Перейти до змісту

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЛЮДИНУ!

katjka_9

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЛЮДИНУ!

Щодня за ним слідкуємо. На жаль пішло запалення, і температура +39,5 а запалення легенів це одна з причин смертей, тому треба збирати якнайбільше коштів щоб це зупинити. Виймали трубку і Андрій говорив з мамою, просив великий шматок м"яса) я думаю це на добре)) бо ж він не їсть зовсім, все капають...

08 серпня 2013 року в с.Струмівка Луцького району на ставку сталася трагедія. В результаті нещасного випадку постраждав Вронський Андрій Миколайович, 1991 року народження – весела,добра, щира людина, турботливий син, онук та племінник. З тяжкою травмою хребта (зломаний 5-ий шийний хребець, хлопець не відчуває тіла нижче плечей) зараз він перебуває в палаті інтенсивної терапії Волинської обласної клінічної лікарні. Рідні знайшли необхідні кошти на операцію, проте Андрію необхідне коштовне реабілітаційне лікування. Мама, Мартинюк Світлана Василівна, просить усіх, хто може, допомогти, аби врятувати єдиного сина. (р/р 5168757219664564 у КБ «Приватбанк» у м. Луцьку). Телефон мами (096) 904-26-07.

Хто скільки може, будь ласка відгукніться бо це дійсно дуже радісна і позитивна людина, хочеться йому допомогти

post-16736-0-76251700-1376508420_thumb.j

Опубліковано

Пацану як мінімум повезло з друзями, інформація про нього і в неті, і на вулицях ви кошти збирали, молодці,долучусь ще раз.

Опубліковано

Підтверджу, що це не якийсь розвод. Реально потрібна допомога, в день на лікування йдуть дуже великі кошти. Рідні в хлопця мало, надія лише на друзів і небайдужих людей!

Опубліковано

Мені сьогодні повідомили що рахунок мами взламали, тому він вже заблокований. Але дргу Андрія Тарас створив розрахунковий рахунок який є більш захищений і кошти можна відправляти туди: ПРИВАТБАНК: МФО 05299 ОКПО 14360570 Р/Р 29244825509100 №КАРТКИ 4405 8858 1181 7656

ОТРИМУВАЧ: НАЗАРЧУК ТАРАС ЛУКАШОВИЧ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...