Перейти до змісту

Company of Heroes


STRIKER

Рекомендовані повідомлення

logo.jpg

Творці легендарних Homeworld і Warhammer 40,000: Dawn of War представляють Company of Heroes - справжню революцію в світі стратегій в реальному часі, що оповідає про подвиги солдатів десантних військ США під час Другої світової. Почавши гру з фатального дня «Д», гравець незабаром опиниться в самому центрі бойових дій на другому фронті. Відчуєте небувалу силу, відвагу і хоробрість героїв, що визначили долю всього людства на роки вперед. Випробуйте себе на неперевершених по динамізму і загостренню пристрастей віртуальних полях битв Другої Світової в новому шедеврі від Relic Entertainment!

Особливості проекту:

-Новітній движок Essence від компанії Relic гарантує безпрецедентні для стратегії в реальному часі рівні графічного виконання і фізичного реалізму.

-Завдяки системі фізичних розрахунків в реальному часі і повністю руйнованому ігровому оточенню ви можете бути упевнені, що жодна з битв в Company of Heroes не пройде двічі по одному і тому ж сценарію. Використовуйте будови і природні перепони проти ворога, руйнуйте все, що завгодно, змінюючи поле бою на свій розсуд.

-Вдосконалений AI ваших солдатів дозволить їм безпосередньо взаємодіяти з динамічно змінним оточенням: міняти позиції, відшукувати укриття і використовувати різні тактичні прийоми для повного знищення супротивника.

-Мультиплеєр, що підтримує від 2-х до 8-ми гравців одночасно. Зануртеся в онлайнові битви разом з друзями!

Може вона і викладалась вже колись на FTP - не знаю (я ще тут новачок :D ). Маю iso-образ (3,6 Gb). Якщо хтось хоче - кажіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі заставки, ролики, нормальний переклад.

Забирайте.

Если полная версия ,а не тот обрубок что продавали у нас то вылаживай.

А які ознаки в "обрубка"?

Прохання до адміністраторів FTP: стріть з папки Games файл Company of Heroes з розширенням rar (не iso).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...