Перейти до змісту

Допоможіть з вибором авто

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

На Омезі проїхати 2000 км значно комфортніше. Інша справа, що придбати таку машину в гарному стані за 6 тис. шансів не багато, а купити корчика і доводити його до пуття - дорого. Ланос більш реально взяти з невеличким пробігом, хоча також прийдеться пошукати. Колега по роботі кілька місяців потратив на пошуки, але зараз задоволений. Так, немає кожі-рожі, клімат-контролю і т.п., зате запчастини дешеві та доступні. Та й проблем поки ніяких.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Бери цю ..........докинеш 2000у.о. і буде ракета. Навіть подумати страшно, яка вона буде кльова, якшо вкласти в неї гроші.

І не мінусіть мене, ябляторгуюякможу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друг місяць тому купив мерса 124 89-року , 2,5 турбодизель за 5000$. для наших доріг те що треба (розхід 8-9 літрів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 штук за авто 89 року, навіть якщо це мерс, це задофіга як на мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 штук за авто 89 року, навіть якщо це мерс, це задофіга як на мене.

Для мене це теж не мало , але це те що є на ринку за такі гроші, як на мене кращий варіант ніж опель ланос і тд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даремне ти так. В мене був Mercedes 190D 1984 р.в. Це дійсно класне авто. Просте, надійне, комфортне. Так, запчастини коштують дорожче, але й служать вони значно довше. Чудова підвіска, дорогу тримає просто супер. При цьому автомобіль доволі м'який.

Купив дідок з Харкова. По трасі витрати пального вийшли 4,5 л солярки на 100 км. Динаміка дволітрового атмосферного дизеля не вражає, але для їзди по місту цілком достатньо. При цьому він дуже невибагливий до якості пального і довговічний. В мене на одометрі було 320+ тис. км пробігу. Думаю що реального там 500+ ткм. Зимою заводився без проблем ще й сусідів виручав не один раз.

Про цю машину в мене лишился найтепліші спогади. Були б гроші, то б не продавав, а так закортіло чогось новішого, довелося попрощатися (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене був Mercedes 190D 1984 р.в. Це дійсно класне авто. Просте, надійне, комфортне.

Про просте й комфортне, в цілому, я погоджусь. Але надійне... Ти це серйозно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Річ, яка новою коштує 50-60 тис доларів, набагато надійніша за ту,яка новою коштує 15 тис доларів.Адже впроектування, виготовлення та збірку авта преміум класу вкладено набагато більше старання та якісних матеріалів , ніж в сьогоднішнього ширпотребу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В основному автівки проектуються з розрахунку на середній вік експлуатації 6 років. Про яку надійність у віці "20+" йдеться мова?

Як далеко ви готові їхати на "авто-пенсіонерах" без коштів в кармані на НЗ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про надійність я цілком серйозно. Подивись хоча б з яких матеріалів вона зроблена. Це не фольга сучасних автівок. Я не кажу, що Мерседес не ламається, але якщо один раз якісно відремонтував якись вузол, то кілька років заглядати туди навіть не доведеться. Повністю перебрати задню п'ятиважільну підвіску дорого, однак навіть по нашим "дорогам" вона виходжує ого-го. Я наїздив більше 40 тис. км і за цей час лише поміняв задні плаваючі і пару сайлентблоків. По передній підвісці також проблем не було. Одна шарова і ступичний підшипник вийшов з ладу. Звичайно, міняти треба парами, але так сталося, що не було тоді часу. Поміняли одну шарову, інша їздить по цей час. Нову з/ч віддав новому власникові.

Коли купував машину, то при їзді накатом трошки прослуховувався шум редуктора. За 4 роки він чуть-чуть посилився.

Мінялися гумові муфти кардану. Ціна питання до 100$/ Рідні відходили більше 25 років і невідомо скільки тисяч кілометрів. По двигуну, коробці передач нарікань не було. Лише кулісу довелося перебрати. Після цього всі передчі включаються так, що новому Ланосові з польскою коробкою навіть не снилося.

Так що я ще раз стверджую, що це простий, надійний і невибагливий автомобіль. Жаль, що зараз такі нові не випускають. Ринок заполонив ширпотреб, чи то скоріше ширНЕпотріб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З тим, що раніше все, в тому числі й авто, робили більш добротне, я погоджуюсь. Але вік... Скільки шансів в такого авто в порівнянні з відносно свіжим бути не битим, бути не потопельником і т.д.? Виключення, звісно ж, бувають.

