Перейти до змісту

Шукаю комплектувальників на склад

tacsa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дистрибуційна компанія алкогольної групи та продуктів харчування

ЗАПРОШУЄ НА ПОСТІЙНУ РОБОТУ :

КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКІВ ТОВАРІВ на склад (з\п від 2000 грн.)

(офіційне працевлаштування, бажання працювати, без шкідливих, забезпечення спец.одягом)

ВСІ питання за телефоном - 098-0369084 (відділ кадрів)

Телефонувати до 16год, крім суботи та неділі

Опубліковано

А я знаю, хто це... :0130:

Ляпнув аби ляпнути. Без того що б "позасирати" чужі теми ніяк?

Прошу модераторів почистити тему від флуду. Дякую.

Опубліковано

А я знаю, хто це... :0130:

Ляпнув аби ляпнути. Без того що б "позасирати" чужі теми ніяк?

Прошу модераторів почистити тему від флуду. Дякую.

За вами, що мають людей за бруд на своїх підошвах, вже давно плаче загострене лезо дешевого китайського ножа.

Опубліковано

Якщо і витирали об когось ноги, то тільки об того, хто на це заслуговує - лінтяї, алкашня і злодії. Якщо ти з цього списку, то я розумію твій настрій.

Дали під зад. І одне, що може заспокоїти Его ображеної на все життя людини - це гадити в темі, де адекватна людина може знайти собі нормальну роботу.

Припиняємо флуд. Є щось конкретне про дану роботу - пиши, хай люди знають. А "середня температура пацієнтів по лікарні" тут не потрібна.

Опубліковано

- Ми не переходили на "ти"

- Ви тримаєте людей за лохів, за що самі не заслуговуєте на повагу

- Те, що ви говорите по телефону не відповідає дійсності.

- Мені пощастило не працювати в таких егоїстичних, озлоблених на своє сіре життя людей.

Навіть не хочу витрачати час на поєднання цих пунктів в речення. Не раджу нікому звертатись до цих мерзенних людей!

Опубліковано

Так от, друже, зіпсувавши мою тему, тИ власноруч заніс свій номер в чорний список для всіх користувачів сайту, і ще раз підтвердив жалюгідність своєї оСОБИСТОСТІ.

Опубліковано

пощастило не працювати

- Сама змістовна по темі відповідь. Воно не працювало і не радить іншим :_16: . Обувний клей робить з мозком людини страшні речі.

"Щасти" тобі, Loh.

Опубліковано

Простите, что вмешиваюсь, просто сейчас в поиске работы и читаю предложения работодателей. Что хотелось бы отметить, так это то, что сам ТС ведет себя довольно странно. Уважающий себя и форумчан работодатель никогда не станет разводить в собственной теме перепалку и обмен оскорблениями. Есть вопросы, бывший подчиненный остался недоволен, просто в глаз кому-то дали - вперед в личку, а еще правильнее - пригласить человека в офис и обсудить все недовольства относительно работы, возможно он в чем-то прав, возможно остались невыясненные моменты, которые самому же ТС не выгодно выносить на суд общественности.

И о погоде - после всего прочтенного, у меня совершенно нет желания обращаться в эту контору,как соискателю.

Удачи Вам в поисках адекватных сотрудников.

Опубліковано

Дякую за зауваження, сам прекрасно розумію що тема зайшла не туди. Але з закривати очі на безпідставні звинувачення, та й ще в такому тоні з погрозами я не буду.

Дякуючи мега тролю ця тема перетворилась в антирекламу, тому прошу адміністраторів її закрити. Хай щастить в пошуках адекватних роботодавців.

Опубліковано

Повідомлення від користувачаtacsa,:

Всрався олень? Боїшся що б я не срав в твоїй темі, як загадив ти мою? Ну да, в тебе ж продажі впадуть... Вибачаешся в мої, або просиш модераторів видалити твої дибільні пости ні про що з моеї теми - я про твою забуду. Наступний раз відпишу в ній сьогодні ввечері. Дерзай, loh.

Зустрітись зі мною не погодився. То хто з нас ^^той^^?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...