Перейти до змісту

Тренування-Підсилення суглобів


sunichka

Рекомендовані повідомлення

Привіт всім, власне є проблема з суглобом. Тому вирішив запитати у спортсменів можливо є якась перевірена метода для вирішення проблеми.

Променезап'ястковий суглоб(луче запястный) лівої руки при найменьшому "не вдалому" русі починає боліти. Часом достатньо невдало взяти кружку з чаєм... :0156: Якщо приходиться щось робити фізично, нагружаючи руку, користуюся еластичним бінтом або напульсником. Поїздка на дачу і робота з лопатою забезпечує після того, пару днів досить неприємних відчуттів... 36 річному мужику не зовсім "дрібному" це якось напряжно. Ну "дета так".

З.Ы. До лікаря ходив не одноразово. Долобене гелі і тому подібні диклофенаки лише знімають біль але проблему не вирішують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю характеру Вашого болю. У мене була схожа проблема (біль у районі променезап'ясткового суглоба) - рука сама вибирала собі підходящу роботу чи вагу, часто дуже невелику, щось трохи напряжніше і рука сама собою розжималась, повертати міг тільки під певним кутом. Мирився з проблемою декілька місяців. Сходив до травматолога, він посмикав руку, повертів і поставив діагноз - запалення сухожильних каналів. 20 фізпроцедур (озокерит, електрофорез, токи всякі) І тьфу-тьфу-тьфу.

У Вас не обов'язково те саме. Змініть декількох лікарів, можливо повезе з толковим, хто зможе розпізнати хворобу, і не кажіть наступному що сказав попередній. Вимагайте додаткових обстежень типу рентген, аналіз крові на ревмопроби (можливий ревматизм, артрит, артроз, які починаються з найслабшого місця, та краще звичайно щоб їх не було).

Хтось може вважати за дурну пораду, та ще є баби (діди) знахарі - костоправи яких не можна скидати з рахунку, оскільки реально допомагають багатьом людям.

А на рахунок спортивних вправ, то думаю все-таки спочатку треба підлікуватись, а потім приступати до укріплення, оскільки хворий суглоб перш за все потребує спокою, інакше можна тільки нашкодити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

%D0%A1%D0%B3%D0%B8%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%80%D1%83%D0%BA-%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%8F%D1%81%D1%82%D1%8C%D1%8F%D1%85.jpg

вот так я тренував своє зап"ястья.... ще також можна кругові рухи з гантелею... через біль кожного дня по 30-50 разів і через місяць забудете про свою проблему..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я постійно користуюсь кистевим тренажером типу

Дуже допомагає. Особливо для запобігання тунельному синдрому.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...