AnimaNoir Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 17:40 Поділитися #51 Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 17:40 Паперові найприємніше, але зараз дістати все важче і важче. Ну і інколи дорого. Перейшов на аудіокниги, з останнього Купер "Шпигун" (паперова), Оурелл - 1984 (аудіо) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
toj_tu Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 17:55 Поділитися #52 Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 17:55 Ніколи тим не переймавсь.Але побачив цікаву тему.Питання ; У молоді через .........немає майбутнього?Скажу. Читаю Драйзера "Геній".В 1978 одна особа порадила прочитати .Не послухав.Як виявилось .....прочитати можна і пізніше , але життя не книга.Читайте , вчіться ,знання плечі не душить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Frank Cowperwood Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 20:13 Поділитися #53 Опубліковано 13 Вересня, 2014 в 20:13 Паперові найприємніше, але зараз дістати все важче і важче. Ну і інколи дорого. Перейшов на аудіокниги, з останнього Купер "Шпигун" (паперова), Оурелл - 1984 (аудіо)Я особисто так і не звик ні до аудіо-, ні до електронної книги. Паперова для мене найкращий варіант.На рахунок дорожнечи паперових книг, то воно так, якщо купувати лише нові видання. Я, наприклад, дуже часто тарюся на аукро. Там досить прийнятні ціни, і книги можна знайти в нормальному стані.З нещодавнього купленого там - це 6 томів Стейнбека (60 грн) і 12 томів Драйзера (220 грн). Ну і + доставка в обох випадках близько 30 грн. Як нам мене, не такі вже й великі суми. На жаль, там в основному класика, видана за часів СРСР.Читаю Драйзера "Геній".Судячи з рецензій, шикарний роман. Теж думаю за нього взятися після прочитання циклу "Трилогия желаний" того ж Драйзера. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 00:36 Поділитися #54 Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 00:36 Паперові найприємніше, але зараз дістати все важче і важче. Ну і інколи дорого. Перейшов на аудіокниги, з останнього Купер "Шпигун" (паперова), Оурелл - 1984 (аудіо)Я особисто так і не звик ні до аудіо-, ні до електронної книги. Паперова для мене найкращий варіант.На рахунок дорожнечи паперових книг, то воно так, якщо купувати лише нові видання. Я, наприклад, дуже часто тарюся на аукро. Там досить прийнятні ціни, і книги можна знайти в нормальному стані.З нещодавнього купленого там - це 6 томів Стейнбека (60 грн) і 12 томів Драйзера (220 грн). Ну і + доставка в обох випадках близько 30 грн. Як нам мене, не такі вже й великі суми. На жаль, там в основному класика, видана за часів СРСР.Читаю Драйзера "Геній".Судячи з рецензій, шикарний роман. Теж думаю за нього взятися після прочитання циклу "Трилогия желаний" того ж Драйзера.Дуже все залежить від начитки. Є автори яких слухати одне задоволення. Але це індивідуально. Теж читавби все в папері, але нажаль аукро тай більш спеціалізовані сайти не дають того різноманіття, яке дають аудіо бібліотеки. Ну і ще раз скажу про ціну, яка на нові видання буває неадекватно завищена. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Amaranth2 Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 02:06 Поділитися #55 Опубліковано 18 Вересня, 2014 в 02:06 Я жити не можу без книг. Паперові в гарних обкладинках - мої вічні товариші, котрим я не зраджу з якимось гаджетом.Улюблене: історичні романи та містика, трошки наукова фантастика, а трошки і про бруд людський... З авторів Едгар По, Проспер Меріме, Булгаков, обоє Дюма, Франц Кафка.До недавнього часу збирала коллекцію мініатюрних книг Де'Агостіні "Шедеври мировой литератури в миниатюре"- так, і спеціальний шкаф до неї маю. Але, але... Серія відчутно здорожчала. Щодо най-най для мене книги, то ЗАВЖДИ в моїй сумочці лежить Чарльз Дікенс "Тяжелые времена".А от зараз я почала читати классицистичну комедию Мольера - "Мизантроп. Мещанин во дворянстве".Щодо останньої прочитанної, то це Эдмон и Жюль де Гонкур "Жермини Ласерте". Так, так любовний роман. Але який! І я була ним вражена- то не сказати нічого... Читала я цю книгу тиждень назад." Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Frank Cowperwood Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 16:38 Поділитися #56 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 16:38 Реально підсів на Драйзера. Роман "Титан" прочитав на одному диханні. Тепер розумію, чому цього автора так не люблять в США і намагаються не включати в шкільні програми. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkTempteition Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 07:22 Поділитися #57 Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 07:22 Воно то взагалі по настрою інколи бува аж сильно хочеться але бува таке що мрак та і всеостаннє що читав то це цитати Гете Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.