Перейти до змісту

Майстер по карбюраторах

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Хто знає когось толкового хто розбирається у Varajet II. ? Потрібно глянути, а то щось давиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За "Пеліканом", що на пр. Волі. Працює тільки до обіду. Валік чи Віталік. Ціни кусаються, но робить класно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки приблизно беруть за те щоб почистити та підстроїти? Я просто не знаю які ціни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також можу порадити цих хлопців. Був у них на "капіталці" ще здається в 2010 році - досі проблем немає (крім періодичної профілактики звичайною продувкою каналів та жиклерів). Що таке "капіталка" - я приїхав зранку, хлопці зняли верхню частину карбюратора і повністю її перебрали, перечистили, замінили те що вже було зношене. Далі встановили все назад і вже на автівці все відрегулювали. Зайняла "капіталка" приблизно 2-2,5год і коштувала тоді 400грн. Був момент, коли пропали холості і двигун часто глохнув, потрібно було тримати ногу на педалі - звернувся до нього і він мені показав що потрібно робити, мовляв "якщо руки не криві, то краще роби сам, а не кожного разу стій до мене в черзі". Коротше мені їхній підхід сподобався - хлопці толкові.

050-378-38-71 - Валентин. Коли останній раз до нього телефонував - номер ще був актуальний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще біля адреналін-сіті є СТО,зовуть майстра Павло,в гаражах водоканалу(КРЗ)теж чудовий майстер працює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за контакти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...