Перейти до змісту

Питання до автомобілістів курців

madkot

Як часто ви очищаєте попільнички в автомобілі?  

61 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

кидайте курити і проблема відпаде сама- собою)

п.с. думаю темі не місце в Lutsk.talks

а з чого ви взяли що я курю?)))

інший варіант - в мене нема попільниці :)

Не курю, та і не люблю в прокурених салонах кататись, смердить же ж.

))) тема саме для курців. уважно читайте назву)))

p.s. опитування у потрібному розділі - потім поясню чому саме тут розмістив, бо в першу чергу стосується розмов

Опубліковано

хм, цікаве питання) напевно так подумали більшість форумчан які читали дану тему...

Опубліковано

хм, цікаве питання) напевно так подумали більшість форумчан які читали дану тему...

насправді мені цікаво який процент викидає недопалки у попільнички, а який просто у вікно. бо якщо куриш в машині і не викидаєш у попільничку - то сумніваюсь, що вони паркуються біля смітника, щоб викинути недопалок.

і ось таке викиданя для них вважається нормою. а в масштабах країни - ми живемо в суцільному смітнику. бо крім недоплаків народ викидає целофан з під цигарок, пусті пачки, упаковки з чіпсів, насіння і саме насіння мають звичку їсти де попало думаючи що то не сміття - навіть на пляжі лежать і викидають у пісок - ніби так і треба.

от я і задумався - чи ці люди плюють на одяг своїм батькам, напевно ні, то ді чому ж вони ось там викидають усякий бруд та сміття на землю де попало.

дякую

Опубліковано

ага, ну тоді все ясно, така проблема дійсно існує....

Але на мою думку - потрібно боротися з причиною, тобто з курінням, а не наслідками - викиданням у вікно...

Опубліковано

ага, ну тоді все ясно, така проблема дійсно існує....

Але на мою думку - потрібно боротися з причиною, тобто з курінням, а не наслідками - викиданням у вікно...

на мою думку - хочеш кури, травись, але роби це так, щоб інший не було проблем від цього.

Опубліковано

Як то цікаво так курити? в бункері хіба?

Будучи пасажиром як попутних машин так і пасажирських автобусів, сміливо можу заявити, що 9 з 10 водіїв викидають у вікно недопалки.

Щодо іншого сміття (пачки, бутилки і т.д) - рідко на ютубі бачив, і то, не в Україні

Опубліковано

доречі в багатьох нових автомобілях попільниця вже не йде в базових комплектаціях, а тільки як додаткові аксесуари, власне для пропаганди тверезості.

Опубліковано

голосувалка для курців в авто

а то ти не знаєш, як всі люблять жмакати в голосувалках? :) Ті хто не курять або не мають машин - будуть тиснути останній варіант в 99%

Опубліковано

голосувалка для курців в авто

а то ти не знаєш, як всі люблять жмакати в голосувалках? :) Ті хто не курять або не мають машин - будуть тиснути останній варіант в 99%

голосувалка оновлена

Опубліковано

Не курю в машине так как:

1. не курю

2. нет машины

А если бы даже курил, то точно не в машине(кому нужен обкуренный салон) и подальше от людей ибо воспитание.

Опубліковано

Щодо іншого сміття (пачки, бутилки і т.д) - рідко на ютубі бачив, і то, не в Україні

гуглим Ютубим "Игра в бутылку"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...