INVICTUS Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 07:52 #1 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 07:52 доброго дня! стикнувся з наступною проблемою - при включенні комп'ютера немає з'єднання з Інтернет(Неопознанная сеть, Доступ(або Без) к Интернету). Навіть коли є "Доступ к Интернету" - його фактично нема. Після перезавантаження все стає в норму. Тому мені останнім часом доводиться вмикати комп'ютер з 2-го разу. При чому, буває, що інет є і з першого разу.(з провайдером зв'язувався - кажуть, що проблема у мене)Дана ситуація виникла після 2-х глюків з Інтернетом(з його відсутністю), які усувалися перезавантаженням БІОС.Вчора ж взагалі подумав, що "кирдик"... Вмикаю комп, потім перезавантажую через відсутність інету, але він не завантажується - доходить до заставки материнки та навіть нема характерного звуку БІОС і на цьому все зупиняється. Знову врятувало перезавантаження БІОСа.Підкажіть, хто з цим стикався і що робити.Комп'ютеру 2 роки.При потребі викладу характеристики
Braytner Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 08:30 #2 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 08:30 попробуй поставити зовнішню мережеву карту
vaz75 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 09:39 #3 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 09:39 ой, чи не бататреєчка на материнці сіла?
vetalforever Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 09:50 #4 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 09:50 Werwolf777, може накрився контроллер інтегрованої мережевої карти. попробуй поставити зовнішню мережеву картуРСІ має вирішити питання. (в мене таке було після перепаду напруги)
jack74 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:06 #5 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:06 :-o а дого тут БІОС? Чому думки відразу на нього?І що ти вкладає в поняття "перезавантаження біос? Далі. Переконався на 100% що проблема в тебе? Наприклад, брав в товарища ноут? Чи просто повірив провайдеру?Далі, якщо проблема точно в тебе... Пробував виключити з підозрюваних Вінду - завантажитись з диска, з ЛавСіДі?----І взагалі, в таких запитаннях потрібно вказувати конфігурацію свого заліза, операційну систему, тип отримуваного інету, провайдера... Чи тут, по твоєму, екстрасенси?... хоча читаючи верхніх порадників, певно такі є...
INVICTUS Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:29 Автор #6 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 10:29 а треба краще перечитати останній випадок, що я описавне відбулося навіть ініціалізації пристроїв і не було одного короткого сигналу про успішне завершення даної... зупинилося все на заставці материнки(Асус)чому грішу на БІОС? тому, що вся робота комп'ютера починається з ньогоперезавантаження БІОС? вкладаю повне вимкнення живлення та вийняти батарейку на 10секна рахунок нету - так, переконався... проблема в компіна вінду підозра є, але дуже мала... бо ставилася місяць тому, а попередня прослужила 2 роки без жодного глюку(та сама вінда була)і зразу, забігаючи на перед - ні, я не "чайник", щоб ухайдохати вінду за місяць.. підтримую стабільну її роботу"і взагалі в таких питаннях" я спитав, чи хтось мав таку проблему... і вказав, що при потребі виложу характеристикиз мережевою думав попробувати, але нема часу її шукати, чи купувати
jack74 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:17 #7 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:17 Комп не пікнув - значить БІОС?! ...м-да... Я добре перечитав, що ти написав. Ну, раз ти не чайник, то розберешся без моїх порад. Бо мені, я так бачу, до тебе далеко... бо я, наприклад, в своїй Вінді не був би так впевнений... професіоналізму, певно, не вистачає...
INVICTUS Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:28 Автор #8 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:28 а що? цей один короткий означає, що все залізо ініціалізовано і готове до роботи... чи я помиляюсь??та не у вінді справа... обновляв драйвери - не помоглотим паче вінда не приводить до того, що комп не грузиться зовсім ще до її запуску
vetalforever Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:35 #9 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 11:35 Werwolf777, бордівчанам могу дать поюзати сєтєвуху. Якшо шо - потім собі купиш.
