Перейти до змісту

Автохімія

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Ось і розпочався в мене новий сезон селфмийки.

Однак мій апарат KARCHER K2 не радує мене так як раніше.

З одного боку в мені не вдається отримати піну таку як на жетонних автомийках, а з іншого "наліцо" падіння тиску в пристрої.

Тітоньки на Луцькому офісі KARCHER стверджують, що це через малу потужність апарат у і знос помпи (яка не ремонтується, так як пластмасова).

Враховуючи, що затратна частина на прокладку шлангів, кабелів живлення та насосу подачі води та цистерни фірмових хімікалій була не маленька хотілося б все таки виконувати суботній моціон прибирання автомобіля власноруч, що дало б в свою чергу заощаджувати кошти і відбити вкладені гроші. Однак рекомендований KARCHER К5 здається мені занадто дорогим (виробник не лінується піднімати ціни і зробив це на протязі року вже 4 рази).

І так, вніманіє фапрос ... прошу порекомендувати автомийку високого тиску з наступними характеристиками:

Тиск ≈ 130 бар (можлива підміна понять в специфікації обладнання між робочим тиском та максимальним)

Продуктивність ≈ 400 л/ год.

Наявність піноутворюючої насадки.

Ціна ≈ 2к грн.

я звичайно проти товарів окупантів, но подивіться в сторону мінімийок ІНТЕРСКОЛ там помпа металева.. і ремонтопригодна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я звичайно проти товарів окупантів, но подивіться в сторону мінімийок ІНТЕРСКОЛ там помпа металева.. і ремонтопригодна

Для мене це питання давно закрите, однак нічого не відписував на форумі в зв'язку з відсутністю інтересу в форумчан. Ось пост з емграндклЮбу:

От обилия перелопаченой информации голова 4 дня шла кругом и это не фигура речи.

Прошерстил всевозможные варианты, которые проходят по параметрам описанным в стартовом сообщении, однако без лимита цены.

Фактически по нужным параметрам мощности подходил только KARCHER с своей космической ценой. Другие производители либо не вписывались в заданный диапазон, либо ниразу не вызывали доверия в плане гарантии - очень много российских продуктов, или срока службы - китайские аналоги (у меня тоже Емгранд, так что за "китайские" прошу не пинать).

Повторно заехал на офис KARCHER в г. Луцк, где на удивление адекватная приятная девушка объяснила некоторые особенности моделей, а не попыталась впарить дорогую цацу. Та же девушка подтвердила, что новая модель Karcher K 5 Compact (и модификации) фактически соответствует снятой с производства в конце прошлого года модели Karcher K 5.200 без существенных изменений в конструкции.

На одном из черновецких интернет-магазинов я нашол Karcher K 5.200 по цене 2,969 грн. После установления контакта с сотрудниками оказалось, что цена выросла до 3,200 грн, но по сравнению с декларируемой стоимостью Karcher K 5 Compact (около 5 тис. грн.) меня эта сумма уже не пугала.

Состоянием на сейчас жду доставки посылки на НП.

Если кому-то будет интересно могу поделиться впечатлениями о новой мойке после тестирования вплоть до фотоотчета.

Всем кто проявил участие в вопросе или интерес - огромное человеческое спасибо.

И так окончание истории: Karcher K 5.200 + LS3 (заточенная под Karcher).

Пена не такая пышная как на мойке, но очень эффективная. После смывания пены не осталось даже намеков на грязь. Осталось только несколько глазиков да ножек от мух и комариков, но это скорее исключение.

Смена насадки произошла из-за того, что потуги Karcher K 5.200 и обычной керхеровской насадки не дали ожидаемого результата. Да, 5 серия мощнее и моет лучше, но "не то пальто".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Між іншим.

Сталося так,що троха за дарма,дісталося мені 20 літрів хімії. Якщо кому потрібно, по 20 грн. за 1 л. можу продати. Хімія якісна.Як побачив розхід,і як пінить- мені навсе життя її вистачить.Торг,саме собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Між іншим.

Сталося так,що троха за дарма,дісталося мені 20 літрів хімії. Якщо кому потрібно, по 20 грн. за 1 л. можу продати. Хімія якісна.Як побачив розхід,і як пінить- мені навсе життя її вистачить.Торг,саме собою.

Уточніть будь-ласка точну назву і специфікацію ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...