Перейти до змісту

Підключення газу до приватного будинку.

Chester1715

Рекомендовані повідомлення

Потрібна консутьтація людини, яка провела ГАЗ до приватного будинку за новими правилами(після квітня 2013 року). Можливо в когось є знайомі, які цим займались, дайте будь ласка номер телефону в ПП.

ДЯКУЮ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що кажуть в волиньгазі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що кажуть в волиньгазі?

Мені надали Договір на приєднання до газової мережі, в якому Точка приєднання (Газовий лічильник) встановлюється на межі ділянки. Договір на стандартне приєднання.

Чи можу я вимагати, щоб точку приєднання перенесли на ділянку (безпосередньо до будинку)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ще один договір - на території ділянки. Може виконувати як Волиньгаз, так і підрядники. Здача тільки Волиньгазу.

Скільки метрів від газопроводу до межі? І скільки просять за документацію? В травні казали що до 10 м - 8 000 грн. Більше - від 16 000 грн. На території платити стільки ж, окремо. Цікаво, що реально зараз співають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ще один договір - на території ділянки. Може виконувати як Волиньгаз, так і підрядники. Здача тільки Волиньгазу.

Скільки метрів від газопроводу до межі? І скільки просять за документацію? В травні казали що до 10 м - 8 000 грн. Більше - від 16 000 грн. На території платити стільки ж, окремо. Цікаво, що реально зараз співають.

Дуже багато писати треба. Ось коротко і про головне http://www.nerc.gov.ua/?id=6295

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоро більше всього "газ" буде як нафта чи золото, тому переходьте на тверде паливо чи добре утеплений будинок робити.

думка зі сторони)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

За новими вимогами, приєднання до газової мережі лічильник встановлюється безпосередньо на межі ділянки. Ціна питання ... до межі (якщо відстань до трубопроводу і ділянки не первищує 50 метрів) 8400 гр., далі йде інша тарифікація.... як домовитесь з ними ( це роботи по будинку....) З питанням встановлення лічильника газу на будинок.... особисто в мене не вийшло, хоч я і вийшов через друзів на самого ген.директора нашої філії, думав що тут я "порішаю", але отримав повне та категоричне "НІ!" : "Ти що хочеш щоб мене оштрафували на 80 000!!!" - сказав начальник. Так що "любі друзі" - як казав персонаж з нашого недалекого минулого, ми у повній (ж). Приєднатися до труби стало дуже дорого.

П.С. Єдине що порадовало, так те що всі роботи виконували вони самі ( копати... засипати...) За таке бабло... можуть і покопати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По часу скільки забирає упорядкувати документи, газифікувати будинок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а коли до хати від труби 5 метрів яка ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...