Nautilus1 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 11:45 #1 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 11:45 Доброго дня форумчани, маю бажання продати ноутбук, необхідності в ньому немає, а також стало питання з купівлею плазменого телевізора і тому вирішили встановити стаціонарний компютер з монітором який підходив би для ТВ і для компютера. І економніше і місця вільного більше тоді.Ноутбук описаний нище, стан 5+ так як майже не використовувався, тач пад взагалі був в роботі менше тижня, батарея не гробилась так як постійно працював від розетки, а сама батарея час від часу повністю розряжалась і відповідно ставилась на зарядку на 12 годин. Эдине що було з ним - так це сестра поклала наушнікі на клавіатуру і закрила кришку (і трохі прижала ) відповідно екран встановлено новий біля двох місяців тому, що вважаю не мінусом, а додатковим плюсом. Царапин, тріщин і т.п.. ненаблюдається. Зараз встановлений сьомий віндовс, але я не дуже шарю в компютерах тому міг якісь драйвери недоставити))))))))))))))).Прошу допомогти в оцінці вартості данного ноутбука, сумка документи і т.п.Диагональ дисплея 15,6" Разрешение дисплея 1366x768 Дисплей Глянцевый экран Процессор Intel Core i3 Тип процессора Intel Core i3-2350M (2.3 ГГц) Количество ядер 2 Графический адаптер ATI Radeon HD 6370 Объем видеопамяти 1 Гб Тип видеокарты Дискретная Оперативная память 4 Гб Тип оперативной памяти DDR3 Жесткий диск HDD 500 Гб Аудиосистема и мультимедиа возможности Стереодинамики, веб-камера, встроенный микрофон Оптический привод DVD Проводные и беспроводные коммуникации Беспроводные технологии Bluetooth, Wi-Fi, Ethernet Установленная операционная система Аккумуляторная батарея, время работы Литий-ионная, 6-ти ячеечная Встроенная цифровая камера 0.3 Мп Интерфейсы и подключения HDMI, USB 2.0, VGA, Вход для микрофона, Кард-ридер, Разъем для наушников Размеры и вес 376.8 x 249.8 x 17.3 ~ 34.9 мм 2,6 кг Материал корпуса Пластик
Sashapetrash Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 11:54 #2 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 11:54 данного це якого? з такими характеристиками багато ноутів є! та і фото якісне було б добре подивитись!
Nautilus1 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 12:07 Автор #3 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 12:07 прошу вибачення, Lenovo G570, стан на 5+ фото не маю змоги зробити... ось фото з гугла
Sashapetrash Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 13:37 #4 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 13:37 тисячі півтори, більше не стоїть просити, тим паче проблемні ці ноути, тим проблемні що дуже ніжні, китайці на надійності кріплень зекономили! було в мене їх пару на ремонті і в обох кріплення завісів матриці відламалося, при чому один з них навіть був в акуратному користуванні, зламались кріплення прості від відкривання-закривання!
andrik_w Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 14:02 #5 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 14:02 Купляв пів року назад подібного по характеристиках( проц був іншим Intel Pentium B960, хард 750Гб) фірми Асус, був ще на гарантії і стан на 5. Віддав 2500грн. за нього.Думаю Ваш буде коштувати десь 2000грн., це якщо справді немає зовнішніх дефектів, і якщо манібек на тиждень для перевірки справності після поломки з наушниками. Якщо хочете продати таку річ без фото не обійтись. Фото зробити не проблема, аби було бажання. Також вкажіть скільки часу він у Вас.
Nautilus1 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 14:45 Автор #6 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 14:45 Купляв пів року назад подібного по характеристиках( проц був іншим Intel Pentium B960, хард 750Гб) фірми Асус, був ще на гарантії і стан на 5. Віддав 2500грн. за нього.Думаю Ваш буде коштувати десь 2000грн., це якщо справді немає зовнішніх дефектів, і якщо манібек на тиждень для перевірки справності після поломки з наушниками. Якщо хочете продати таку річ без фото не обійтись. Фото зробити не проблема, аби було бажання. Також вкажіть скільки часу він у Вас.ну для кого проблема для кого не проблема)))фото є... модель є... я ж в сліпу його купляти не пропоную))) прийшли помацали да-да... нє-нє... 2000гривень маловато... за дві продають напівзламки...
