Перейти до змісту

Шукаю курси експрес-водіння.

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Суть питання:

Маю права. Після навчання, пів року майже не їздила. Треба терміново сісти за кермо власного авто.

Вчитись будемо на моєму авто. Треба людину, яка візьметься за навчання. Так, щоб за тиждень я вже кермувала.

Моїх брата, свата, друга не пропонувати - не хочу псувати нерви і стосунки.

Людина має мати досвід та хорошу репутацію в подібному навчанні.

Якщо схожа тема є - прошу перенести.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уважаемая MOTOROLLLA, довелось мне как-то ехать в такси с женщиной водителем, слово за слово, начал расспрашивать её о работе. Она сказала что паралельно такси, предлагает курсы по экстренному вождению, примерно на таких условиях - ваша машина, ваш бензин, 10 занятий 2000 или 3000 грн, точно не помню. Визитка была у меня её в машине, если не выкинул - вечером дам контакты.

Может кто лично с ней знаком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уважаемая MOTOROLLLA, довелось мне как-то ехать в такси с женщиной водителем, слово за слово, начал расспрашивать её о работе. Она сказала что паралельно такси, предлагает курсы по экстренному вождению, примерно на таких условиях - ваша машина, ваш бензин, 10 занятий 2000 или 3000 грн, точно не помню. Визитка была у меня её в машине, если не выкинул - вечером дам контакты.

Может кто лично с ней знаком.

це і є Катя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось вже практикував і розкаже свої враження.

kayot, що до вашої пропозиції. Мені дуже цікаво та, думаю, результатно було б займатись з жінкою-водієм. Правда, вказану вами ціну вважаю надто високо при умові, що в мене вже є права, які я отримала відвідуючи всі заняття в автошколі))) Проте, всеодно, дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось вже практикував і розкаже свої враження.

kayot, що до вашої пропозиції. Мені дуже цікаво та, думаю, результатно було б займатись з жінкою-водієм. Правда, вказану вами ціну вважаю надто високо при умові, що в мене вже є права))) Проте, всеодно, дякую.

я думаю набери до неї і спитай, мені здається там умови різні.

В мене права з 2008 року, практично не їздила. Варто було зробити 5 виїздів з інструктором на його машині, мені цього було досить, щоб сісти на своє авто, правда ще сама боюсь, того з татом пробую робити виїзди.

можу дати тел. іструктора до якого я ходила, чувак об'яснює все так, що навіть тупий зрозуміє. Але то на його авто

Платила 1 год 100 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кусь, цікавить.

А з якої автошколи водій?

+ бензин, да?

Як думаєш, можна домовитись на своєму авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кусь, цікавить.

А з якої автошколи водій?

+ бензин, да?

Як думаєш, можна домовитись на своєму авто?

ні за все 100 платила

це школа біля адреналіну

думаю варто спробувати запитати

050 378 88 38 сергій, дуже приємний молодий хлопець, з крепкими нервами

я думаю немає різниці яке авто, я сіла на нашу машину і без проблем катаюсь. Він, навіть, за ці 5 занять навчив задом виїжджати з парковки де куча машин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міні-підсумок порад після зроблених тел. дзвінків:

Катя - 2000.00 грн - 10 занять - моє авто - мій бензин - права мають вже бути,

Імхо, якась фігня. Чи вчився ти перед тим водити, чи купив права - на ціну не впливає.

Сергій - 100.00 грн на його авто (бензин входить в ціну) - 50.00 грн на моєму авто (ну і власний бенз).

Враження склав, як дуже адекватний хлопець.

Якщо ще будуть пропозиції - буду вдячна.

До завтра маю намір вирішити це питання))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за Сергія, по ходу двох моїх подружок вчив їздити, з ними не ссикотно їздити коли вони за кермом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергію зачьот. Однозначно рекомендую :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може вже не актуально, але...знайома хвалила інструктора з ДОСААФу Ігора Миколайовича.Телефон, на жаль, втратила, але на місці його думаю можна знайти при потребі.

Вона брала приватні уроки по 100 грн. за годину на його авто. До того не мала ні прав, ні досвіду. Сказала, що їй вистачило декілька занять.

По ходу, пора створювати жіночий клуб автолюбителів з автопокатушками! :0020:

MOTOROLLLA, можна вітати з покупкою?

Успішного старту і задоволення від водіння!

P.S. Хоч і не по темі, але дещо з власного досвіду. Самостійно починати виїжджати добре у вихідні дні, коли дороги не так переповнені, набивати руку по потрібних тобі маршрутах, а згодом і в час-пік.

І ще, я для себе роблю невеличкий огляд вулиць в Яндекс панорамі за потрібним мені маршрутом. Тобто роздивляюсь де можна буде припаркувати машину, заїзди, виїзди і можливі забороняючі знаки. Тоді легше орієнтуватись на місці, оскільки, ми хоч і знаємо місто, але будучи пасажирами, не звертаємо уваги на такі деталі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про те, що будучи пасажирами, не помічаємо знаків - то це 100%)))

І про клуб "бордівчанок за кермом :g33: " - тільки за!)))

А про вітання, навіть не знаю)))))) Купила на фірму машину, а сама за руль сісти боюсь((( Отака халепа)))

ПС: А ще маю собі таку ідею: чоловік повертається з відрядження через 1,5 тижня - хочу його зустріти на машині))) Сама)))))....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навчу за 1 грн. Але про час треба домовлятись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчився 2 роки тому, також з Сергієм. Їздив на білій Geely. Дуже адекватний чоловік. Толково вчить. Думаю самий оптимальний варіант в Вашому випадку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...