Перейти до змісту

Прошу допомоги в оцінці вартості ноутбука

Nautilus1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня форумчани, маю бажання продати ноутбук, необхідності в ньому немає, а також стало питання з купівлею плазменого телевізора і тому вирішили встановити стаціонарний компютер з монітором який підходив би для ТВ і для компютера. І економніше і місця вільного більше тоді.

Ноутбук описаний нище, стан 5+ так як майже не використовувався, тач пад взагалі був в роботі менше тижня, батарея не гробилась так як постійно працював від розетки, а сама батарея час від часу повністю розряжалась і відповідно ставилась на зарядку на 12 годин. Эдине що було з ним - так це сестра поклала наушнікі на клавіатуру і закрила кришку (і трохі прижала ) відповідно екран встановлено новий біля двох місяців тому, що вважаю не мінусом, а додатковим плюсом. Царапин, тріщин і т.п.. ненаблюдається. Зараз встановлений сьомий віндовс, але я не дуже шарю в компютерах тому міг якісь драйвери недоставити))))))))))))))).

Прошу допомогти в оцінці вартості данного ноутбука, сумка документи і т.п.

Диагональ дисплея 15,6"

Разрешение дисплея 1366x768

Дисплей Глянцевый экран

Процессор Intel Core i3

Тип процессора Intel Core i3-2350M (2.3 ГГц)

Количество ядер 2

Графический адаптер ATI Radeon HD 6370

Объем видеопамяти 1 Гб

Тип видеокарты Дискретная

Оперативная память 4 Гб

Тип оперативной памяти DDR3

Жесткий диск HDD 500 Гб

Аудиосистема и мультимедиа возможности Стереодинамики, веб-камера, встроенный микрофон

Оптический привод DVD

Проводные и беспроводные коммуникации

Беспроводные технологии Bluetooth, Wi-Fi, Ethernet

Установленная операционная система

Аккумуляторная батарея, время работы Литий-ионная, 6-ти ячеечная

Встроенная цифровая камера 0.3 Мп

Интерфейсы и подключения HDMI, USB 2.0, VGA, Вход для микрофона, Кард-ридер, Разъем для наушников

Размеры и вес 376.8 x 249.8 x 17.3 ~ 34.9 мм

2,6 кг

Материал корпуса Пластик

Опубліковано

тисячі півтори, більше не стоїть просити, тим паче проблемні ці ноути, тим проблемні що дуже ніжні, китайці на надійності кріплень зекономили! було в мене їх пару на ремонті і в обох кріплення завісів матриці відламалося, при чому один з них навіть був в акуратному користуванні, зламались кріплення прості від відкривання-закривання!

Опубліковано

Купляв пів року назад подібного по характеристиках( проц був іншим Intel Pentium B960, хард 750Гб) фірми Асус, був ще на гарантії і стан на 5. Віддав 2500грн. за нього.

Думаю Ваш буде коштувати десь 2000грн., це якщо справді немає зовнішніх дефектів, і якщо манібек на тиждень для перевірки справності після поломки з наушниками. Якщо хочете продати таку річ без фото не обійтись. Фото зробити не проблема, аби було бажання. Також вкажіть скільки часу він у Вас.

Опубліковано

Купляв пів року назад подібного по характеристиках( проц був іншим Intel Pentium B960, хард 750Гб) фірми Асус, був ще на гарантії і стан на 5. Віддав 2500грн. за нього.

Думаю Ваш буде коштувати десь 2000грн., це якщо справді немає зовнішніх дефектів, і якщо манібек на тиждень для перевірки справності після поломки з наушниками. Якщо хочете продати таку річ без фото не обійтись. Фото зробити не проблема, аби було бажання. Також вкажіть скільки часу він у Вас.

ну для кого проблема для кого не проблема)))фото є... модель є... я ж в сліпу його купляти не пропоную))) прийшли помацали да-да... нє-нє... 2000гривень маловато... за дві продають напівзламки...

