Перейти до змісту

Підключення газу до приватного будинку.

Chester1715

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна консутьтація людини, яка провела ГАЗ до приватного будинку за новими правилами(після квітня 2013 року). Можливо в когось є знайомі, які цим займались, дайте будь ласка номер телефону в ПП.

ДЯКУЮ!

Опубліковано

Що кажуть в волиньгазі?

Мені надали Договір на приєднання до газової мережі, в якому Точка приєднання (Газовий лічильник) встановлюється на межі ділянки. Договір на стандартне приєднання.

Чи можу я вимагати, щоб точку приєднання перенесли на ділянку (безпосередньо до будинку)?

Опубліковано

Це ще один договір - на території ділянки. Може виконувати як Волиньгаз, так і підрядники. Здача тільки Волиньгазу.

Скільки метрів від газопроводу до межі? І скільки просять за документацію? В травні казали що до 10 м - 8 000 грн. Більше - від 16 000 грн. На території платити стільки ж, окремо. Цікаво, що реально зараз співають.

Опубліковано

Це ще один договір - на території ділянки. Може виконувати як Волиньгаз, так і підрядники. Здача тільки Волиньгазу.

Скільки метрів від газопроводу до межі? І скільки просять за документацію? В травні казали що до 10 м - 8 000 грн. Більше - від 16 000 грн. На території платити стільки ж, окремо. Цікаво, що реально зараз співають.

Дуже багато писати треба. Ось коротко і про головне http://www.nerc.gov.ua/?id=6295

Опубліковано

скоро більше всього "газ" буде як нафта чи золото, тому переходьте на тверде паливо чи добре утеплений будинок робити.

думка зі сторони)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

За новими вимогами, приєднання до газової мережі лічильник встановлюється безпосередньо на межі ділянки. Ціна питання ... до межі (якщо відстань до трубопроводу і ділянки не первищує 50 метрів) 8400 гр., далі йде інша тарифікація.... як домовитесь з ними ( це роботи по будинку....) З питанням встановлення лічильника газу на будинок.... особисто в мене не вийшло, хоч я і вийшов через друзів на самого ген.директора нашої філії, думав що тут я "порішаю", але отримав повне та категоричне "НІ!" : "Ти що хочеш щоб мене оштрафували на 80 000!!!" - сказав начальник. Так що "любі друзі" - як казав персонаж з нашого недалекого минулого, ми у повній (ж). Приєднатися до труби стало дуже дорого.

П.С. Єдине що порадовало, так те що всі роботи виконували вони самі ( копати... засипати...) За таке бабло... можуть і покопати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...