Перейти до змісту

Чим утеплити дах?

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Постало питання утеплити дах на мансарді для житла.

Звісно перша думка була про мінвату.Але троха нарив інфи шо дуже вона токсична.

Друга думка - пінополіуретан.Але ціни вроді немаленькі і не знаю чи є в нас якісні виконавці.

На третю думку навів товариш,який будує хату і сказав,що стіни буде утеплювати плитами з соломи і глини.

Третій варіант мені сподобався,але сам я такі блоки не виготовлю,а де продають готові не знайшов.Десь під Києвом кантора почала робити,але в них вже замовлення росписані на наступний рік.

Може хтось пройшов вже через це питання і може щось підказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитай, може ще тут щось корисне знайдеш. http://ultra-term.ru/uteplenie/krysha/kak-uteplit-kryshu.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друга думка - пінополіуретан.Але ціни вроді немаленькі і не знаю чи є в нас якісні виконавці.

Есть, если нужно узнаю тел. но цены действительно высокие, но и качество тоже.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть, если нужно узнаю тел. но цены действительно высокие, но и качество тоже.

Зацікавило.Цікавить яку щільність ППУ вони дають,ціна за кв.м.,які матеріали використовують(сировину),чи є ньюанси в утепленні наклонного даху?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене знакомий тирсою повністю утеплив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну на рахуном мін вати є без токсичні. у вату щоб вона мала плотність і структуру добавляють якусь хімію шкідливо, то правда. Але якщо взяти вату без домішків, правда форми не буде в неї. Називається така штука мат прошивний. Собі так утеплив. Якщо треба дам координати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...