Перейти до змісту

Продам шуруповерт акумуляторний+кейс....

Рекомендовані повідомлення

Продам шурупокрут Зенит ПРОФИ

відслужив мені десь два роки вірою та правдою, захотілось щось нове!

напруга живлення - 12вольт, струм акумуляторів 2 ампер/годин

стан видно на фото, працює нормально, за винятком акумуляторів - вони вже мабуть своє відслужили, хоча при повному заряді ними можна працювати ще якусь годину(це без особого напрягу на шуруповерт) при інтенсивному використанні то сяде швидше, хоча в комплекті два акумулятора, таким чином один заряджається інший працює - можна щось робити!

комплект: шурупокрут, два акумулятори, кейс, зарядне і ще пару біт з подовжувачем та свердла(низької якості)

за все прошу 150грн. без торгу та манібеку - все пробуємо та дивимось на місці!

фото комплекту нижче

звязок в ЛС або по тел. 0951476607, 0987200011

post-8662-0-81950700-1383131371_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Резерв знято, чоловік передумав(інструмент він навіть не дивився, тільки сказав що живе в ківерцях приїхати не зможе)

також ще одна людина цікавилась, я йому машиною навіть підвіз шуроповерт, чоловік подивився і сказав що без брата купляти не хоче, брат розуміється на шуруповертах! обіцяв завтра передзвонити та підїхати з братом подивитись, а тоді може купити!

Одним словом продається далі! прохання дзвонити тим кому річ дійсно потрібна, а не марнувати мій та свій час!

ще раз нагадую, у використанні два роки, користувались помірно і в домашніх цілях(не професіональна нагрузка), акумулятори ще тримають нормально, до години можна працювати, крім того їх два, тому можна чередувати!! комплект не ремонтувався, все в справному стані!

ціна 150грн. без торгу та манібеку, все дивимось на місці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт Сашко. Давай я завтра заберу. Точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в резерві за

Sergo63

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...