Опубліковано

ну для кого проблема для кого не проблема)))фото є... модель є... я ж в сліпу його купляти не пропоную))) прийшли помацали да-да... нє-нє... 2000гривень маловато... за дві продають напівзламки...

оо, з таким підходом до діла - діла не буде, вже Вам 2000 мало!? людей послухайте, аби за нього тих 2000 дали!!

Опубліковано

До речі їздив я дивитись на одного пів року назад в Луцьк (сам не з Луцька), опис був один, а вживу побачив інші характеристики (замість і3, 4Гб/500Гб/1Гб відео виявилось проц двояд1,5Ггц/2Гб/320Гб/відео інтегр.) і цінили 2600грн. Виявилось що продавець (старшого шкільного віку) забив в гугл модель і скопіював перші ж характеристики які йому видало. І стан був зовсім не ідеальний як заявлялось. Я це веду до того, що не поїду більше дивитись за 30км на кота в мішку, і не буду брати навіть за 1000грн. без більш детальних описів, фото і ще купи інфи. Якби продавець хотів би продати ноута, то знайшов би можливість відповісти обгрунтовано на всіх питання які тут задають, і саме перше зробити фото, а не строчив би нікому не потрібні відмазки. Складається враження, що або цей продавець шахрай, або просто не хоче його продавати. Та й ще просить за нього більше 2-ох тис. грн.

Ще раз прошу написати повну модель ноута (знизу на наклейці), дату купівлі, скрін з параметрами з евереста. І фото звичайно. Так як їхати дивитись за 30 км. немає бажання. Якщо ж фото не буде, скоріше за все тому що є що приховувати, наприклад заявлених 5+ там немає чи ще щось.

Думаю мої вимоги обгрунтовні, і всіх хто зацікавився цим ноутом це також цікавить.

На мою думку, чим більше інформації про товар, тим швидше він продасться і за дорожчу ціну.

Вдалого продажу!

Опубліковано

До речі їздив я дивитись на одного пів року назад в Луцьк (сам не з Луцька), опис був один, а вживу побачив інші характеристики (замість і3, 4Гб/500Гб/1Гб відео виявилось проц двояд1,5Ггц/2Гб/320Гб/відео інтегр.) і цінили 2600грн. Виявилось що продавець (старшого шкільного віку) забив в гугл модель і скопіював перші ж характеристики які йому видало. І стан був зовсім не ідеальний як заявлялось. Я це веду до того, що не поїду більше дивитись за 30км на кота в мішку, і не буду брати навіть за 1000грн. без більш детальних описів, фото і ще купи інфи. Якби продавець хотів би продати ноута, то знайшов би можливість відповісти обгрунтовано на всіх питання які тут задають, і саме перше зробити фото, а не строчив би нікому не потрібні відмазки. Складається враження, що або цей продавець шахрай, або просто не хоче його продавати. Та й ще просить за нього більше 2-ох тис. грн.

Ще раз прошу написати повну модель ноута (знизу на наклейці), дату купівлі, скрін з параметрами з евереста. І фото звичайно. Так як їхати дивитись за 30 км. немає бажання. Якщо ж фото не буде, скоріше за все тому що є що приховувати, наприклад заявлених 5+ там немає чи ще щось.

Думаю мої вимоги обгрунтовні, і всіх хто зацікавився цим ноутом це також цікавить.

На мою думку, чим більше інформації про товар, тим швидше він продасться і за дорожчу ціну.

Вдалого продажу!

Я не шахрай і не тількі зареєструвався на борді))) написав в першу чергу для оцінки... бачу багато знатаків нашлось які мають бажання тупо нахаляву купити гарний товар за мінімум грошей, щоб на наступний же день на цій же борді створити тему з назвою "продам ноутбук"))) Всім дякую ціну побачив, за 2тисячі навіть і не подумаю продавати.))) Так що козакі шукайте лахів якім можна начесати... Удачі)))

Модераторів прошу тему закрити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...