mers Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 08:27 Поділитися #1 Опубліковано 18 Вересня, 2013 в 08:27 ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я Центр дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку НДСЛ “ОХМАТИД” вул. Шолуденко, 10 м. Київ Управління охорони здоров’я Волинської облдерж адміністрації направляє на лікування дитину Вовкунович Юрія Степановича, 06.05.2011 року народження, жителя Волинської області, Любомльського району, м. Любомль вул. Любомльска, 10 Діагноз: Гостра мієлоїдна лейкемія. М6 по ФАБ-класифікації, перший гострий період ЗВЕРНЕННЯ Ветеранська організація Любомльського РВ УМВС України у Волинській області переконливо звертається до Вас і уклінно просить надати допомогу пенсіонеру міліції, колишньому працівнику карного розшуку нашого колективу, Вовкуновичу Степану Степановичу в лікуванні сина Юрія – 6.05.2011 року народження, від страшної недуги – лейкемії. Для операції по пересадці спинного мозку хлопчика, яку погодились провести спеціалісти Ізраїлю, необхідно 150 тисяч євро. Благодійні кошти можна переказати: ПриватБанк, номер рахунку 29244825509100, МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570, або на номер картки 5168742062587328 на ім’я Вовкунович Степан Павлович. Адреса родини: Волинська область. 44300, м. Любомль, вул Любомльська, 10, тел. (067)8891396 Не будьмо байдужими до долі дитини і згорьованих батьків, які спасительно вірять в Господа і надіються на допомогу ближнього. Адже, як мудро сказано в Святому писанні (Книга Приповістей): “ Не стримуй добра потребуючому, коли в силі твоєї руки це вчинити”. З повагою рада ветеранів ОВС району Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.