Перейти до змісту

Страховка автомобіля

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Прийшов час страхувати автомобіль. Я пішов обходити страхові організації та питати ціни. Мені у відповідь майже всі сказали від 1 000 грн. Я чуть не впав. Автомобіль мій зареєстровано у м. Києв. Всі страхові агенти мені пояснювали, що з листопада 2013 року, наш "хороший" Шеф видав наказ, що авто повинні страхуватись там де і зареєстровані. Це виходить що я у 2012 році платив 297 грн, а зараз потріно від 1 000 грн. Ціна буде сказали залежати від кількості населення. Ну іду я весь такий з думкою..... бл*ть це потрібно відвалити 1000 грн.

Але знайшовши номер своєї теперішньої страхової, зателефонував та мені сказали, приходьте будемо дивитися.

Приїхав я у страхову і мені тут кажуть що буде 950 грн, але якщо у вас є доручення то буде 283 грн. Я зрадів, бо у мене було доручення і це мені дуже допомогло. Страховик казав, що зараз дуже багато хто приходить і не має доручення та платять дуже шалені "бабки"

Потім я згадав ще один закон Яника.

Можна їздити на авто без доручення. Хітро вони падлюки продумали, люди поїздили кілька років без доручення, а тепер загрібають гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, значить можна робити бізнес на страховках київських? Власник дає на тебе доручення, і страхує тут машину, профіт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не тільки на Київських це на усіх містах. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...