Перейти до змісту

Потрібні хлопці для копання траншеї

ThinkMaster

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Портібно викопати траншею для укладки полієтіленової труби на території приватного сектора. Ширина - 20 см, глибина 60-70 см, довжина 100-150м. Потім кладем трубу і засипаємо. Хто може чи знає когось прошу пишіть в ЛС. Оплата на місці.

Опубліковано

70 см то не глибоко, трохи вище колін...

я ще вужче копав обрізаною по боках лопатою з довгою ручкою.

Опубліковано

Как то - видел на улице маленький экскаватор, как раз для прокладки труб. Правда цену они наверное загенделят :)

Опубліковано

копай ескаватором, самий малий ковш вроді 30 см. за годину беруть 200-250 грн. думаю що за 2-3 години полюбому прокопають вашу дистанцію це буде однозначно дешевше ніж копати вручну

Опубліковано

Монтажні підприємства, навпаки, набирають людей для копання траншей, бо це їм виходить значно вигідніше, ніж орендувати техніку, а тим більш, купувати її.

Можна звернутись сюди: 067 360 87 20 і орендувати трьох потужних хлопців для такої роботи.

Стаціонарний: 785966, питати Світлану.

Опубліковано

Термін? Покриття (чи є асфальт/бруківка)? Який район?

Покриття немає, це город ображно кажучи, район Струмівка. Глибини думаю і 50 см буде достатньо.

Опубліковано

В землі буває лежать кабелі, май на увазі і будь обережним. Пошкодження може вилитись в таку копійку, що десять екскаваторів можна було б найняти. Такі роботи потрібно погоджувати.

На рахунок землерийної сили - знаю, що по Луцьку на прокладку електрокабелів часто приганяють хлопців з бурс, але як кого і де - не знаю. ...так... напрямок вказав...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...