Sashapetrash Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 15:21 #7 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 15:21 Купляв пів року назад подібного по характеристиках( проц був іншим Intel Pentium B960, хард 750Гб) фірми Асус, був ще на гарантії і стан на 5. Віддав 2500грн. за нього.Думаю Ваш буде коштувати десь 2000грн., це якщо справді немає зовнішніх дефектів, і якщо манібек на тиждень для перевірки справності після поломки з наушниками. Якщо хочете продати таку річ без фото не обійтись. Фото зробити не проблема, аби було бажання. Також вкажіть скільки часу він у Вас.ну для кого проблема для кого не проблема)))фото є... модель є... я ж в сліпу його купляти не пропоную))) прийшли помацали да-да... нє-нє... 2000гривень маловато... за дві продають напівзламки...оо, з таким підходом до діла - діла не буде, вже Вам 2000 мало!? людей послухайте, аби за нього тих 2000 дали!!
andrik_w Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 15:37 #8 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 15:37 До речі їздив я дивитись на одного пів року назад в Луцьк (сам не з Луцька), опис був один, а вживу побачив інші характеристики (замість і3, 4Гб/500Гб/1Гб відео виявилось проц двояд1,5Ггц/2Гб/320Гб/відео інтегр.) і цінили 2600грн. Виявилось що продавець (старшого шкільного віку) забив в гугл модель і скопіював перші ж характеристики які йому видало. І стан був зовсім не ідеальний як заявлялось. Я це веду до того, що не поїду більше дивитись за 30км на кота в мішку, і не буду брати навіть за 1000грн. без більш детальних описів, фото і ще купи інфи. Якби продавець хотів би продати ноута, то знайшов би можливість відповісти обгрунтовано на всіх питання які тут задають, і саме перше зробити фото, а не строчив би нікому не потрібні відмазки. Складається враження, що або цей продавець шахрай, або просто не хоче його продавати. Та й ще просить за нього більше 2-ох тис. грн.Ще раз прошу написати повну модель ноута (знизу на наклейці), дату купівлі, скрін з параметрами з евереста. І фото звичайно. Так як їхати дивитись за 30 км. немає бажання. Якщо ж фото не буде, скоріше за все тому що є що приховувати, наприклад заявлених 5+ там немає чи ще щось. Думаю мої вимоги обгрунтовні, і всіх хто зацікавився цим ноутом це також цікавить. На мою думку, чим більше інформації про товар, тим швидше він продасться і за дорожчу ціну.Вдалого продажу!
Nautilus1 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 16:01 Автор #9 Опубліковано 31 Жовтня, 2013 в 16:01 До речі їздив я дивитись на одного пів року назад в Луцьк (сам не з Луцька), опис був один, а вживу побачив інші характеристики (замість і3, 4Гб/500Гб/1Гб відео виявилось проц двояд1,5Ггц/2Гб/320Гб/відео інтегр.) і цінили 2600грн. Виявилось що продавець (старшого шкільного віку) забив в гугл модель і скопіював перші ж характеристики які йому видало. І стан був зовсім не ідеальний як заявлялось. Я це веду до того, що не поїду більше дивитись за 30км на кота в мішку, і не буду брати навіть за 1000грн. без більш детальних описів, фото і ще купи інфи. Якби продавець хотів би продати ноута, то знайшов би можливість відповісти обгрунтовано на всіх питання які тут задають, і саме перше зробити фото, а не строчив би нікому не потрібні відмазки. Складається враження, що або цей продавець шахрай, або просто не хоче його продавати. Та й ще просить за нього більше 2-ох тис. грн.Ще раз прошу написати повну модель ноута (знизу на наклейці), дату купівлі, скрін з параметрами з евереста. І фото звичайно. Так як їхати дивитись за 30 км. немає бажання. Якщо ж фото не буде, скоріше за все тому що є що приховувати, наприклад заявлених 5+ там немає чи ще щось.Думаю мої вимоги обгрунтовні, і всіх хто зацікавився цим ноутом це також цікавить.На мою думку, чим більше інформації про товар, тим швидше він продасться і за дорожчу ціну.Вдалого продажу!Я не шахрай і не тількі зареєструвався на борді))) написав в першу чергу для оцінки... бачу багато знатаків нашлось які мають бажання тупо нахаляву купити гарний товар за мінімум грошей, щоб на наступний же день на цій же борді створити тему з назвою "продам ноутбук"))) Всім дякую ціну побачив, за 2тисячі навіть і не подумаю продавати.))) Так що козакі шукайте лахів якім можна начесати... Удачі)))Модераторів прошу тему закрити.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.