Перейти до змісту

Продам Sony Playstation 2

Рекомендовані повідомлення

Sony PS2

Комплектація:

* Ігрова приставка

* 2 Джойстика

* Карта памяті 8мб

* 5 дисків с іграми (оригінальні)

* всі провода

Стан ідеальний.

Ціна 799 грн торг можливий!

Контактне лице Тарас

І-мейл [email protected]

post-10077-0-99453400-1381223243_thumb.j

post-10077-0-07053200-1381223275_thumb.j

post-10077-0-62187300-1381223279_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

консоль не чіпована + ревізія - фат(товстушка), цікаво скільки у використанні(як часто юзали) от-от лазер перестане нормально диски читати, а при чіповці то взагалі мабуть його міняти потрібно буде, аргументуйте ціну будь ласка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

консоль не чіпована + ревізія - фат(товстушка), цікаво скільки у використанні(як часто юзали) от-от лазер перестане нормально диски читати, а при чіповці то взагалі мабуть його міняти потрібно буде, аргументуйте ціну будь ласка?

"ревізія - фат(товстушка)" не зрозумів?! 2 роки стоїть без діла (2 -3 фільма на ній глянув) в пів року грався в неї...думаю вона ще довго буде працювати без ремонту! ціна за яку я її купив + більш повний набір ніж заводський + аналіз ринку. от така і ціна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ревізія означає - що є дві версії соні ПС2 - це FAT(товста - так переводиться і в народі так кажуть) SLIM(тонка) так ось Ваша консоль старіша, слімку за ці гроші купити можна, при чому ще й чіповану!

а на рахунок аналізу ринку і т.д., то я Вам скажу що, опит та практика показують - людям потрібна консоль чіпована чи прошита(ігри з нету качаєш на болванку пишеш і радієш!!), як правило зарплати люди такі не отримують щоб кожен раз ліцензійні диски купувати, тим більше що ліцензію на пс2 вже мабуть і не найдеш!

моя така думка, а Ви поступайте звичайно, як вважаєте за потрібне

одне єдине, що зразу треба було акцентувати увагу на те що 3-фільма глянули і все, так дійсно виходить що вона нова!

вибачайте за офтоп!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ревізія означає - що є дві версії соні ПС2 - це FAT(товста - так переводиться і в народі так кажуть) SLIM(тонка) так ось Ваша консоль старіша, слімку за ці гроші купити можна, при чому ще й чіповану!

а на рахунок аналізу ринку і т.д., то я Вам скажу що, опит та практика показують - людям потрібна консоль чіпована чи прошита(ігри з нету качаєш на болванку пишеш і радієш!!), як правило зарплати люди такі не отримують щоб кожен раз ліцензійні диски купувати, тим більше що ліцензію на пс2 вже мабуть і не найдеш!

моя така думка, а Ви поступайте звичайно, як вважаєте за потрібне

одне єдине, що зразу треба було акцентувати увагу на те що 3-фільма глянули і все, так дійсно виходить що вона нова!

вибачайте за офтоп!

Ну я думаю що людина більш впевнена в якості товару коли в ньому ніхто не колупався (чіпування) тобто там все оригінальне! а чіпувати здається не є проблемою... на рахунок ціни там вказано "Ціна 799 грн торг можливий!" тобто на зустріч піду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Sony PS2

Комплектація:

* Ігрова приставка

* 2 Джойстика

* Карта памяті 8мб

* 5 дисків с іграми (оригінальні)

* всі провода

Стан ідеальний.

Ціна 799 грн торг можливий!

Контактне лице Тарас

І-мейл [email protected]

Нова ціна 699 грн!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гта 5 піде ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гта 5 піде ???

смышно ги-ги, це 2-га плойка, яке гта-5??? є люди не обізнані, ну щоб настільки?!

гта 5 піде ???

Вам плейстейшн 3 треба, можу продати 3000 буде стояти, ГТА-5 також закину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...