Перейти до змісту

Днз №9 відгукі

oleroy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу відгукнутися тих хто водив дітей у ДНЗ № 9 особливо в логопедичну групу.У дитини проблеми з мовленням і є напрям в цей садок, але чув що він логопедичний тільки на словах, що толком з проблемними дітьми там ніхто не займається.Не можу вирішити, вести дитину туди або в садок до якого він звик (причому дуже важко) і який набагато ближче до будинку + заняття з фахівцями.Заздалегідь вдячний.

Опубліковано

Саме за цей садочок сказати нічого не можу. Але у моєї дитини також є проблеми з мовленням. Ми консультувались з логопедом в поліклініці, а також з іншим приватно, то нам порадили залишити дитину в звичайному садочку + індивідуальні заняття. Не знаю, які у вас проблеми, але нас сказали, що дитина в середовищі дітей, які добре розмовляють, швидше буде вчитись сама. Ми наприклад домовились про індивідуальні заняття з логопедом у нашому садочку.

Опубліковано

Якщо будуть приватні логопедичні заняття, можна і водити у простий садок. Моя дитина ходила у групу логопедичну цього садка і перед школою цілий майже рік займався приватно з логопедом. Звичайно, результати помітні. Проте ми консультувалися і в інших логопедів і психологів, які радили не переводити у попередній садок, а залишити в логопедичній групі. Знаю одне, що там є якийсь логопед із трьох, яка справді може виговорити дитину, але яка не знаю (такою інформацією ділилися у поліклініці, але не хотіли казати, хто кращий із них).

Мені подобалося, що в логопедичній групі були дисципліна. Та й зазвичай записано по 10-12 дітей у групі, а водять 6-9 дітей.

Опубліковано

у мене враження про цей садок лише найгірші, особливо про завідуючу цього садка. Нажаль, такі ж враження і в інших мам, з якими мене пізніше стикнула доля

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...