado-c-55_71_107.html

Вживу не бачив, але на картинках виглядаэ симпатично.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Victorius, можливо вся проблема в

китайський
, може краще купити дорожче але якісне ніж постійно витрачатись на дешевий шерпотреб.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dieselsmart,

так у тому то і справа - я його не купував, таке вже було встановлено.

Хороша німецька ванна коштує дешевше душової кабіни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...