Зараз машину має майже кожен. І з всієї величезної маси моїх знайомих, хто їздить на літніх іномарках, я роблю для себе однозначний висновок: старість - не радість! Але... кожному своє!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть, що для Мерседесів немає віку, для них є стан. Стосовно автомобілів тих років (до W210 кузова) вважаю цю приказку абсолютно справедливою. Новіші машини більш нафаршировані і, відповідно, більш капризні.

Сучасний автомобіль - це вже продукт маркетингу, а не інженерії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант можеш глянути skoda fabia. В бюджет за авто 2008 року якраз вкладаєшся.

Fabia 2008-го року за $5-6k? Ви серйозно? Де? Візьму дві!

:) так дійсно 2008 року не купиш (хоча якщо шукати то можна і знайти), ну а 2007 можна.

Для прикладу http://auto.ria.ua/auto_skoda_fabia_11821526.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

valuzk, не сміши людей. Ти напевно ніколи не стикався з покупкою автівки.

Думаєш, що реально нормальна Skoda 07 року може висіти на http://auto.ria.ua вже 13 днів і ніхто її не купив?))) І ще, збираєшся в Полтаву їхати дивитись?)))

Піди для цікавості на авторинок, прозрієш)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант можеш глянути skoda fabia. В бюджет за авто 2008 року якраз вкладаєшся.

Fabia 2008-го року за $5-6k? Ви серйозно? Де? Візьму дві!

:) так дійсно 2008 року не купиш (хоча якщо шукати то можна і знайти), ну а 2007 можна.

Для прикладу http://auto.ria.ua/a...a_11821526.html

це або утопленик або конструктор , зараз поясню чому:

1) стан - аж занадто хороший на такі гроші;

2) універсали з двигуном 1.4 так мало не коштують - потрібно до ціни хетча в нормальному стані добавити ще 1к $;

і 3) найголовніше - там двигун 1.4 на 101 конячку (по шильдіку видно) - а вони доволі рідкісні і коштують ще на 1к баксів дорожче за авто з слабшими двигунами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, а як взагалі в Авео підвіска, керованість, двигун, чи нема якихось хронічних роблем з ними?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба перші авео це не той самий ланос тільки в іншом укузові + пару наворотів, яких немає в ланоса самої простої комплектації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, а як взагалі в Авео підвіска, керованість, двигун, чи нема якихось хронічних роблем з ними?

У кожної марки авто є свій клуб автолюбителів цієї марки. Тому, якщо ти визначився з маркою, то тобі дорога на форуми клубів - там люди які стикаються з цим авто кожен день. А на нашому, не зовсім тематичному форумі, люди можуть давати поради навіть не сидівши в тій автівці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

valuzk, не сміши людей. Ти напевно ніколи не стикався з покупкою автівки.

Думаєш, що реально нормальна Skoda 07 року може висіти на http://auto.ria.ua вже 13 днів і ніхто її не купив?))) І ще, збираєшся в Полтаву їхати дивитись?)))

Піди для цікавості на авторинок, прозрієш)))))

Ну якщо чесно б/у авто не купляв, тільки нову з салону. А якщо і купляв би то можна поїхати на СТО і усе продіагностувати. Як кажуть хто шукає - той знайде.

На рахунок нашого авторинку згідний повністю ))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за останній рік на Борді перечитав уже "надцять схожих тем.

Всі вони практично однакові - люди розбиваються на 2 табори - які радять купувати нове вітчизняне авто, і ті, які кажуть купувати б/в іномарку (я належу до останньої категорії :0144: ). Не буду наводити аргументи в користь б/в авто, хто купує, і так їх знає, а ті, кому подобаються "Чері" та "Джиллі" і т.д., вони до одного місця.

До ТС - на твої $ візьми "Фольксваген Пассат Б4" в універсалі, буде і невелика машина, але і шкафчик якийсь, чи мішок картоплі зможеш без проблем перевезти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 за VW Passat B4

Дивно, що раніше ніхто за нього не згадав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А такий варіант як вам? Двигун 2.3 , 7 літрів на 100км...

post-14742-0-77555500-1377803693_thumb.j

post-14742-0-39119500-1377803716_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А такий варіант як вам? Двигун 2.3 , 7 літрів на 100км...

варіант хороший, але ТС не впишеться в бюджет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хмм, думав вони дорожчі... Тоді це один із кращих варіантів. Оптимальний такий 2,5 TDI

dscn057418111363104663.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...