Lexx_Giant Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Яким ви його собі бавчите?В кого які є думки на цю тему?..Що хотілося б змінити в своєму велі враховуючи його використання в походах?..Яким комплектуючим надаєте перевагу.. як кі використовуєте багажники і баули...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denymen Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Якщо для походів, то найдіний, гальма дискові(бо ві-брейки забиваються грязюко; бажано механіка - BB7) Замінив би руль на ширший, десь 680мм Хочеться баул Terra Incognita Travel Bike 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odna Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Насколько я поняла, Лекс, ты топик создал, не чтоб узнать, а чтоб поведать. У тебя есть, чем поделиться на эту тему. Так что, ждем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vetalforever Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Собі доставив би більшу касету і багажник Link to comment Share on other sites More sharing options...
lerov Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Тема для мене дуже акутальна. Апну.Ось таке питання:Підкажіть бюджетні педалі або їх оптимальну форму (не контакти) ? а то мої стокові - "не комільфо". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boromir Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Дуже важлива і актуальна тема, Лекс якщо у вас є ідеї, практика то діліться (а я знаю що є). Ви почнете а хтось щось доповнить.У мене є http://velozona.lutsk.ua/catalogue/accessories/trunks/26-28-al-cd-39p/ + ніби такий http://velozona.lutsk.ua/catalogue/accessories/Sumki/na-bagagnuk-trial-chernaya/Багажник підходив на братову стару раму на нову не підходить і на Келіс скарпе теж не підходить, але багажник добре себе показав в Карпатах. Хоча і ставиться дуже важко.Сумка теж добре до нього підходить на ній багато ліпучок-фіксаторів. трішки довго начіпляти його, але сидить мертво на багажнику. З карематом іжевським були проблеми. при довгих кам'янистих спусках він розбовтувався і злітав.В карпатах треба тормоза хороші бажано не вібрейки, а диски якщо вібрейки все таки то ДУЖЕ якісні колодки і гарно все нарегульовано.Для довгих поїздок велосипедист має... а точніше дупа велосипедиста має визначитися зі своїм сідлом, а іначе то мука, а не їзда. На сидінні треба не економить, а підбирати нормально.А головне не велосипед, а фізичний стан велосипедиста, треба багато кататись і займатись спортом різним. Щоб подорож була не в муку, а в радість і головне гарних друзів у дорозі (тоді фізуха на другому плані). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.