Перейти до змісту

Вконтакті рейтинг

meic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

пожартували? досить

Мені потрібно збільшити кількість друзів на сторінці, хтось якісь сайти чи проги нормальні знає? щоб бистро і безплатно

Опубліковано

пожартували? досить

Мені потрібно збільшити кількість друзів на сторінці, хтось якісь сайти чи проги нормальні знає? щоб бистро і безплатно

Інструкція така:
  1. Заходиш на сайт vk.com і авторизовуєшся
  2. Тиснеш на кнопку "Люди", справа збоку задаєш необхідні параметри пошуку людей
  3. І додаєш нових друзів

Все ясно?

Опубліковано

щоб бистро і безплатно

- каг пишеца видешь или видишь?

- ишь-, но я бы на твоём месте сначала разобрался со словом "каг"

- а что не таг?

Опубліковано

Моему другу 21 год, и он до сих пор не зарегистрирован ни в одной соц. сети. Если он хочет пообщаться с друзьями, он просто звонит или приглашает в гости. У него другие радости, интересы и увлечения в жизни. Его мало кто понимает. А я ему завидую. :0155: :0155: :0155: :0155:

Опубліковано

Моему другу 21 год, и он до сих пор не зарегистрирован ни в одной соц. сети.

я навіть старший і в мене та-сама проблема :)

Опубліковано

Моему другу 21 год, и он до сих пор не зарегистрирован ни в одной соц. сети. Если он хочет пообщаться с друзьями, он просто звонит или приглашает в гости. У него другие радости, интересы и увлечения в жизни. Его мало кто понимает. А я ему завидую. :0155: :0155: :0155: :0155:

нєудачнєг ))

п.с. ти забув написати, що у нього немає компьютера?

Опубліковано

нєудачнєг ))

п.с. ти забув написати, що у нього немає компьютера?

P/S "А я ему завидую." оказується я не один " )))

Опубліковано

Підкажіть як безплатно можна набити друзів.

Судячи з цього потрібно набити авторитет між своїми однокласниками ? ( або дет садок )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...