Перейти до змісту

Потрібен ремонт камфорок газової плитки Гореньє

lightman

Рекомендовані повідомлення

Не працює (не запалюється від п"єзо) камфорка...

Можливо хтось в темі і зможе прийти полагодити? (р-н Там-Там)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю точно, коли воду з поверхні плитки повичерпувати, то ймовірність того, що запрацює збільшується)))) Сам перевіряв)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В самої подібна проблема, не запалюється конфорка (Арістон). Цікавилась, сказали перевірити чи запалюється газ від сторонньго полумя (сірника), якщо так то або відійшов контакт на електропідпал, або просто треба акуратно почистити свічку (біля самої конфорки) і має запрацювати. В мене проблема трохи в іншому, поки прижимаєш ручку горить, пускаєш тухне, газ не йде, казали що це не працює електромагнітний клапан. Перепрошую за втручання в темку, але можливо хтось підкаже чи зможе відремонтувати дану проблемку буду дуже вдячна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене такі ж симптоми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це точно клапан, він просто не спрацьовує, бо якби діло було в електропідпалі то конфорка загорялася б від сірника. Ще день-два пошукаю де можна відремонтувати (рекомендували шукати ремонт котлів і опалювальної техніки) якщо не знайду, то буду пробувати розбирати і ремонтувати :0143:........ якщо вийде. Обовязково відпишусь чим все закінчилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомі ремонтували варочну поверхню на пр. Перемоги (Ваш майстер, ніби). Біля Варшавського мосту. До них направили з Софт-Лайну по гарантійці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та не прикольно 30кг плитку волокти туди...))

думав може тут є фахівці...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та не прикольно 30кг плитку волокти туди...))

думав може тут є фахівці...

У них (пр Перемоги )виїздний майстер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Апну темку.

Немає майстрів-умільців?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав колись таку проблему з однією з комфорок, теж Gorenje.

Розібрав верх плити (зняв кришку), попробував переставляти датчики полум'я між комфорками. Заживив перехресно дві комфорки, почав працювати "глючний датчик", перестав назад, далі працює. Такі нехитрі "танці з бубном" проводив років два тому, досі усе працює нормально. Раджу спробувати повторити, займе хв 30 часу. Гірше точно не зробите.

Будуть питання, спробую щось підказати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...