Перейти до змісту

вирівнювання вмятин на авто не пошкоджуючи фарбу


Sirco24

Рекомендовані повідомлення

Видалення вм'ятин без фарбування.Причини появ вм'ятин на авто, без пошкодження лакофарбового покриття можна порахувати чимало. Як правило це або наслідки стихійних погодних умов, легкого ДТП, дій перехожих на вулиці, удар сусідніх дверей на стоянці, необережна парковка ну або результат падіння предметів з висоти.Багато автолюбителів стикалися з даним питання, але далеко не всі в курсі про технології видалення вм'ятин без фарбування на кузові авто, не вдаючись до звичайного всім кузовного ремонту, з подальшим рихтуванням і фарбуванням. Технології йдуть вперед і тут нам на допомогу приходить технологія PDR.

Оскільки видалення вм'ятин відбувається без жерстяних і фарбувальних робіт, Ви економите час і гроші на відновлення кузова вашого автомобіля. На ремонт вм'ятин йде від 20 хвилин до декількох годин, в залежності від ступеня складності майбутньої роботи.Основною вимогою є непошкодження лакофарбового покриття в місці вм'ятини.

Які переваги даної технології?Усунення вм'ятин без фарбування за технологією PDR практично позбавлене всяких недоліків, ми можемо відзначити лише одні переваги.Збереження заводського покриття вашого авто.Немає необхідності у фарбуванні і пошуку потрібного відтінку фарби, що часом є дуже проблематичним заняттямНе треба застосовувати абразивні матеріали та шпаклівки.Економія дорогоцінного часу. Немає необхідності залишати автомобіль в майстерні.Економія бюджету на ремонтні роботи

Видалення вм'ятин можливо з усіх поверхонь кузова вашого авто: даху, капоті, багажнику, бокових поверхнях.

Мінімальна вартість ремонту становить 50 грн.

Усі питання в приват.

post-23468-0-95648200-1381673094_thumb.j

post-23468-0-85855300-1381673105_thumb.j

post-23468-0-42689800-1381673114_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...