Перейти до змісту

Заміна направляючих в фарі БМВ Е39

fedor

Рекомендовані повідомлення

Можливо хтось робив заміну направляючих в фарі БМВ Е39 рестайл без розбору фари ?

Спроба розклеїти фару закінчилась невдало :) там якийсь нестандартний герметик... і пихтя монтажним феном він навіть трішечки не піддався.

Нарив ТЕМУ як це зробити не розбираючи фари, але думаю завадить мені це зробити СКР (синдром кривизни рук).

"Майстрів" типу, а нука давай я спробую, а не вийде то і купиш нові фари ... - прохання не відписуватись.

П.С. Можливо хтось знає шроти по розборці БМВ Е39 в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Піддубцях є шрот і на вул. Глушець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Піддубцях є шрот і на вул. Глушець.

і в підгайцях розбирали 2 тижня назад Е39 в хорошому стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хтось робив заміну направляючих в фарі БМВ Е39 рестайл без розбору фари ?

Спроба розклеїти фару закінчилась невдало :) там якийсь нестандартний герметик... і пихтя монтажним феном він навіть трішечки не піддався.

Нарив ТЕМУ як це зробити не розбираючи фари, але думаю завадить мені це зробити СКР (синдром кривизни рук).

"Майстрів" типу, а нука давай я спробую, а не вийде то і купиш нові фари ... - прохання не відписуватись.

П.С. Можливо хтось знає шроти по розборці БМВ Е39 в Луцьку.

Герметик- там стандартний, а при розбиранні, просто, є декілька нюансів :_04: . Щоб якісно зробити - лише розбирати....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов "кулібіна" у Львові... робить заміну без розбрки. Сьогодні фари поїхати до міста лева. Приїдуть назад відпишусь. ( Якщо приїдуть ) :0161:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов "кулібіна" у Львові... робить заміну без розбрки. Сьогодні фари поїхати до міста лева. Приїдуть назад відпишусь. ( Якщо приїдуть ) :0161:

Краще було, зробити фото, до і після...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще було, зробити фото, до і після...

Ось як поміняти направляючі баз розборки фари.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Направляючі замінили мені без розбору фари. (Львівський "Кулібін"). Вартість 450 грн. Направляючі на 2 фари + робота. Тему закриваю.

П.С. Кому потрібно пишіть в приват, дам контакт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...