Перейти до змісту

Збиваються мелодії дзвінків (Андроід)

MoDiK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю телефон на Андроіді 4.0.. все працює добре але є одне "но" час від часу злітають мелодії котрі ставились на різні контакти причину чесно кажучи не знаю але ставити їх заново кожен раз не дуже зручно. Цікавить як можна виправити цю проблему. Може хтось зв'язувався з таким?

Опубліковано

Мелодії скоріше за все на карті памяті, клас напевно 4.0, перенесіть їх в память телефону.

Опубліковано

я так розумію мелодії знаходяться на карті пам'яті? є шанс що мелодія злітає, коли підключаєте смарт до компа, в цей момент карта пам'яті відключається для того щоб змонтуватись

Опубліковано

Мелодії скоріше за все на карті памяті, клас напевно 4.0, перенесіть їх в память телефону.

В тому й справа вони вже на памяті телефону

я так розумію мелодії знаходяться на карті пам'яті? є шанс що мелодія злітає, коли підключаєте смарт до компа, в цей момент карта пам'яті відключається для того щоб змонтуватись

Мелодії на телефоні а телефон вже місяць до компютеру не підключався

Опубліковано

щоб не створювати подібну тему -

ситуація наступна - смартфон на андроїд ICS, при роботі в інтернеті через вай-фай вилітають браузери - пробував Хром та Dolphin Browser. В чому може бути причина?

Опубліковано

to MoDiK

1. Треба перевірити назви файлів, може задовгі, переназвати коротко, бажано без кирилиці, перевірити формати файлів

2. може файли відвалюються бо багато важать, спробувати порізати на менші (до 1мб), хоча б для експерименту

Опубліковано

to MoDiK

1. Треба перевірити назви файлів, може задовгі, переназвати коротко, бажано без кирилиці, перевірити формати файлів

2. може файли відвалюються бо багато важать, спробувати порізати на менші (до 1мб), хоча б для експерименту

Спробую, відпишусь про результат

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...