INVICTUS Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 12:00 Автор #10 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 12:00 Werwolf777, бордівчанам могу дать поюзати сєтєвуху. Якшо шо - потім собі купиш.дякую, матиму на увазі
vetalforever Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 12:02 #11 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 12:02 Werwolf777, давай контакти в пп. Завтра думаю, можу підвезти куди треба
jack74 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 15:21 #12 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 15:21 а що? цей один короткий означає, що все залізо ініціалізовано і готове до роботи... чи я помиляюсь?? та не у вінді справа... обновляв драйвери - не помогло тим паче вінда не приводить до того, що комп не грузиться зовсім ще до її запуску так, нормальні пікання БІОСу опосередковано підтверджують про справність внутрішнього заліза, але відсутність цих сигналів зовсім не означає про несправність БІОСУ! А ти ж так тему назвав!І, до речі, виймання батарейки скидає СМОС-пам'ять, а не перезавантажує БІОС. Комп може не стартувати при багатьох проблемах, причинами яких зовсім не обов'язково має бути саме БІОС. Навпаки, раз БІОС "завис", значить щось "заклинює" ініціалізацію. І не обов'язково це щось має бути на борту. Причина може бути і в зовнішньому пристрої (шлейф вінта, сам вінт, ДВД-ром, ОЗУ... та будь що!). Може бути навіть і банальний перегрів процика (радіатор відвалився, паста підсохла...). Да, це не пояснює, чому він стартує з другого разу, але з практики скажу, що яких тільки неймовірних речей не буває! Так, дуже схоже, що проблема в твому залізі, але все-одно, спочатку виключаються варіанти, які хоч і малоймовірні (АЛЕ ВСЕ Ж ЙМОВІРНІ!), але такі, що легко перевіряються і виключаються з "підозрюваних". До того ж нема гарантії, що в "нестарта" компа і відсутності інета - одна й та ж причина. Звичайно, збігів майже не буває, але це теж потрібно виключити. Тому я й казав виключити Вінду. Тобто, що я пропоную... Від'єднуєш від материнки все, що тільки можна від'єднати (ну, крім живлення і кнопки включення, звичайно ), поки лишаєш на ній пам'ять і відеокарту, і пробуєш вмикати/вимикати. Який результат? - Стартує нормально кожен раз? - значить причину ми від'єднали - подальший шлях зрозумілий - підтикаємо по черзі все, що відкинули і перевіряємо. - "Нестарти" лишилися? Знімаємо відео, пробуємо. Тоді його назад, а знімаємо ОЗУ, пробуємо. Ми повинні врешті-решті добитися стабільного старту. Нехай і з загрозливими обурливими піпіканнями БІОСУ (бо без ОЗУ чи без проца він буде матюкатись), але це вже буже результат. Тобто, якщо причина все ж в мережевій на борту, то "нестарт" так і не вдасться прибрати. Але... тут можна спробувати ще один варіант - вимкнути її в БІОСі. Хоча це теж не дає гарантії, що після вимкнення програмно вона і чисто фізично теж перестане впливати на комп... Але якщо "нестарт" зникне", то це - результат! Тут тоді вже можна справитись встановленням зовнішньої мережевої.
INVICTUS Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 15:38 Автор #13 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 15:38 в кінці назви теми "?", а це означає, що я не впевнений, що це саме вінтак, з термінологією помилився... скидав СМОС-пам'ятьвідключати всі причандали я пробував... нічого не дало...саме цікаве, що інколи нет є з першого включення.... і нестарт компа був один раз лишена вихідних спробую підключити мережеву
jack74 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 16:00 #14 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 16:00 от бачиш, нестарт був лише раз, а в Вінді ти безкінечно впевнений, хоча Вінда - це саме нестабільне і ненадійне в комп'ютері
INVICTUS Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 16:28 Автор #15 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 16:28 але нестарт був ще далеко до початку запуску вінди... так що грішу на залізо
jack74 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 16:44 #16 Опубліковано 17 Жовтня, 2013 в 16:44 ну, справа твоя, звичайно. Я тобі описав свій варіант процесу локалізації причини, а ти вже сам собі вирішуєш.
vetalforever Опубліковано 18 Жовтня, 2013 в 06:39 #17 Опубліковано 18 Жовтня, 2013 в 06:39 Werwolf777, Сєтєвуху можу дати поюзати на вихідні. Забрати мона біля драмтеатру сьогодні 10:00-14:00. 09926450сорок
INVICTUS Опубліковано 18 Жовтня, 2013 в 07:33 Автор #18 Опубліковано 18 Жовтня, 2013 в 07:33 Werwolf777, Сєтєвуху можу дати поюзати на вихідні. Забрати мона біля драмтеатру сьогодні 10:00-14:00. 09926450сорока можна буде її взяти завтра-післязавтра? сьогодні увесь день на роботі
vetalforever Опубліковано 18 Жовтня, 2013 в 07:54 #19 Опубліковано 18 Жовтня, 2013 в 07:54 Werwolf777, Якшо ти десь недалеко працюєш могу підкинути (ковельська-соборності-волі-грушевського)
crk Опубліковано 18 Жовтня, 2013 в 20:35 #20 Опубліковано 18 Жовтня, 2013 в 20:35 Щось мені підказує, щоб нет ввімкнувся достатньо вимкнути і потім ввімкнути мережеве з'єднання у вінді. І така проблема є досить поширеною у оператора Київстар (ви не ним користуєтесь, часом?). Хоча проблеми з мережевою теж виключати не можна. А от проблема з завантаженням - то вже зовсім інша річ.200% правда, в знайомого на карпенка-карого (київстар) саме так і було, і сєтєвуху, і вже навіть мамку міняли, проблема залишилась,.... Вирішили ми її , канечно, через ж**пу, але зато працює, в автозагрузку кинули батнік, який: 10 сек.пауза, далі, виключав мережеве з'єднання, а через 5 сек. вмикав.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.